Hos os er det det indre, der tæller

Bil

Aftal tid til skadesarbejde eller forsikringsskader

Kontaktformular
Dit valg - din sikkerhed

Autoriseret værksted & skadecenter

Hos Autocentralen hjælper vi dig på vej, uanset om der er tale om reparation af stenslag i forruden, parkeringsbuler eller større skader på din bil.

Som autoriseret skadecenter har vi alle forudsætningerne for at få din bil tilbage til dens oprindelige tilstand. Vi ved, hvilke dele der skal skiftes, og hvilke der må repareres. For at opretholde sikkerhedszonerne i din bil, bruger vi primært originale reservedele – din bil skal nemlig bringes tilbage i samme sikre tilstand som før skaden.

KONTAKT OS

Hvorfor vælge os?

  • Vi reparerer skader for alle forsikringsselskaber
  • Du har mulighed for gratis lånebil
  • Vi bruger primært originale reservedele til at reparere din bil
  • Alt værkstedsarbejde udføres ifølge fabrikkens foreskrifter
  • Vores autoriserede tekniker er specialuddannede i netop din bil
  • Du har ofte gratis vejhjælp når din bil bliver serviceret på et
    autoriseret værksted

Vi er specialister

Vi er specialister i Honda, SEAT, ŠKODA, Volkswagen, CUPRA, Nissan og Audi – men vi kan naturligvis håndtere alle bilmærker. Vi arbejder efter importørernes høje krav ved skader. Vores skadecentre og autoværksteder bliver løbende certificeret af bilproducenterne samt af tredjeparts-certificeringspartnere, så vi stolt kan fremvise, at vi er blandt de allerbedste i branchen.

Vidste du?

  • 6 ud af 10 danskere kender ikke deres forsikringsvilkår omkring brug af reservedele.
  • 3 ud af 4 danskere ved ikke, at nogle forsikringsselskaber forbeholder sig retten til at bede skadecenterne om at benytte uoriginale eller brugte reservedele for at udbedre en skade til en billigere pris.

Valget er dit

Valget er dit – og kun dit – når der skal vælges skadecenter. Du tager beslutningen, og sikringen dækker dig uanset dit valg. Så hvorfor skal din ikke forblive original?

Lad os stå for dialogen med din forsikring – så din bil primært bliver repareret med originale reservedele af en specialuddannet mekaniker og opretholder sikkerheden.

Bliv kontaktet

Lad vores Skadecenteransvarlig kontakte dig

Udfyld feltet for at blive kontaktet

Derfor er det det indre, der tæller

Enhver moderne bil har en sikkerhedszone, som er det sted i bilen, hvor du og din familie befinder jer, når I er på farten. I tilfælde af en kollision er bilen konstrueret således, at sikkerhedszonen har den absolut højeste sikkerhedsprioritet.

Når vi på vores skadecenter skal reparere en skade på en bil, skal bilens sikkerhedszone genskabes. Og den kan vi genskabe, fordi vi netop ved, hvad der skal og bør skiftes – også selvom delen ikke umiddelbart ser ud til at fejle noget.

Flere omfattende tests har nemlig vist, at forkert udbedring af trafikskader betyder, at sikkerhedszonen ikke genskabes korrekte og derfor ikke har den styrke, der var tiltænkt. Det kan få alvorlige konsekvenser for bilens passagerer, og det er derfor vigtigt, at du vælger et autoriseret værksted og skadecenter.

Få udbedret din skade på din bil – der hvor de ved, hvordan det skal gøres. Lad os tage dialogen med din forsikring, så du er sikret med originale reservedele.

KONTAKT OS

Lad din bil forblive original

Uanset om du er udsat for et stenslag eller en større skade, er vi naturligvis klar som dit autoriserede skadecenter. Vi hjælper dig hele vejen, når skaden er sket. På skadescenteret hjælper vi gerne med skadesanmeldelse og kontakt til din forsikring. Herefter går skadesarbejdet med din bil i gang, så du hurtigst muligt kan få din bil tilbage i samme sikre tilstand.

Hos Autocentralen er det vigtigt, at din bil forbliver original. Derfor bruger vi primært originale reservedele, samt uddannet tekniker i netop din bil. Ønsker du din bil skal forsat forblive original efter den forlader vores skadecenter, så anbefaler vi et Autoriseret Basisabonnement – der sikrer at din bil bliver serviceret af vores mærke specialister. Et Autoriseret Basisabonnement kan fåes fra kun 179.- pr. måned.

Læs mere om Autoriseret Basisabonnement