Skoda Fabia privatleasing 1

Alt om leasing

I hovedtræk er der tre forskellige måder at blive godt kørende på i Danmark. Du kan enten vælge at købe din næste bil kontant, eller du kan vælge at få den finansieret. Alternativt kan du lease bilen, og det er en ydelse, som især inden for de seneste to årtier har vundet indpas herhjemme.

Som du kan læse på disse sider, så er leasing mange forskellige ting – og der findes forskellige løsninger, der er tilpasset forskellige behov.

Hos Autocentralen Leasing har vi mange års erfaring med leasing både til erhvervslivet og private, og sammen finder vi frem til den løsning, der bedst opfylder de krav, drømme og behov, som du har.

Indgående kendskab til leasingbranchen

Vi har et indgående kendskab til branchen, og vi kan hjælpe med at du bliver godt kørende samtidig med, at du kan overskue dit driftsbudget.

Leasing er en fleksibel måde at blive ordentligt kørende på – og både fleksibilitet og ordentlighed er kodeordene i alt, hvad vi foretager os i Autocentralen. Fleksibilitet er kodeordet i alt, hvad vi beskæftiger os med, og vores erfaring byder os at finde den bedste løsning hver eneste gang.

Vigtigt at kende sine behov

Vi hjælper dig med at klarlægge en række forskellige forhold – uanset om det handler om en bil eller en flåde af køretøjer:

  • Hvor stort er kørselsbehovet?
  • Hvor meget plads har du brug for?
  • Hvilket budget opererer vi med?
  • Er der særlige krav til, hvad bilen skal kunne?

Behovene er meget varierede – og hvor det for en kunde handler om at lease en bil i Polo-klassen i kort tid, kan det for andre dreje sig om at lande en leasing-aftale over 60 måneder på en håndfuld kassevogne. Eller en helt tredje løsning! Vi hjælper med at dissekere, hvad der vil være den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Du skal føle, at vi har ramt rigtigt

Vi rådgiver helt ned i detaljen, for i Autocentralen er vi ikke interesseret i, at du som kunde kommer på asfalt i en bil, der slet ikke passer til den dagligdag, som du befinder dig i.

Tingene skal passe sammen – og du skal køre herfra med en følelse af, at vi har ramt helt rigtigt.

Vi går ikke ind for vanetænkning – og vi er heller ikke låst fast til en række konkrete bilmærker. Derfor kan vi se ud over hele produktprogrammet og sammen med dig finde præcis den løsning, der passer til dine behov.

Leasing – alt hvad du bør vide

Her kan finde information om de forskellige typer leasing,
ligesom du kan finde svar en lang række spørgsmål omkring leasing.

Mads Rudebeck

Leasingkonsulent
31 34 05 35
[email protected]

Tina Slot Schmidt

Leasingskonsulent
27 53 75 42
[email protected]

Søren Søgaard Kristiansen

Søren Søgaard Kristiansen

Leasingkonsulent
27 87 16 67
[email protected]

Liv Maria Andresen Kofoed

Teamleder Fleet
27 53 75 51
[email protected]