NYE BILER

At købe en ny bil kan være en svær størrelse. Derfor har vi i Autocentralen specialiseret os i at gøre det så smertefrit og behageligt for dig som muligt. Vi har et stort udvalg, gode priser og service.

Det kan være en økonomisk udfordring at lægge en stor udbetaling – men sådan behøver det ikke at være hos os i Autocentralen. Det skal være muligt for alle at kunne købe en god bil, og derfor mener  vi, at det kan give god mening ikke at skulle bekymre sig om en udbetaling.

Desuden kan du hos os købe en billig ny bil, så du heller ikke behøver at afbetale på den i lang tid. Du er altså sikret en god pris – eventuelt uden udbetaling. Og du får lokal og god service med i prisen. Det synes vi giver allerbedst mening for begge parter.

Cupra
Skoda logo

Køb ny kvalitetsbil hos Autocentralen

Det kan være en jungle at skulle købe en ny bil. Ofte betaler man i dyre domme for den, og ved nogle betaler man endda for meget. Det undgår du hos os, da vi har fair priser, hvor du får rigtig meget bil for dine penge. Selvom vi har gode priser, så betyder det naturligvis ikke, at vores service er dårlig. Tværtimod! Vi har specialuddannede folk på vores værksteder, som altid står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.

For os er det nemlig ikke kun den lave pris, som betyder noget. Det gør service i verdensklasse også, da vi ved, hvor meget det betyder for dig. Et bilkøb skal føles trygt, og ikke som noget, der bliver presset ned over hovedet på en. Sagt på en anden måde så betyder god service lige så meget for os som en god pris og en god service.

Hos os kan du få en ny bil uden udbetaling

Hvordan kan vi være så sikre på, at du finder det, som du søger? Det kan vi, fordi vi har mere end 1.000 nye og brugte biler uden udbetaling. Med andre ord har vi altså et udvalg, som sikrer en bil til hver en smag. Det er nemlig ikke for sjov, når vi siger, at vi er en af Danmarks største bilkoncerner.

Vi har en række store autoriserede bilhuse i Ishøj, Kolding (Egtved Allé), Kolding (Dieselvej), Vejen, Esbjerg, Vejle og Horsens – og på den måde er du altid tæt på én af vores afdelinger, så du kan føle dig tryg fra start til slut. Kom forbi og hør mere om biler uden udbetaling. Vi har helt sikkert også den bil, der svarer lige præcis dit behov.

Vores udvalg af biler er blandt Danmarks største

Det sikrer dig, at du ikke går galt i byen. Vi tilbyder et stort udvalg af en lang række førende bilmærker, så du er sikret at få præcis den bil, du netop ønsker dig. Fra Volkswagen, Cupra og Skoda til Nissan og Honda.

Du får med andre ord et kæmpe udvalg af biler i nogle forskellige prisklasser og typer. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi med garanti også har en bil, som passer til dit behov.

Ofte har bilforhandlere kun et begrænset udvalg, hvor de fokuserer på én bestemt type bil. Det gælder ikke os. Derfor kan du finde alt fra familiebiler til mindre biler. Derfor, køb ny bil hos os og så garanterer vi et stort udvalg til en fair pris. Vi har selvfølgelig også brugte biler på lager.

Seneste nyheder fra Autocentralen