Autocentralen har overtaget ejerskabet af GranTurismo.

GranTurismo Cars

Medio 2022 er flexleasing-selskabet GranTurismo Cars blevet et del af Autocentralen-koncernen.

GranTurismo Cars har en ambition om at være de billigste på markedet uden at gå på kompromis med hverken kundens eller GranTurismos sikkerhed.

“Det bliver vi ved at acceptere en lav avance, som vi er åbne omkring. For os er gennemskuelighed fundamentet i vores forretning; Det skal være nemt for dig at gennemskue, præcis hvad du betaler for!”.

“Uanset hvilken biltype du drømmer om, står vi klar til at hjælpe dig. Med flexleasing kan vi skræddersy en plan, som matcher dine behov og ønsker. Kontakt os allerede i dag og hør hvordan!”.

GranTurismo er på kort tid blevet kendt især på grund af de mange fine film, som selskabet laver omkring alt fra sportsvogne og superbiler til gamle Golf-modeller og gennemsnitlige Gelände Wagen’er.

Du kan se den mest populære Youtube-film fra GranTurismo Cars herunder:

Facts om GranTurismo Cars:

Bag GranTurismo står fire passionerede bilejere, der i samlet flok i 2017 grundlagde flexleasing-selskabet. De havde alle oplevet de samme frustrationer når de navigerede rundt i det danske leasingmarked: manglende gennemsigtighed og vilkår skrevet med meget småt.
Det fik de fire til at samle erfaringerne under et tag og grundlægge GranTurismo Cars. De havde en ambition om at være de absolut billigste på markedet, men uden at gå på kompromis med hverken kundens eller GranTurismo Cars’ sikkerhed. Det fortsætter virksomheden med, ved at acceptere en fast lav avance, som der er fuld åbenhed omkring.

Det betyder, at Kunderne får samtlige tillægsydelser som forsikring, tracker, vejhjælp med mere til kostpris! Kunden vil til enhver tid kunne se, præcis hvad der betales for!
Med GranTurismo Cars er det slut med komplicerede leasingaftaler og vilkår skrevet med småt!

GranTurismo har masser af superbiler