Privatleasing hos Autocentralen

Leasing – Autocentralen

Leasing er et alternativ til almindelig finansiering af et bilkøb. Hvis du vælger at lease – hvad enten det drejer sig om et enkelt køretøj eller en hel flåde af eksempelvis varebiler til din virksomhed – så opnår du en høj grad af fleksibilitet, da du ikke er bundet af billån med lang løbetid.

Desuden fungerer leasing således, at du ikke skal afskrive bilen ned til 0 kroner, som det er tilfældet med et klassisk billån. Det har den store fordel, at du kan opnå en månedlig ydelse i din leasingkontrakt, der er lavere om mere fordelagtig end et sammenligneligt afdrag på et billån.

Autocentralen har mange års erfaring med leasing – og vi er en af de større aktører på leasing-fronten herhjemme. Vi arbejder tæt sammen med flere af de største selskaber i Danmark, og du kan med fordel vælge at lade Autocentralen håndtere hele din flåde af leasingbiler.

PRIVATLEASING - SE VORES TILBUD HER

Det er altid vigtigt at sætte sig godt ind i sagerne, inden man kaster sig ud i noget nyt – og det gælder ikke mindst inden for leasing.

For leasing er ikke bare leasing – og det vil vi gerne fortælle dig mere om. Du kan læse videre på disse sider eller kontakte en af vores erfarne leasingkonsulenter – se kontaktinfo nederst på denne side.

Leasing – alt hvad du bør vide

Her kan finde information om de mange forskellige former for leasing,
ligesom du kan finde svar en lang række spørgsmål omkring leasing.

Mads Rudebeck

Leasingkonsulent
31 34 05 35
[email protected]

Tina Slot Schmidt

Leasingskonsulent
27 53 75 42
[email protected]

Søren Søgaard Kristiansen

Søren Søgaard Kristiansen

Leasingkonsulent
27 87 16 67
[email protected]

Sara Lykkehus

Leasingkonsulent
27 53 76 33
[email protected]

Liv Maria Andresen Kofoed

Teamleder Fleet
27 53 75 51
[email protected]

Facts om Autocentralen:

Autocentralen er en af Danmarks største bilkoncerner med otte bilhuse, der er fordelt i seks af de største byer i Syd- og Sønderjylland (Horsens, Vejle, Kolding, Haderslev, Vejen og Esbjerg) samt i Storkøbenhavn (Ishøj).

Endvidere driver Autocentralen en leasing-afdeling i Kolding og København – samt Auto:Design, der leverer indretning og foliering af køretøjer. Koncernen er autoriseret forhandler af Honda, Hyundai og Nissan samt Semler-mærkerne Cupra, Seat, Skoda og Volkswagen. Endvidere er Autocentralen autoriseret serviceværksted for Audi.

Samlet er der tæt på 450 medarbejdere i Autocentralen, som oprindeligt er grundlagt i 1976 med udgangspunkt i Kolding af Knud Majgaard Jensen. Koncernen ejes og drives fortsat af grundlæggeren sammen med sønnerne Palle og Anders Lindskov Jensen, der er henholdsvis salgsdirektør og administrerende direktør i Autocentralen.

Der omsættes årligt mere end 12.000 nye og nyere brugte person- og varebiler i de otte bilhuse i koncernen.

I 2022 overtog Autocentralen ejerskabet af flexleasingselskabet Granturismo Cars.

Nyheder fra Autocentralen