COCUURA & AUTOCENTRALEN

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere til vores syv bilhuse. Kunne du tænke dig at blive nøglespiller på et stærkt team af engagerede medarbejdere, så send din ansøgning nu – også gerne uopfordret.

Autocentralen spiller på samme hold som Cocuura

I Autocentralen mener vi det, når vi siger, at vi er “Mere End Biler”. Vist er vores dedikerede Autocentralister super passionerede omkring netop biler og bilbranchen – men vi er så meget mere end det. Vi er ordentlige og tillidsskabende – både over for vores mange trofaste kunder, men også over for hinanden.

Vi holder øje med hinanden på den gode måde – og vi tager det, at være en god kollega, yderst alvorligt. Derfor er det også helt oplagt, at Autocentralen har indgået et partnerskab med Cocuura. Vi har nemlig fokus på et godt arbejdsmiljø med ønsket om at øge den generelle trivsel og styrke relationerne, da fællesskabet på arbejdspladsen har stor betydning for vores fysiske og mentale helbred.

Cocuuras motto er #hvadfandensigermanlige – og netop dén sætning er faktisk fuldstændig toneangivende for, hvad samarbejdet med Autocentralen handler om.

Sammen med Cocuura vil Autocentralen arbejde intenst for, at vi – sammen med de enkelte medarbejdere – kommer berøringsangsten til livs. Vi vil facilitere en åben dialog – en dialog, der ikke bliver mødt med fordomme, en rysten på hovedet eller bortvendte blikke. I stedet bliver dialogen mødt med åbne arme, en oprigtig interesse og masser af støtte.

I Autocentralen er vi nemlig Mere End Biler! Vi er faktisk noget for hinanden. Også når det gør ondt. Vi skal turde tale om det – for kun på dén måde kommer vi godt videre.

Hjælpen rækker helt hjem i privaten

Vi mener det alvorligt, når vi opfordrer alle til at bruge Cocuura. Det er ikke bare et tiltag, der hjælper den enkelte medarbejder – det rækker også videre ind i privatsfæren. Når det gør ondt på jobbet – så smitter det af i privaten. Og omvendt. Derfor kan medarbejderne også bruge Cocuura i det private.

Autocentralen blander sig ikke i, hvordan medarbejderne anvender deres medlemskab, men støtter og hjælper naturligvis, hvis medarbejderen ønsker det.

Cocuura giver medarbejderne gode råd til, hvordan arbejdsgiveren kan blive din medspiller i en svær tid, og hvordan du kan holde dig selv i bedst mulig forfatning – både fysisk og mentalt.

Hjælp til at hjælpe en kollega

Hvad siger man til en god kollega, når livet for hende eller ham er allermest skrøbeligt?
Når en alvorlig livskrise har ramt kollegaen og når livsgnisten har lidt et alvorligt knæk?
Når skyerne for alvor har trukket sig sammen? Det er svært – men det er ikke umuligt! Og problemerne forsvinder ikke ved, at vi lader være med at forholde os til dem.

Autocentralen ønsker, at medarbejderne møder hinanden på en venlig, åben og ærlig måde. At alle tager ansvar, og bidrager til et arbejdsmiljø, hvor vi kerer os om hinanden.

Cocuura giver gode råd til, hvordan medarbejderne kan hjælpe og støtte en kollega, uden at ens eget helbred bliver belastet.

Et brugbart værktøj til ledere

Vi skal blive skarpe til at tale om de ting, der gør ondt – og personale med ledelsesansvar skal naturligvis gå forrest.
Derfor har Cocuura en lang række værktøjer, som klæder lederne på. Det er nemlig vigtigt, at signalerne bliver læst og taget alvorligt. Jo før, jo bedre.

Vi skal turde tale om det, når livet slår en kolbøtte. For det sker. Og så er det godt at være godt forberedt. Hvordan sikrer lederen for eksempel, at organisationen ikke overbelastes eller bliver mentalt stresset?

Cocuura giver lederne inspiration og hjælp til generelt at skabe en sund kultur og et godt arbejdsmiljø med stærke relationer, og konkrete råd, når krisen er indtruffet på arbejdspladsen.

Ingen kæde er stærkere end det svageste led

Der er højt til loftet i Autocentralen – og vi går gerne en ekstra mil for at sikre os, at alle Autocentralister har det godt. For vi tror nemlig på, at kæden ikke er stærkere end det svageste led!

Vi tror også på, at den daglige kultur og trivsel er et fælles ansvar, og at det derfor er vigtigt for os at klæde medarbejderne godt på, så de kan tage et medansvar.

Vores medarbejdere er den vigtigste ressource for os – og derfor har vi fokus på holdånd, tillid og trivsel. Hvis du vil vide mere, så følg linket herunder.

AUTOCENTRALENS KARRIEREUNIVERS

#hvadfandensigermanlige

Cocuura vil komme berøringsangsten til livs og åbne op for de menneskelige svære situationer ved usund livsstil, kritisk sygdom og alvorlige livskriser på arbejdspladsen. Cocuura vil hjælpe med at italesætte de ting, som mange tænker, men som mange ikke tør sige højt.

Cocuura leverer en værktøjskasse med indsigt og hjælp, der skal øge den fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed hos Autocentralen.

Det kan du læse meget mere om, ved at følge linket herunder.

INGEN BERØRINGSANGST