Vejhjælp via Autocentralen

Flere af vores importører tilbyder vejhjælp til din bil. Betingelserne for at få vejhjælp er forskellige, derfor har vi nedenfor samlet en oversigt over hvad Honda, Nissan, Volkswagen, Skoda, Seat, Cupra og Audi tilbyder dig og din bil.

Vælg dit mærke nedenfor og læs meget mere fra importørernes hjemmesider, som vi henviser til.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte dit nærmeste Autocentralen-bilhus.

Cupra Vejhjælp

Cupra Vejhjælp

Brug et autoriseret Cupra-værksted og få vejhjælp for 0 kroner. Bruger du et autoriseret Cupra-værksted, så sørger du samtidig for at give din Cupra bedste forudsætninger for, at den fortsætter med at køre upåklageligt.

Alligevel får du en ekstra sikkerhed med. Passer du dine serviceeftersyn, følger der nemlig vejhjælp med i prisen.

Læs meget mere om Cupra Vejhjælp på Cupras hjemmeside her.

Læs mere

Škoda Vejhjælp

Škoda Vejhjælp

Brug et autoriseret Škoda-værksted og få vejhjælp for 0 kroner. Bruger du et autoriseret ŠKODA-værksted, giver du din bil de bedste forudsætninger for, at den kører upåklageligt kilometer efter kilometer.

Alligevel får du en ekstra sikkerhed med. Passer du dine serviceeftersyn, følger der nemlig vejhjælp med i prisen.

Læs meget mere om Škoda Vejhjælp på Škodas hjemmeside her.

Læs mere

Volkswagen Vejhjælp

Volkswagen Vejhjælp

Volkswagen Vejhjælp er et gratis tilbud til dig, som Volkswagen-ejer, uanset hvor og hvornår du har købt din bil. Har du købt din nye Volkswagen hos en autoriseret Volkswagen forhandler i Danmark følger Volkswagen Vejhjælp automatisk med fra start.

Læs mere om Volkswagen Vejhjælp på Volkswagens hjemmeside her.

Læs mere

Nissan Assistance Vejhjælp

Nissan Assistance Vejhjælp

I tilfælde af motorstop eller ulykke, er Livsvarig Nissan Assistance altid klar til at hjælpe. Sker det noget uventet, så ring til Nissan først. Nissan vil gøre sit yderste for at få kundens bil hurtigt og nænsomt tilbage på vejen.

Læs mere om Nissan Assistance Vejhjælp på Nissans hjemmeside her.

Læs mere

Honda Assistance

Honda Assistance

Hvis du skulle komme ud for teknisk havari, sørger Hondas assistance for, at du hurtigt og praktisk kan fortsætte din rejse uafhængigt af, hvor i Europa du befinder dig.

Læs mere om Honda Assistance på Hondas hjemmeside her.

Læs mere

Audi Mobilitetstjenste

Audi Mobilitetsservice

Hvis en Audi bliver ramt af driftstop eller anden teknisk skade, der hindrer, at bilen kan køre videre ved egen hjælp, træder reglerne om mobilitetsservice i kraft.

Læs mere om Audi Mobilitetsservice på Audis hjemmeside her.

Læs mere

Seat Mobilitetstjenste

SEAT Mobilitetsservice

Hvis en SEAT bliver ramt af driftstop eller anden teknisk skade, der hindrer, at bilen kan køre videre ved egen hjælp, træder reglerne om mobilitetsservice i kraft.

Læs mere om Audi Mobilitetsservice på Audis hjemmeside her.

Læs mere

Autocentralen

Med syv store bilhuse er Autocentralen en af Danmarks største bilkoncerner. Vi er autoriseret forhandler og autoriseret serviceværksted for Honda, Nissan, Skoda, Seat, Cupra og Volkswagen – og så er vi tilmed Audi Servicepartner. Vi har dygtige og specialuddannede teknikere klar til at tage sig af din bil, så du hurtigt kommer på vejen igen.

Servicepriser

Hos os har du mulighed for at bestille et autoriseret serviceeftersyn af din bil eller du kan vælge at få foretaget et basis service. Kontakt et af vores lokale bilhuse og hør meget mere om dine muligheder – eller book allerede nu online her.

Auto:Konto

Blev skiferien, sommerhusturen, julepakkeren og så videre bare lige lidt dyrere end beregnet? Det kender vi godt. Desværre kan det få trælse konsekvenser, hvis reparationer, det årlige servicetjek og almindelig vedligeholdelse bliver udskudt, fordi økonomien ikke lige er til det.

Med Auto:Konto får du råd at få bilen repareret med det samme – og vel at mærke til samme pris som kontantprisen. Og du kan indfri din Auto:Konto når det passer dig. Hør meget mere om Auto:Konto i en af vores afdelinger. Du kan også læse mere om konceptet her.