Prismatch

Autocentralen matcher prisen på værkstedsbesøg

Vi matcher prisen på service eftersyn

Vi står inde for det arbejde, vi udfører. Punktum. Vores teknikere sætter en ære i at kvaliteten er i orden, og du kan regne med at forskrifterne bliver fulgt.
Vi har både egenkontrol og løbende kontrol af DTU (Danmarks Tekniks Universitet) for at sikre, at alt kører efter bogen.

Men derfor behøver det ikke være dyrt, og vi lover derfor at matche ethvert tilbud på service eftersyn, når blot følgende betingelser er opfyldt:

  • Tilbud er på skrift og max. 2 uger gammelt
  • Tilbudsgiver skal ligge i en radius af 25 km. fra et af Autocentralens værksteder.
  • Tilbuddet skal indeholde præcis samme arbejde og servicepunkter iht. bilens serviceskema.
  • Tilbuddet skal indholde reservedele og olie/væsker i samme mængde og af tilsvarende kvalitet som originale produkter.

 

Undtagelser på prismatch

Hør meget mere hos dit nærmeste Autocentralen værksted.

Book tid

Autoriseret forhandler og værksted

Autocentralen er autoriseret forhandler for Honda, Hyundai, Nissan, Citroën, SKODA, Volkswagen og SEAT. Desuden service værksted for Honda, Nissan, Citroën, SKODA, Volkswagen, SEAT, Hyundai og Opel. Vi er desuden Audi-servicepartner.

Brugte biler

Hos Autocentralen finder ud altid et stort udvalg af topklargjorte biler og vi hjælper dig med at finde den bil der passer til netop dit og familien ønske og kørselsbehov. Ud over egne mærker som Citroën, SKODA, Volkswagen, Opel, Hyundai, DS, Honda og Nissan finder du en lang række brugte biler fra blandt andet Peugeot, Mini, Audi, BMW, Kia, Seat, Ford, Mazda, Renault, Volvo og mange flere.