NISSAN

Kig forbi vores flotte Nissan-afdeling

Hos Autocentralen er vi stolte forhandler og værksted for det innovative bilmærke Nissan.
Vores kendskab til de populære modeller som Qashqai, Micra, Juke og X-Trail – for ikke at snakke om elbilerne Leaf og Ariya – har gjort os til den førende Nissan-forhandler i Trekantområdet.

Vi har i mere end 25 år forhandlet Nissan hos vores afdeling i Kolding på Egtved Allé, så det er ikke for meget at påstå, at vi virkelig brænder for det stærke japanske bilmærke. Sammen med vores dygtige personale, der tilbyder dig den bedste rådgivning, så kan vi altid finde den rigtige model til dig.

Kig forbi vores nyrenoverede Nissan afdeling i Kolding for at se, hvordan Nissans sætter nye standarder for biler med deres nyskabelse. Uanset om du ønsker dig en lille praktisk hverdagsbil, en større familiebil, en smart crossover eller en firehjulstrækker der er klar til eventyr – så hjælper vi dig med at finde den model der passer bedst til dine drømme.

Får du lyst til at prøve en tur i en af vores mange mange modeller, der er spækket med innovative løsninger, så tilbyder vi selvfølgelig også det.

Læs meget mere om Nissan her.

Nissan modeller

Nissan Qashqai

Nissan QASHQAI

Se priser & udstyr her
Nissan Ariya

Nissan ARIYA

Se priser & udstyr her
Nissan X-trial

Nissan X-TRAIL

Se priser & udstyr her

KONTAKT

AC Kolding Egtved Alle drone

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring en ny eller brugt Nissan, så kig endelig forbi på Egtved Allé.

Autocentralen – Kolding Egtved Allé
Egtved Allé 1
6000 Kolding
75 50 12 00
Se åbningstider

 

Autocentralen News

BOOK PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige netop den Nissan model du ønsker.

  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ

At køre en bil er en større investering. Derfor tilbyder vi dig attraktive vilkår uanset om du ønsker at købe eller privatlease din nye Nissan.
Med privatleasing lægger du en lav udbetaling, betaler en fast lav, månedlig ydelse og slipper for uforudsete udgifter til services.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nissan Kolding.