OM AUTOCENTRALEN

Syv moderne bilhuse, otte autoriserede bilmærker samt mere end 45 års erfaring.

Mere køreglæde? Så er det her 

Velkommen til Autocentralen. Eller skulle vi måske hellere sige: Velkommen til Sydjyllands største bilhus? Men nu er det jo ikke størrelsen alene, der afgør, hvor du skal handle bil. Suveræn service, unikke fordele, gode tilbud og et imponerende udvalg af nye og brugte kvalitetsbiler til både private og erhverv hjælper også på det. Uanset hvad, så er vi ret sikre på, at du finder din drømmebil i en af vores syv afdelinger i Kolding (Egtved Allé og Dieselvej), Haderslev, Vejen, Esbjerg, Vejle og Horsens.

Mere end 1.000 topklargjorte, nye og brugte biler

Autocentralen er autoriseret forhandler og serviceværksted for Citroën, Honda, Hyundai, Nissan, Skoda, Seat, Cupra og Volkswagen. Desuden er vi Audi servicepartner i Kolding, Esbjerg og Horsens samt Opel serviceværksted i Kolding og Haderslev. Hvis du ikke er til nyt, så har vi også et kæmpe udvalg af topklargjorte brugte RE:DRIVE biler hos Autocentralen. Det betyder, at du med garanti altid finder præcis den bil, der passer til dine behov, uanset om du er på jagt efter en ny eller en nyere brugt person- eller varebil.
Flexleasingselskabet GranTurismo Cars er også en del af Autocentralen.

Mere værksted, mere service

Nu er det ikke bare køb og salg det hele. For bag kulisserne, i vores toptrimmede værksteder, står specialuddannede fagfolk klar til at give dig og din bil en varm modtagelse med branchens bedste service – uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vi servicerer, reparerer og udbedrer skader på alle bilmærker. Vi sælger desuden alt inden for reservedele, udstyr og karosseridele.

Med venlig hilsen

Fordele

Med de forskellige fordelskoncepter hos Autocentralen, kan du gøre livet som bilejer langt nemmere! Og uanset om du vælger en helt ny eller en nyere brugt bil, så kan du nyde godt af de mange fordele.

RE:Drive
Køb bedre brugt og få meget mere køreglæde med i prisen.

Garanti:Tjek
Gratis GARANTI:TJEK sikrer, at din bil er 100% i orden, ved totalgarantiens udløb.

Auto:Service
Kør trygt videre med enkeltstående service eller en service- og reparationsaftale

Pris:Match
Vi matcher altid laveste pris på al værkstedsarbejde.

Auto:Konto
Del din regning op i 10 eller 20 rater, rente- og gebyrfrit.

Hotel:Plus
Årets dækskifte inkl. korrekt opbevaring og klargøring

OPLEV FORDELENE

Job

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere til vores syv bilhuse. Kunne du tænke dig at blive nøglespiller på et stærkt team af engagerede medarbejdere, så send din ansøgning nu – også gerne uopfordret.

Autocentralen er i rivende udvikling og ansætter derfor løbende nye medarbejdere indenfor forskellige arbejdsområder.

Ønsker du at være en del af vores team med engagerede og kompetente medarbejdere, så er du altid velkommen til at sende os din ansøgning.

Vi garantere selvfølgelig fuld fortrolighed.

SE LEDIGE STILLINGER

Sponsorater

Hos Autocentralen har vi valgt at dedikere en stor del af vores sponsormidler til lokalsporten. Vi er aktiv medspillere i nærområderne – og vi fokuserer både på breddeidræt og individuelle idrætsudøvere.

Med afdelinger i Kolding, Haderslev, Vejen, Esbjerg, Vejle og Horsens dækker sponsoraterne primært tiltag i lokalsporten indenfor disse områder, med det formål at støtte lokalsamfundet samt at øge kendskabet til Autocentralen.

Idet de fleste sponsorater er baseret på et gensidigt samarbejde, bliver der hos Autocentralen stillet krav til sponsor-partneren, og det er vigtigt for os at sponsoraterne passer til Autocentralen værdier.

Autocentralen indgår sponsorater der understøtter sport og kultur – men sponsorerer ikke politiske partier eller foreninger samt organisationer med religiøse formål.

SPONSORANSØGNING