NISSAN

Kig forbi vores nye NISSAN afdeling

Hos Autocentralen er vi stolte forhandler og værksted for det innovative bilmærke Nissan.
Vores kendskab til de populære modeller som Qashqai, Micra, Juke og X-Trail har gjort os til førende Nissan forhandler i trekantsområdet.

Vi har i over 20 år forhandlet Nissan hos vores afdeling i Kolding på Egtved Allé, så du kan roligt sige, at vi brænder for mærket. Sammen med vores dygtige personale der tilbyder dig den bedste rådgivning, så kan vi altid finde den rigtige model til dig.

Kig forbi vores nyrenoverede Nissan afdeling i Kolding for at se, hvordan Nissans sætter nye standarder for biler med deres nyskabelse. Uanset om du ønsker dig en lille praktisk hverdagsbil, en større familiebil, en smart crossover eller en firehjulstrækker der er klar til eventyr – så hjælper vi dig med at finde den model der passer bedst til dine drømme.

Får du lyst til at prøve en tur i en af vores mange mange modeller, der er spækket med innovative løsninger, så tilbyder vi selvfølgelig også det.

Læs meget mere om Nissan her.

Nissan modeller

Nissan Qashqai

Nissan QASHQAI

Se priser & udstyr her

Nissan ARIYA

Se priser & udstyr her
Nissan Micra

Nissan MICRA

Se priser & udstyr her

KONTAKT

Autocentralen Kolding Egtved Allé

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring en ny eller brugt Nissan, så kig endelig forbi på Egtved Allé.

Autocentralen – Kolding Egtved Allé
Egtved Allé 1
6000 Kolding
75 50 12 00
Se åbningstider

 

Seneste Nissan nyheder

Nissan Qashqai – oplev den hos os.

1. september 2021
Den tredje generation af Nissan Qashqai er netop nu i vores butikker. Bilen der er danskernes foretrukne bil, er en meget fin, allround-familiebil. Der er nu muligt at prøvekøre den...
Læs mere

BOOK PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige netop den Nissan model du ønsker.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

At køre en bil er en større investering. Derfor tilbyder vi dig attraktive vilkår uanset om du ønsker at købe eller privatlease din nye Nissan.
Med privatleasing lægger du en lav udbetaling, betaler en fast lav, månedlig ydelse og slipper for uforudsete udgifter til services.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nissan Kolding.