AUTOCENTRALEN LEASING

Hos Autocentralen har vi vores egen leasing-afdeling med administrativt hovedkontor i Vejle samt afdelinger i Kolding og København.

Velkommen til Autocentralen Leasing

Og velkommen til en af landets mest erfarne leasingselskaber. Hos Autocentralen Leasing tilbyder vi de fleste former for leasing – og har desuden medejerskab af flexleasingselskabet GranTurismo Cars.

Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i sagerne, og det er dér, at vi i Autocentralen Leasing kommer til vores ret. Vi har tusindvis af leasingbiler kørende – og har erfaring med både erhvervs- og privatleasing, og de mange forskellige leasingløsninger, som der findes.

En af de større aktører

Autocentralen er en af de større aktører på leasing-fronten herhjemme. Vi arbejder tæt sammen med flere af de største selskaber i Danmark, og du kan med fordel vælge at lade os håndtere hele din flåde af leasingbiler.

Det er altid vigtigt at sætte sig godt ind i sagerne, inden man kaster sig ud i noget nyt – og det gælder ikke mindst inden for leasing. For leasing er ikke bare leasing – og det vil vi gerne fortælle dig mere om. Du kan læse videre på disse sider eller kontakte en af vores erfarne leasingkonsulenter – se kontaktinfo nederst på denne side.

Vi glæder os til at løse dit leasing-behov!

Med venlig hilsen
Liv Marie Andresen Kofoed

Autocentralen Leasing

Mød vores leasing-konsulenter:

Mads Rudebeck

Leasingkonsulent
31 34 05 35
mr@vw-kolding.dk

Tina Slot Schmidt

Leasingskonsulent
27 53 75 42
tss@autocentralen.com

Søren Søgaard Kristiansen

Leasingkonsulent
27 87 16 67
ssk@autocentralen.com

Liv Maria Andresen Kofoed

Teamleder Fleet
27 53 75 51
lmak@autocentralen.com