Varebiler til din virksomhed

Med vores store kendskab til varebiler og erfaring indenfor serviceleasing og finansiering, sikrer vi dig ikke alene en ny varebil men også den helt rigtige løsning.

ID.Buzz Cargo er årets varebil i Europa 2023

Din fullservice erhvervspartner

Autocentralen Erhverv tilbyder en komplet pakke af serviceydelser, der hjælper din virksomhed til optimal driftsøkonomi og effektivitet. Som jeres samarbejdspartner inden for varebiler, sikrer vi, at I altid har en dedikeret erhvervskonsulent hos os, der hjælper jer gennem hele processen – fra indkøb til afhændelse.

Vi hjælper dig til din næste varevogn

Vi har et stort kendskab til de lokale markedsforhold og har stor ekspertise indenfor serviceleasing og finansiering. Det sikre dig, den rigtige løsning, når du skal købe ny varevogn.
Vi ved hvor vigtig din bil er, for at holde din virksomhed i gang. Derfor får erhvervskunder får altid højeste prioritet på værkstedet og vi garanterer, at alm. servicereparationer altid bliver foretaget samme dag. Er der større reparationer på din bil, så sørger vi får at du får en lejebil, så du kan holde forretningen kørende

Fordele som erhvervskunde

Autocentralen er fullservice-udbyder og det gælder lige fra rådgivning i forbindelse med erhvervelse af ny varevogn service og reparation af bilen. Vi kender dig og dit behov for en driftsikker hverdag. Vi har dygtige autoriserede serviceteknikere med specielle kompetencer for erhvervsbiler.

Én ting er den rigtige varevogn. Noget helt andet er den rigtige løsning.

Autocentralen Erhverv tilbyder en komplet pakke af serviceydelser, der hjælper din virksomhed til optimal driftsøkonomi og effektivitet.
Som jeres samarbejdspartner inden for varebiler sikrer vi, at du altid har en dedikeret erhvervskonsulent hos os, der hjælper jer gennem hele
processen – fra indkøb til afhændelse.

Foliering og indretning af varebil

Uanset hvilken virksomhed du har, tilbyder vi en bred vifte af reolløsninger og muligheder for fastgørelse af værktøj. Det sikrer dit værkstøj under kørslen, og giver et godt overblik når arbejdet skal udføres.

Orden i varebilen sender både et godt signal til de ansatte samt folk omkring bilen på byggepladsen. Derfor tilbyder vi reolsystemer, rotorblink, blitz og specialindretning af varebilen efter dit behov.

Ønsker du at få din varebil helfolieret i virksomhedens farver, folieret logo eller få salgsbudskaber på bilen, så klare vi naturligvis også det, inden bilen leveres.

Læs meget mere her om indretning og foliering af varevogne.

KONTAKT AUTOCENTRALEN ERHVERV

Volkswagen og Nissan

Frank Pedersen Kolding EA

Frank Pedersen

Nissan-ansvarlig / erhvervskonsulent
27 87 16 09
[email protected]

Kristian Zouaoui AC Horsens

Kristian Zouaoui

Salgschef Erhverv
20 83 33 44
[email protected]

Jacob Friis Madsen

Salgschef
29 68 74 73
[email protected]

Claus Hasselstrøm AC Vejle

Claus Hasselstrøm

Salgschef Erhverv
26 79 11 88
[email protected]

Søren K. Madsen

Salgschef Erhverv
24 43 42 38
[email protected]

Deniz Kolsuz

Deniz Kolsuz

Erhvervskonsulent
92 15 30 90
[email protected]