AUTOCENTRALEN LEASING

Hos Autocentralen har vi vores egen leasing-afdeling med administrativt hovedkontor i Vejle samt afdelinger i Kolding og København.

Velkommen til Autocentralen Leasing

Hos Autocentralen Leasing tilbyder vi de fleste former for leasing – og har desuden medejerskab af flexleasingselskabet GranTurismo Cars.

Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i sagerne, og det er dér, at vi i Autocentralen Leasing kommer til vores ret. Vi har tusindvis af leasingbiler kørende – og har erfaring med både erhvervs- og privatleasing, og de mange forskellige leasingløsninger, som der findes.

En af de større aktører

Autocentralen er en af de større aktører på leasing-fronten herhjemme. Vi arbejder tæt sammen med flere af de største selskaber i Danmark, og du kan med fordel vælge at lade os håndtere hele din flåde af leasingbiler.

Det er altid vigtigt at sætte sig godt ind i sagerne, inden man kaster sig ud i noget nyt – og det gælder ikke mindst inden for leasing. For leasing er ikke bare leasing – og det vil vi gerne fortælle dig mere om. Du kan læse videre på disse sider eller kontakte en af vores erfarne leasingkonsulenter – se kontaktinfo nederst på denne side.

Vi glæder os til at løse dit leasing-behov!

Med venlig hilsen
Liv Marie Andresen Kofoed

Autocentralen Leasing

KONTAKT

Autocentralen Leasing
Bugattivej 4
7100 Vejle
 82 30 20 00

Mød vores leasing-konsulenter:

Mads Rudebeck

Leasingkonsulent
31 34 05 35
[email protected]

Tina Slot Schmidt

Leasingskonsulent
27 53 75 42
[email protected]

Søren Søgaard Kristiansen

Søren Søgaard Kristiansen

Leasingkonsulent
27 87 16 67
[email protected]

Sara Lykkehus

Leasingkonsulent
27 53 76 33
[email protected]

Liv Maria Andresen Kofoed

Teamleder Fleet
27 53 75 51
[email protected]

Facts om Autocentralen:

Autocentralen er en af Syd- og Sønderjyllands største bilkoncerner med syv bilhuse, der er fordelt i seks af de største byer i landsdelen: Horsens, Vejle, Kolding, Haderslev, Vejen og Esbjerg.

Endvidere driver Autocentralen en leasing-afdeling i Kolding og København – samt Auto:Design, der leverer indretning og foliering af køretøjer. Koncernen er autoriseret forhandler af Honda, Hyundai og Nissan samt Semler-mærkerne Cupra, Seat, Skoda og Volkswagen. Endvidere er Autocentralen autoriseret serviceværksted for Audi.

Samlet er der tæt på 400 medarbejdere i Autocentralen, som oprindeligt er grundlagt i 1976 med udgangspunkt i Kolding af Knud Majgaard Jensen. Koncernen ejes og drives fortsat af grundlæggeren sammen med sønnerne Palle og Anders Lindskov Jensen, der er henholdsvis salgsdirektør og administrerende direktør i Autocentralen.

Der omsættes årligt mere end 12.000 nye og nyere brugte person- og varebiler i de syv bilhuse i Syd- og Sønderjylland.

I 2022 overtog Autocentralen ejerskabet af flexleasingselskabet Granturismo Cars.

Nyheder fra Autocentralen