SERVICE

Service skal være så enkelt for dig som muligt. Derfor har vi sammensat fire servicepakker og –aftaler som gør dit liv som bilist lidt nemmere. Du skal blot vælge, hvilken der passer til dig og dit behov og køre glad videre.

ALL INCLUSIVE

SERVICE- OG REPERATIONSAFTALE

Autocentralen overtager samtlige forpligtelser og afholder alle service- og reparationsomkostninger på din bil i den aftalte periode. Du får 100% budgetsikkerhed for en fast lav månedlig ydelse.

STANDARD SERVICEAFTALE

Komplet serviceaftale for ældre biler med udløbet fabriksgaranti.
Blot fordi fabriksgarantien er udløbet behøver den gode service ikke følge trop. Med en STANDARD Serviceaftale deler du dine udgifter til service op i små, overkommelige bidder.

Vi sørger for service på din bil og du betaler én lav, fast månedlig ydelse. Køreglæde, når det er allermest enkelt.

BASIS SERVICE

Service med prisgaranti til dig med et mindre kørselsbehov.
Er bilens fabriksgaranti udløbet og har du et mindre kørselsbehov får du her et service udført på et autoriseret værksted med prisgaranti. Bruger du din bil til små byture mere end til pendling, kan du med fordel vælge Basis Service. Alt er tilpasset, så du får den skarpeste pris – selvfølgelig med prisgaranti på både arbejdsløn og evt. reservedele.

Serviceeftersyn inkl. motorolie og motoroliefilterskifte Gennemgang og kontrol af hele bilen Vedligeholdelsesplan tilpasset din bil og dit kørselsbehov Serviceeftersyn udført på et autoriseret værksted med prisgaranti