SPONSORATER

Hos Autocentralen har vi valgt at dedikere en stor del af vores sponsormidler til lokalsporten. Vi er en aktiv medspiller i klubberne i nærområdet og fokuserer på bredden indenfor flere idrætsgrene samt støtte til individuelle idrætsudøvere.

Opbakning til lokalområdet

Med afdelinger i Kolding, Haderslev, Vejen, Esbjerg, Vejle og Horsens dækker sponsoraterne primært tiltag i lokalsporten indenfor disse områder, med det formål at støtte lokalsamfundet samt at øge kendskabet til Autocentralen.

Idet de fleste sponsorater er baseret på et gensidigt samarbejde, bliver der hos Autocentralen stillet krav til sponsor-partneren, og det er vigtigt for os at sponsoraterne passer til Autocentralen værdier.

Autocentralen indgår sponsorater der understøtter sport og kultur – men sponsorerer ikke politiske partier eller foreninger samt organisationer med religiøse formål.

Sponsoransøgning

Vi får dagligt mange henvendelser vedr. sponsorater – derfor beder vi dig udfylde og overveje nedenstående inden ansøgningen sendes til os.

Alle sponsormodtagere skal som minimum:

  • Indsætte Autocentralens logo samt link til autocentralen.com på deres hjemmeside.
  • Underrette evt. forældregruppe omkring sponsoratets indgåelse.
  • Ved trøjesponsorater og lignende, skal klubben sende et billede af gruppen iført trøjen med synligt logo til Autocentralen, til brug på hjemmesiden og facebook.

Sponsoransøgninger evalueres månedsvist.

Højgaard Tvillingerne godt kørende.

28. april 2020
De professionelle golfspillere, tvillingerne Rasmus og Nicolai Højgaard, fra Gyttegaard Golf Klub bliver nu også godt kørende i en SKODA Octavia fra Autocentralen. "De to unge spillere har opnået imponerende...
Læs mere

Sponsorat: Hjertestarter.

31. oktober 2019
Hjertestartnu Vejle har valgt at støttet projektet ” Start et hjerte, red et liv”, igennem Hjertestartnu, og har sponsoreret en andel af en hjertestarter der er blevet sat op ved...
Læs mere

Volkswagen ARTEON til Kasper Asgreen.

24. september 2019
Vi netop leveret denne nye & flotte Volkswagen ARTEON til Kasper Asgreen - Danmarks største cykeltalent. Held & lykke ved VM i enkeltstart der køres i England onsdag og i...
Læs mere