SPONSORATER

Hos Autocentralen har vi valgt at dedikere en stor del af vores sponsormidler til lokalsporten. Vi er en aktiv medspiller i klubberne i nærområdet og fokuserer på bredden indenfor flere idrætsgrene samt støtte til individuelle idrætsudøvere.

Opbakning til lokalområdet

Med afdelinger i Ishøj, Kolding, Vejen, Esbjerg, Vejle og Horsens dækker sponsoraterne primært tiltag i lokalsporten indenfor disse områder, med det formål at støtte lokalsamfundet samt at øge kendskabet til Autocentralen.

Idet de fleste sponsorater er baseret på et gensidigt samarbejde, bliver der hos Autocentralen stillet krav til sponsor-partneren, og det er vigtigt for os at sponsoraterne passer til Autocentralen værdier.

Autocentralen indgår sponsorater der understøtter sport og kultur – men sponsorerer ikke politiske partier eller foreninger samt organisationer med religiøse formål.

Sponsoransøgning

Vi får dagligt mange henvendelser vedr. sponsorater – derfor beder vi dig udfylde og overveje nedenstående inden ansøgningen sendes til os.

Alle sponsormodtagere skal som minimum:

  • Indsætte Autocentralens logo samt link til autocentralen.com på deres hjemmeside.
  • Underrette evt. forældregruppe omkring sponsoratets indgåelse.
  • Ved trøjesponsorater og lignende, skal klubben sende et billede af gruppen iført trøjen med synligt logo til Autocentralen, til brug på hjemmesiden og facebook.

Sponsoransøgninger evalueres månedsvist.

Ansøg om sponsorat