Skadescenter og pladeværksted

Hos Autocentralen har vi et stort professionelt pladeværksted der hjælper dig på vej uanset om der er tale om stenslag, bilka-buler eller større skader på din bil.

Når skaden er sket.

 • Kontakt Autocentralen

  Uanset om du har været ude for et lille eller stort uheld med din bil, så vil vi gerne hjælpe dig så nemt som muligt igennem forløbet.
  Har du været ude for et uheld med bilen og bilen er lettere beskadiget, så kontakter du blot Autocentralen og aftaler tid for reparation af skaden.
  Er der tale om en større skade, så kontakter du blot selskabet hvor du har vejhjælp og beder dem køre til Autocentralen.
  Du kontakter Autocentralens skadescenter her: Kontakt Autocentralen

 • Vi hjælper med alt det praktiske

  Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og hjælper med at papirarbejdet bliver udfyldt korrekt

 • Specialuddannede pladesmede

  På vores værksted er din bil i trygge hænder – uanset bilmærke. Vores dygtige pladesmede bliver løbende uddannet og arbejdet bliver udført i vores vanlige kvalitet, så din bil hurtigt bliver som før igen.

 • Gratis lånebil

  Ved skader har du naturligvis gratis lånebil inkl. 100 km. pr. dag, indtil din bil er klar igen. Du afholder kun udgifterne til brændstof.

Husk at notere…

 • Når uheldet er ude - og en anden part er involveret - så husk at notere følgende på modparten:


  Bilens reg.nr.
  Førerens navn
  Førerens adresse
  Førerens postnummer & by
  Dato for uheld
  Sted for uheldet

Kontakt Autocentralen

 • Kontakt Autocentralen - Egtved Allé 1 - 6000 Kolding - tlf. 75 50 12 00Autocentralen Kolding (Fynsvej) - Fynsvej 21 - 6000 Kolding - Telefon 75 52 01 44Autocentralen Vejle - Bugattivej 4 - 7100 Vejle - Telefon 75 82 82 55Autocentralen Vejen - Vestermarksvej 1 - 6600 Vejen - Telefon 75 36 69 60Autocentralen Haderslev - Hirsevej 1 - 6100 Haderslev - Telefon 74 52 36 50Volkswagen Kolding - Diesevej 2-4 - 6000 Kolding - Telefon 76 34 50 00Volkswagen Esbjerg - Skagerrakvej 5 - 6715 Esbjerg N

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber

Når skaden er sket gør vi det let for dig. Vi samarbejder med ALLE forsikringsselskaber og og hjælper med at papirarbejdet bliver udfyldt korrekt.

Forkert genopretning kan være dødeligt. Se skadesinfo videoen ovenfor.


Tør du få udbedret en skade, på et ikke autoriseret mærkeværksted ?

Lad ikke dit forsikringsselskab bestemme.

Når skaden er sket, er der mange der lader deres forsikringsselskab afgøre hvor skaden skal udbedres…det kan være dumt og i værste tilfælde få helt fatale konsekvenser.

Så sørg altid for, ved enhver skade, uanset størrelse, at din bil kommer til et autoriseret mærke værksted. Vi ved hvilke dele der skal skiftes og hvilke der må repareres, med ubetinget hensyntagen til bilens sikkerhedszoner.

Vores skade-center bliver løbende certificeret af bilproducenterne og af uvildige certificeringspartnere. Vi kan stolt fremvise at vi er blandt de allerbedste i branchen.

Som autoriseret mærkeværksted og skade-center, har vi alle forudsætningerne for, at få din bil tilbage til dens oprindelige tilstand.

Bilens sikkerhedszoner – det vigtigste sted i bilen.

Bilindustrien bruger årligt mange milliarder på at forbedre sikkerheden for bilens passagerer og trafikanter.
De tegner, beregner og crash-tester, for at redde liv og minimere skader i trafikken.

Enhver moderne bil har en sikkerhedszone. Sikkerhedszonen er det sted i bilen hvor du og din familie befinde sig, når I er på farten. I tilfælde af en kollision, er bilen konstrueret således, at sikkerhedszonen har den absolut højeste sikkerheds prioritet. Det vil sige at bilens karrosseri helt bevidst er konstrueret til at giver efter på bestemte områder, for så samtidig, at opretholde sikkerheden i sikkerhedszonen og dermed beskytte passagerene i mod skader.

Når vi skal udbedre en skade på en bil, skal bilens sikkerhedszonen genskabes. Forudsætningen for at genskabe sikkerhedszonen er at vi helt præcis ved hvad der skal skiftes. Fabrikken har helt klare retningslinjer for hvad der skal skiftes ved en hver skade…også selv om delen ikke umiddelbart ser ud til at fejle noget.

Flere omfattende tests har vist at forkert udbedring af trafikskader har betydet at sikkerzonen ikke er blevet genskabt korrekt og derfor ikke har haft den styrke der var tiltænkt. Det kan få alvorlige konsekvenser for bilens passagerer.

Få nu udbedret din skade, på din OPEL, CITRÖEN, FIAT, HYUNDAI, NISSAN, MITSUBISHI, SAAB, SKODA, SUZUKI – der hvor de ved hvordan det skal gøres…… det gør vi hos Tegllund A/S.

Halvdelen dør efter en sidepåkørsel.

Ifølge skadesinfo.dk viser statistikken, at sidepåkørsler er den næsthyppigste skadesform i trafikken. 25 procent af disse påkørsler medfører personskader, og halvdelen af alle dødstilfælde i bilulykker stammer fra sidepåkørsler, da personer i bilen ved små side-deformationszoner er udsat for større fare end ved frontalulykker.