Bilvurdering

Få en gratis bilvurdering hurtigt og nemt. Find ud af hvad din bil værd?
Indtast din nummerplade, og se med det samme, hvor meget din brugte bil er værd.

Gratis og uforpligtende

Få kvit og frit en bilvurdering på din bil indenfor 24 timer

Trygt og sikkert

Vi tager kontakten, og finder et tidspunkt der passer dig

En tryg handel

Ved salg og har du pengene indenfor 3 hverdage

Hvad er din bil værd?

Få den vurderet af Autocentralen A/S

Uanset om du ønsker at sælge din bil, eller du bare går og funderer over, hvad din bil mon er værd, så kan vi hos Autocentralen hjælpe dig. I samarbejde med Danmarks største bilvurderingsportal Solgt.com, tilbyder Autocentralen kvit og frit en vurdering af din bil.

Efter vurderingen tilbyder vi en gratis og uforpligtende gennemgang af din bil sammen med en af vores kompetente og certificerede rådgivere. Så kan du samtidig få sat et ansigt på os, så det føles trygt og sikkert for dig at sælge din bil. Sammen gennemgår vi din bil og ser, om vurderingsprisen skal justeres en smule op eller ned, afhængig af bilens stand og udstyr. Den endelige garantipris er gældende i 7 dage, så du ikke skal haste ud i unødvendige beslutninger.

Brugtvogns-amok hos Autocentralen

Hvordan fungerer det med at få bilen vurderet?

 1. Beskriv din bil – For at vurdere din bil bedst muligt, vil vi bede dig udfylde følgende:
  – Bilens nummerplade
  – Kilometerstand
  – Status i forhold til servicebog
  – Kontakt information
 2. Modtag en tilbudspris inden for 24 timer – Når vi har modtaget dine oplysninger, vil vores prisrobot generere en tilbudspris på din bil. Det tager typisk under fem minutter – og vi garanterer en pris inden for 24 timer.

 3. Vurderingstjek hos din lokale forhandler – Ønsker du at gå videre med salget, har du mulighed for at kører du forbi en af vores syv Autocentralen-bilhuse, når det passer dig, for at aftale den endelige pris.

 4. Garanteret salg – Når bilen er blevet kontrolleret står tilbudsprisen ved magt i syv dage. Du kan vælge at sælge bilen til forhandleren i en “ren” handel – eller lade bilen indgå i en byttehandel. Passer vurderingsprisen dig ikke, kan du naturligvis til enhver tid takke nej til handlen.

Få den bedste pris hos Autocentralen

Der er store fordele ved at sælge din bil til Autocentralen. Vores nære samarbejde med importørerne betyder, at vi typisk kan klare reparationerne af din bil til nogle helt andre priser, end du selv vil kunne finde. Det kan også være medvirkende til, at prisen på din bil ikke behøver at blive væsentligt forringet, blot fordi der skulle være et par minimale fejl eller mangler.

Vi kan med andre ord tilbyde dig en langt mere fordelagtig pris for din brugte bil, end du kan opnå andre steder. Når du sælger din bil til os, er du altid sikret:

 • Personligt udarbejdede bilvurderinger af eksperter.
 • Priser der afspejler det reelle marked og er konkurrencedygtige.
 • Vi står for afmelding af bilens nummerplade og forsikring.
 • Tryghed og kyndig rådgivning igennem hele salgsprocessen.
 • 7 dages tænketid, hvor du kan overvejer, om du ønsker at sælge.
Biludstilling

På udkig efter en ny bil selv?

Ønsker du at lade din nuværende bil indgå i en handel med en ny, så er du kommet til det rigtige sted. Det kan være en svær bedrift at købe ny bil. Derfor specialiserer vi os i at gøre det så smertefrit og behageligt for dig som muligt.
Vi har et stort udvalg, gode priser og service.

Find din nye bil her