Hvad er privatleasing ?

Privatleasing er den perfekte løsning til dig, der ønsker en ny bil, uden at skulle bekymre dig om reparationer og ubehagelige økonomiske overraskelser.

Ved privatleasing får du nemlig et gennemskueligt bilbudget med en fast lav månedlig ydelse, hvor der er inkluderet service- og reparationsaftale. Derudover skal du ikke bekymre dig om værditab på bilen, da du efter leasingperioden blot aflevere bilen tilbage til forhandleren.

Vi forhandler Citroën, Hyundai, Opel, Nissan, Honda, Skoda, Volkswagen og DS og har et stort udvalg af modeller til privatleasing.
Lad os strikke den bedste løsning sammen til dig udfra din drømmebil, dit kørselsmønster, dit ønske til månedlig ydelse og udbetaling – samt dit ønske til leasingperiodens varighed.

Kontakt Autocentralen i Kolding, Haderslev, Vejle, Vejen eller Esbjerg og hør meget mere om din mulighed for at privatlease din næste bil.

Fordele ved privatleasing

Fordele:

– Budgetsikkerhed – ingen uforudsete udgifter.
– Gennemskueligt bilbudget – du har en fast månedlig ydelse under hele perioden.
– Ingen risiko for værditab.
– Ofte lavere udbetaling(engangsydelse) på en leasingbil end på en bil du køber.

Ulemper:
– Kender du ikke dit kørselsbehov, kan det blive dyrt, at køre flere km end aftalt.
– Du kan ikke trække renteudgifter fra når du leaser.
– Ingen opsparing i bilen.


Sådan kommer du igang med privatleasing.

 • Find den bil du ønsker

  Hos Autocentralen har vi et bredt udvalg af biler, så du helt sikkert kan finde én der passer til dit behov. Vi har en nem og overskuelig oversigt over vores udvalg og mærker nederst på siden.

 • Tilpas den efter dine ønsker og behov

  Du har mulighed for at skræddersy din bil efter dit behov. Hvad enten det er farve, udstyr eller model. Du kan her på autocentralen.com se hvilke tilpasningsmuligheder, der er til hver bil.

 • Book en prøvetur i en ny bil og bestil tid til en personlig gennemgang.

  Hos Autocentralen kan du nemt privatlease din nye bil..

 • Når du skal have bilen leveret.

  Inden levering af din nye bil, vil du blive kreditgodkendt. Du skal medbringe ID (kørekort, sygesikring og årsopgørelse), og afhenter bilen ved den ønskede afdeling

 • Du er kørende i en ny bil

  Først og fremmest skal du blot nyde din nye bil. Undervejs i leasingperioden, vil du blive kontaktet når bilen skal til service. Det er altid en god idé at holde øje med, hvor mange kilometer du kører, og om dit kørselsbehov er i henhold til det aftalte.

 • Bilen skal ind til det første årlige service

  Vi kontakter dig når bilen skal til sit årlige service. Du har mulighed for at få en gratis lånebil, mens bilen er til service. Alternativt er du også velkommen til at vente i vores butik, hvor der er mulighed for at få en kop kaffe mens du venter.

 • Når bilen skal retur - hvordan foregår det?

  Når leasingperioden er slut, aflevere du blot bilen tilbage til os, hvorefter vi laver en gennemgang af bilen. Du skal iøvrigt ikke bekymre dig om bilens eventuelle værditab.

 • Find den bil du ønsker

  Har du været glad for bilen, har mulighed for få en ny leasingaftale med samme model, eller du kan vælge en helt anden bil på en ny attraktiv aftale

Kontakt Autocentralen vedr. privatleasing af ny bil

Ønsker du at privatlease din næste bil – så kontakt Autocentralen på Fynvej eller Egtved Allé i Kolding, Haderslev, Vejen, Vejle eller Esbjerg

Autocentralen Kolding – Egtved Allé

Egtved Allé
6000 Kolding

75 50 12 00

Autocentralen Kolding – Fynsvej

Fynsvej 21-25
6000 Kolding

75 52 01 44

Autocentralen Vejle

Bugattivej 4
7100 Vejle
75 82 82 55

brandshaderslev

Autocentralen Haderslev

Hirsevej 1
6100 Haderslev

74 52 36 50
brandsvejen

Autocentralen Vejen

Vestermarksvej 1
6600 Vejen

75 36 69 66
Autocentralen
Volkswagen Kolding
Dieselvej 2 – 4
6000 Kolding

 76 34 50 20
Autocentralen
Volkswagen Esbjerg
Skagerrakvej 4
6715 Esbjerg N

76 14 74 74