VI KØBER GERNE DIN BRUGTE BIL

Hos Autocentralen er der fuld fart på de brugte biler…

Ja, faktisk så meget at biler under 5 år næsten sælges inden de når at komme til salg. Så hvis du vil sælge din bil – så lad os købe den af dig – også uden at du skal købe noget hos os.

Vi mangler brugte biler til ren opkøb er vi på udkig efter
biler der er max  8 år og gerne under KM 150.000.

Vi tager selvfølgelig alle biler uanset årgang og
km i bytte på en af vores nye/brugte biler.

Kontakt os direkte.

Ring eller skriv til os.
Vi beder dig have nedenståendeo oplysninger klar, det letter ekspeditionen.

  • Bilens registreringsnummer
  • Bilens førte registreringsdato
  • KM stand
  • Mærke, model og variant

Vi vil herefter være istand til at give dig en indikation af bilens værdi. En endelig værdiansættelse kræver, at vi ser bilens fysiske tilstand.

Michael Bjørn
Telefon: 27 53 75 15
Email: mb@autocentralen.com

Claus Glintborg Schmidt
Telefon: 27 53 75 30
Email:cgs@vw-kolding.dk

Hvad gør Autocentralen..

Autocentralen arbejder sammen med AutoUncle som er Europas største vurderingsportal for brugte biler biler. AutoUncle beregner bilens pris efter en lang række data fra det aktuelle bilmarked og prisen vurderes blandt andet ud fra aktuel udbud, efterspørgsel såvel som generel prisudvikling mm.

Bemærk at AutoUncles beregninger giver et praj om bilens pris. . Da der er tale om alene om en onlinevurdering er den forbundet med en hvis udsving.

En helt nøjagtig pris og købsvurdering kræver, at du kommer et smut forbi en af Autocentralens butikker. Her gennemgår vi bilens stand og detaljer for at opnå den mest reelle vurdering. En gennemgang tager typisk 15 minutter hvorefter vi er klar til at give dig et endeligt købstilbud

Hvad gør du…

Vi giver dig hele 3 måder hvorpå vi kan starte dialogen omkring køb af din brugte bil.

  1. Kontakt os direkte
  2. Lav en aftale for en fysisk vurdering af bilen
  3. Få en online vurdering via vores samarbejdspartner AutoUncle.

Bemærk

Privatleasing er i øjeblikket meget populær som alternativ til traditionel køb og finansiering af ny bil. Autocentralen er autoriseret forhandler af mærkerne Volkswagen, Opel, Skoda, Nissan, Citroën, Honda og DS. Med vores udvalg af nye biler, har du hos Autocentralen en god mulighed for, både at sælge din brugte bil og måske endda skifte den ud med en anden.

Vi mangler brugte biler.

Autocentralen sælger årligt tæt på 12.500 biler. Næsten halvdelen af dem er brugte biler. Lige nu står vi og mangler flere gode brugte biler. Har du en bil under 5 år er vi klar til at købe den. Vi søger biler indenfor alle mærker og alle prisklasser. Går du i tanken om at handle bil kan du måske slå to fluer med et smæk ved, at forelske dig i en af vores 1.000 nye og brugte biler. Bilerne er alle er på lager til omgående levering og flere af dem er endda kvalitetsstemplet med RE:DRIVE – din garanti for en tryg bilhandel.