OM AUTOCENTRALEN

8 afdelinger, 8 autoriserede mærker og over 40 års erfaring.

Mere køreglæde? Så er det her 

Velkommen til Autocentralen. Eller skulle vi måske hellere sige: Velkommen til Sydjyllands største bilhus? Men nu er det jo ikke størrelsen alene, der afgør, hvor du skal handle bil. Suveræn service, unikke fordele, gode tilbud og et imponerende udvalg af nye og brugte kvalitetsbiler til både private og erhverv hjælper også på det. Uanset hvad, så er vi ret sikre på, at du finder din drømmebil i en af vores 8 afdelinger i Kolding, Haderslev, Vejen, Esbjerg, Vejle og Horsens.

Mere end 1.000 topklargjorte, nye og brugte biler

Autocentralen er autoriseret forhandler og serviceværksted for Citroën, DS, Honda, Hyundai, Nissan, Opel, Skoda og Volkswagen. Derudover er vi Audi servicepartner i Kolding, Esbjerg og Horsens. Hvis du ikke er til nyt, så har vi også et kæmpe udvalg af topklargjorte brugte RE:DRIVE biler hos Autocentralen.
Det betyder, at du med garanti altid finder præcis den bil, der passer til dine behov, uanset om du er på jagt efter en ny eller en nyere, brugt person-, varebil eller 4×4.

Mere værksted, mere service

Nu er det ikke bare køb og salg det hele. For bag kulisserne, i vores toptrimmede værksteder, står specialudannede fagfolk klar til at give dig og din bil en varm modtagelse med branchens bedste service – uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vi servicerer, reparerer og udbedrer skader på alle bilmærker.
Vi sælger desuden alt i reservedele, udstyr såvel som karosseridele mv.

Med venlig hilsen

Autocentralen.com
– Mere end biler