Varevogne til din virksomhed

Oplev Sydjyllands største udvalg af varevogne og få fordelagtig leasing & finansiering, service og vedligeholdelse af din virksomheds flåder. Alt sammen  leveret af professionelle erhvervsrådgivere, der ved, hvad de taler om.

Din fullservice erhvervspartner

Autocentralen Erhverv tilbyder en komplet pakke af serviceydelser, der hjælper din virksomhed til optimal driftsøkonomi og effektivitet. Som jeres samarbejdspartner inden for varebiler, sikrer vi, at I altid har en dedikeret erhvervskonsulent hos os, der hjælper jer gennem hele processen – fra indkøb til afhændelse.

Vi hjælper dig til din næste varevogn

Vi har et stort kendskab til de lokale markedsforhold og har stor ekspertise indenfor serviceleasing og finansiering. Det sikre dig, den rigtige løsning, når du skal købe ny varevogn.
Vi ved hvor vigtig din bil er, for at holde din virksomhed i gang. Derfor får erhvervskunder får altid højeste prioritet på værkstedet og vi garanterer, at alm. servicereparationer altid bliver foretaget samme dag. Er der større reparationer på din bil, så sørger vi får at du får en lejebil, så du kan holde forretningen kørende

Fordele som erhvervskunde

Autocentralen er fullservice-udbyder og det gælder lige fra rådgivning i forbindelse med erhvervelse af ny varevogn service og reparation af bilen. Vi kender dig og dit behov for en driftsikker hverdag. Vi har dygtige autoriserede serviceteknikere med specielle kompetencer for erhvervsbiler.

Foliering og indretning af varebil

Hos Autocentralen har vi vores egen folie- og indretningsafdeling. Derfor kan du bestille en totalløsning nemt og bekvemt hos os. Læs meget mere her om indretning og foliering af varevogne.

KONTAKT AUTOCENTRALEN ERHVERV

Claus Hasselstrøm

Erhvervskonsulent - Opel, Nissan, Citroën og Hyundai
27 53 75 12
ch@autocentralen.com

Søren K. Madsen

VW Erhverv ansvarlig
24 43 42 38
skm@vw-kolding.dk

Kristian Zouaoui

Salgschef, varebiler
20 83 33 44
kz@vw-horsens.dk

Kasper Rasmussen

Erhvervskonsulent
29 68 74 73
kr@vw-esbjerg.dk