SKADECENTER OG PLADEVÆRKSTED

Hos Autocentralen har vi et stort professionelt pladeværksted der hjælper dig på vej uanset om der er tale om stenslag, bilka-buler eller større skader på din bil.

Når skaden er sket gør vi det let for dig. Vi samarbejder med ALLE forsikringsselskaber og og hjælper med at papirarbejdet bliver udfyldt korrekt.

Tør du få udbedret en skade, på et ikke autoriseret mærkeværksted ?

Når skaden er sket, er der mange der lader deres forsikringsselskab afgøre hvor skaden skal udbedres…det kan være dumt og i værste tilfælde få helt fatale konsekvenser.

Så sørg altid for, ved enhver skade, uanset størrelse, at din bil kommer til et autoriseret mærke værksted. Vi ved hvilke dele der skal skiftes og hvilke der må repareres, med ubetinget hensyntagen til bilens sikkerhedszoner.

Vores skade-center bliver løbende certificeret af bilproducenterne og af uvildige certificeringspartnere. Vi kan stolt fremvise at vi er blandt de allerbedste i branchen.

Som autoriseret mærkeværksted og skade-center, har vi alle forudsætningerne for, at få din bil tilbage til dens oprindelige tilstand.

Bilens sikkerhedszoner – det vigtigste sted i bilen.

Bilindustrien bruger årligt mange milliarder på at forbedre sikkerheden for bilens passagerer og trafikanter.De tegner, beregner og crash-tester, for at redde liv og minimere skader i trafikken.

Enhver moderne bil har en sikkerhedszone. Sikkerhedszonen er det sted i bilen hvor du og din familie befinde sig, når I er på farten. I tilfælde af en kollision, er bilen konstrueret således, at sikkerhedszonen har den absolut højeste sikkerheds prioritet. Det vil sige at bilens karrosseri helt bevidst er konstrueret til at giver efter på bestemte områder, for så samtidig, at opretholde sikkerheden i sikkerhedszonen og dermed beskytte passagerene i mod skader.

Når vi skal udbedre en skade på en bil, skal bilens sikkerhedszonen genskabes. Forudsætningen for at genskabe sikkerhedszonen er at vi helt præcis ved hvad der skal skiftes. Fabrikken har helt klare retningslinjer for hvad der skal skiftes ved en hver skade…også selv om delen ikke umiddelbart ser ud til at fejle noget.

Flere omfattende tests har vist at forkert udbedring af trafikskader har betydet at sikkerzonen ikke er blevet genskabt korrekt og derfor ikke har haft den styrke der var tiltænkt. Det kan få alvorlige konsekvenser for bilens passagerer.

Få nu udbedret din skade, på din OPEL, CITRÖEN, FIAT, HYUNDAI, NISSAN, MITSUBISHI, SAAB, SKODA, SUZUKI – der hvor de ved hvordan det skal gøres.

 

Halvdelen dør efter en sidepåkørsel.

Ifølge skadesinfo.dk viser statistikken, at sidepåkørsler er den næsthyppigste skadesform i trafikken. 25 procent af disse påkørsler medfører personskader, og halvdelen af alle dødstilfælde i bilulykker stammer fra sidepåkørsler, da personer i bilen ved små side-deformationszoner er udsat for større fare end ved frontalulykker.