LIDT OM OS I AUTOCENTRALEN

Seks byer i Syd- og Sønderjylland samt i Storkøbenhavn.
Syv moderne bilhuse. Seks autoriserede bilmærker.
Og en erfaring og historie, som strækker sig helt tilbage til 1976.

Mere køreglæde? Så er det Autocentralen 

Velkommen til Autocentralen. Eller skulle vi måske hellere sige: Velkommen til en af landets største bilkoncerner? Men nu er det jo ikke størrelsen alene, der afgør, hvor du skal handle bil. Suveræn service, masser af fordele og gode tilbud samt et imponerende udvalg af nye og brugte kvalitetsbiler til både private og erhverv hjælper også på det.

Uanset hvad, så er vi ret sikre på, at du finder din drømmebil i en af vores mange afdelinger i henholdsvis Kolding (Egtved Allé og Dieselvej), Ishøj, Vejen, Esbjerg, Vejle og Horsens. I Vejle har vi ligeledes en stor leasingafdeling – Autocentralen Leasing, Arcasafe samt DKT Auto A/S. Flexleasingselskabet GranTurismo Cars er også en del af Autocentralen.

Hundredvis af nye og nyere brugte biler

Autocentralen er autoriseret forhandler og serviceværksted for Honda, Nissan, Skoda, Seat, Cupra og Volkswagen. Desuden er vi Audi Servicepartner i Kolding, Esbjerg og Horsens. Hvis du ikke er til nye biler, så har vi også et kæmpe udvalg af topklargjorte nyere brugte person- og varebiler hos Autocentralen. Dem finder du her.

Det betyder, at du med garanti altid finder præcis den bil, der passer til dine behov, uanset om du er på jagt efter en ny eller en nyere brugt person- eller varebil. Vi har flere hundrede nyere brugte og nye biler i vores bilhuse.

Mere værksted, mere service

Nu er det ikke bare køb og salg det hele. For bag kulisserne, i vores toptrimmede værksteder, står specialuddannede fagfolk klar til at give dig og din bil en varm modtagelse med branchens bedste service – uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vi servicerer, reparerer og udbedrer skader på alle bilmærker. Vi sælger desuden alt inden for reservedele, udstyr og karosseridele.

Med venlig hilsen

Fordele

Med de forskellige fordelskoncepter hos Autocentralen, kan du gøre livet som bilejer langt nemmere! Og uanset om du vælger en helt ny eller en nyere brugt bil, så kan du nyde godt af de mange fordele.

RE:Drive
Køb bedre brugt og få meget mere køreglæde med i prisen.

Garanti:Tjek
Gratis GARANTI:TJEK sikrer, at din bil er 100% i orden, ved totalgarantiens udløb.

Auto:Service
Kør trygt videre med enkeltstående service eller en service- og reparationsaftale

Pris:Match
Vi matcher altid laveste pris på al værkstedsarbejde.

Auto:Konto
Del din regning op i 10 eller 20 rater, rente- og gebyrfrit.

Hotel:Plus
Årets dækskifte inkl. korrekt opbevaring og klargøring

OPLEV FORDELENE

Job

Hos Autocentralen er vi så meget ”Mere End Biler”. Hvis du vil være en del af en bilkoncern, hvor vi har hjertet med i dét, som vi laver, så er Autocentralen det helt rette sted for dig. Du kan naturligvis regne med fuld fortrolighed.

Sponsorater

Hos Autocentralen har vi valgt at dedikere en stor del af vores sponsormidler til lokalsporten. Vi er aktiv medspillere i nærområderne – og vi fokuserer både på breddeidræt og individuelle idrætsudøvere.

Med afdelinger i Kolding, Ishøj, Haderslev, Vejen, Esbjerg, Vejle og Horsens dækker sponsoraterne primært tiltag i lokalsporten indenfor disse områder, med det formål at støtte lokalsamfundet samt at øge kendskabet til Autocentralen.

Idet de fleste sponsorater er baseret på et gensidigt samarbejde, bliver der hos Autocentralen stillet krav til sponsor-partneren, og det er vigtigt for os at sponsoraterne passer til Autocentralen værdier.

Autocentralen indgår sponsorater der understøtter sport og kultur – men sponsorerer ikke politiske partier eller foreninger samt organisationer med religiøse formål.

SPONSORANSØGNING

Seneste nyheder fra Autocentralen

Årets Brugtbil 2024 er Skoda Enyaq

Sådan! Årets Brugtbil 2024 er Skoda Enyaq.

23. maj 2024
ÅRETS BRUGTBIL - Det er netop blev officielt, at Årets Brugtbil 2024 er Skoda Enyaq. Den fine elektriske model vandt foran "bonus-lillesøsteren" Cupra Born. Den storsælgende Enyaq fejede al konkurrence...
Læs mere