Autocentralen Erhverv

Autocentralen Erhverv er din samarbejdspartner uanset om du er på udkig efter ny eller brugt varevogn eller ny firmabil. Vi hjælper med fordelagtig leasing og finansiering, rådgiver dig omkring service og vedligeholdelse af flåder. Skal varevognen indrettes eller ønsker du en flot foliering, så klarer vi også det.

Lad os være din “full service” erhvervspartner

Autocentralen Erhverv tilbyder en komplet pakke af serviceydelser, der hjælper din virksomhed til optimal driftsøkonomi og effektivitet.
Som jeres samarbejdspartner inden for person- og varebiler, sikrer vi, at I altid har en dedikeret erhvervskonsulent hos os, der hjælper jer gennem hele processen – fra indkøb til afhændelse.

Varevogne

Nye og brugte varevogne

Autocentralen Erhverv tilbyder en komplet pakke af serviceydelser, der hjælper din virksomhed til optimal driftsøkonomi og effektivitet.

Som din samarbejdspartner inden for varebiler, sikrer vi, at I altid har en dedikeret erhvervskonsulent hos os, der hjælper jer gennem hele processen – fra den første løse snak over selve indkøbet til afleveringen. Og Autocentralen Erhverv er naturligvis med dig også efter vi har handlet.

Fordele ved køb, leasing eller finansiering af varevogne:

  • Hjælper din virksomhed til optimal driftsøkonomi og effektivitet.
  • Dedikerede medarbejdere med stort kendskab til de lokale markedsforhold
  • Stor ekspertise indenfor serviceleasing og finansiering.

Kontakt Autocentralens erhvervsteam og læs mere her.

Autocentralen Erhverv holder dig godt kørende:

Hvis der er noget, som Volkswagen har været kendt for gennem adskillige årtier, så er det at holde det danske erhvervsliv godt kørende. Volkswagen Erhverv har begået denne reklame, som – må vi indrømme – har en ganske humoristisk tilgang…

Kontakt Autocentralen Erhverv – varevogne

Kristian Zouaoui AC Horsens

Kristian Zouaoui

Salgschef Erhverv
20 83 33 44
[email protected]

Søren K. Madsen

Salgschef Erhverv
24 43 42 38
[email protected]

Claus Hasselstrøm AC Vejle

Claus Hasselstrøm

Salgschef Erhverv
26 79 11 88
[email protected]

Jacob Friis Madsen

Salgschef
29 68 74 73
[email protected]

Mads Hendriksen

Erhvervskonsulent
27 53 76 78
[email protected]

Deniz Kolsuz

Deniz Kolsuz

Erhvervskonsulent
92 15 30 90
[email protected]

Frank Pedersen Kolding EA

Frank Pedersen

Nissan-ansvarlig / erhvervskonsulent
27 87 16 09
[email protected]

Rene Lund portræt

René Lund

Koncern erhvervschef
40 20 85 92
[email protected]

Erhvervsleasing af firmabil/Fleet

Skræddersyede leasing løsninger

Går tankerne på erhvervsleasing af firmabil, så har Autocentralen dedikerede konsulenter, hvis primære opgave er at servicere vores erhvervskunder på området. Kontakt os og få hjælp til at vælge den nye eller brugte firmabil, der passer bedst til dit behov – så finder vi sammen en skræddersyet løsning.

Der er mange fordele ved erhvervsleasing. Al service og vedligeholdelse er med i prisen, så du kender dine udgifter på forhånd – og samtidig slipper du for at bekymre dig om restværdien, når bilen skal sælges. Ved periodens udløb leverer du blot bilen tilbage. På den måde kan du holde bil uden overraskelser – og til meget fordelagtige månedlige omkostninger.

Fordele ved erhvervsleasing:

  • Budgetsikkerhed – alle udgifter er kendt på forhånd.
  • Likviditeten lettes – du har ikke bundet penge i bilen.
  • Lav førstegangsydelse og fornuftige månedlige ydelser.
  • Fleksibilitet – skift bilen ud når det passer dig.
  • Ingen bekymringer om gensalgsværdien eller afgiftsændringer.

Kontakt Autocentralens leasingteam – og læs mere her.

Kontakt Autocentralen Erhvervsleasing/fleet

Mads Rudebeck

Leasingkonsulent
31 34 05 35
[email protected]

Tina Slot Schmidt

Leasingskonsulent
27 53 75 42
[email protected]

Søren Søgaard Kristiansen

Søren Søgaard Kristiansen

Leasingkonsulent
27 87 16 67
[email protected]

Liv Maria Andresen Kofoed

Teamleder Fleet
27 53 75 51
[email protected]

Auto:Design er blevet til DKT Auto A/S

Vi tilbyder totalløsninger inden for opbygning, indretning og foliering

Køber du ny eller brugt person- eller varevogn hos os, så hjælper vi dig naturligvis med foliering og indretning. Bilen skal indrettes, så arbejdspladsen er mest optimal for dine medarbejdere. Udadtil skal du naturligvis have monteret den folie, du ønsker for at eksponere din virksomhed bedst muligt.

Autocentralens afdeling for opbygning og foliering – Auto:Design – er blevet en del af DKT Auto A/S, der er en af landets førende virksomheder inden for branchen. Det kan du læse mere om her.

Seneste nyheder fra Autocentralen

Se alle nyheder

Facts om Autocentralen:

 

Autocentralen er en af landets største bilkoncerner med en række bilhuse i henholdsvis Syd- og Sønderjylland samt i København. Autocentralen driver en erhvervsleasing-afdeling, tyverisikringsfirmaet Arcasafe samt er medejer af DKT Auto A/S, der leverer indretning, opbygning og foliering af køretøjer.

Koncernen er autoriseret forhandler af Honda og Nissan samt Semler-mærkerne Cupra, Seat, Skoda og Volkswagen. Autocentralen er desuden Audi Servicepartner i Esbjerg, Horsens og Kolding. Flexleasingselskabet Granturismo Cars er ligeledes en del af Autocentralen-familien.

Samlet er der tæt på 450 medarbejdere i Autocentralen, som er grundlagt i 1976 med udgangspunkt i Kolding af Knud Majgaard Jensen. Koncernen ejes og drives fortsat af grundlæggeren sammen med sønnerne Palle og Anders Lindskov Jensen, der er henholdsvis salgsdirektør og administrerende direktør i Autocentralen. Læs mere her.