BOOK VÆRKSTEDSBESØG
TIL DIN BIL

Autocentralen er autoriseret bilværksted for Volkswagen, Škoda, SEAT, CUPRA, Honda, Nissan og Audi. Vi servicerer naturligvis også alle andre bilmærker.

Hos Autocentralen kan du altid være sikker på, at du bruger et auto værksted der leverer høj kvalitet og service. Som autoriseret værksted kan vi tilbyde dig den nyeste teknologi og faglige viden inden for reparation og vedligeholdelse af netop din bil.

Udover reparation og vedligeholdelse tilbyder vi også en lang række serviceydelser, herunder dækmontering og -balance, klimaservice og motorrens. Alt sammen med det formål at sikre, at dit køretøj kører optimalt og holder længere.

Book tid på dit foretrukne værksted nedenfor, hvor du også kan læse mere om fordelene ved et autoriseret værksted. Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af din bil. Skal du have skiftet dine hjul, så kan du book dit hjulskifte her. 

Har du fået en skade? Bestil tid til skadesarbejde – reparationer af buler, lak og stenslag via linket her. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Har du fået en skade?

Hos Autocentralen Skadecenter hjælper vi dig, uanset om der er tale om reparation af stenslag i forruden, parkeringsbuler eller større skader på din bil. Vi samarbejder med alle de store forsikringsselskaber.

Som autoriseret skadecenter har vi alle forudsætningerne for at få din bil tilbage til dens oprindelige tilstand. Vi ved, hvilke dele der skal skiftes, og hvilke der må repareres. For at opretholde sikkerhedszonerne i din bil, bruger vi primært originale reservedele – din bil skal nemlig bringes tilbage i samme sikre tilstand som før skaden.

Book tid på Skadecenter

Hvorfor vælge os?

 • Vi reparerer skader for alle forsikringsselskaber
 • Du har mulighed for gratis lånebil
 • Vi bruger primært originale reservedele til at reparere din bil
 • Alt værkstedsarbejde udføres ifølge fabrikkens foreskrifter
 • Vores autoriserede tekniker er specialuddannede i netop din bil
 • Du har ofte gratis vejhjælp når din bil bliver serviceret på et
  autoriseret værksted

Autoriseret serviceværksted

Fordelt på syv store bilhuse er Autocentralen autoriseret serviceværksted for otte forskellige bilmærker – Volkswagen, Škoda, Seat, Cupra, Audi, Honda og Nissan. Det betyder, at når du vælger os som dit foretrukne serviceværksted, så kan du være sikker på, at din bil kommer i hænderne på dygtige og uddannede mekanikere. Alle vores medarbejdere har bestået udvidet kurser og uddannelser i netop dit bilmærke, så de altid kan følge producentens anvisninger og krav.

Vores  bilhuse breder sig over hele Syd- og Sønderjylland samt Storkøbenhavn. Vi kan dermed dække dine behov for et autoriseret serviceværksted.

Hvad er et autoriseret værksted ?

Et autoriseret værksted er det bedste sted for din bil at blive serviceret og repareret. For at være autoriseret værksted skal værkstedet have et tæt samarbejde med bilmærket og efterleve strenge krav og regler. Hos Autocentralen er vi autoriseret værksted for 9 mærker. Her bruger vi kun originale reservedele, specialuddannede mekaniker i netop din bil og  investeret i diagnosetestere samt udstyr der kan løse problemer ingen uautoriseret værksteder ikke kan. Som autoriseret værksted har vi forbindelser og kontakter med din bils fabrik direkte, og vi kan derfor skaffe reservedele hjem hurtigere end uautoriseret værksteder kan.

For at kunne være et autoriseret værksted, skal Autocentralen arbejde efter leverandørernes krav og vi bliver konstant kontrolleret på service, kundetilfredshed og kvalitet. Det gør at vi hele gør vores bedste og at vi tilbyder den absolut bedste service på området.

Både vores mekanikere og karrosseriteknikkere kommer løbende på kurser og nye uddannelser indenfor deres områder og mærker. Vi har derfor altid Danmarks førende specialister på netop dit bilmærke, og kan altid være på forkant med de karakteristiske fejl der kan være på de enkelte bilmodeller.

Mekaniker - Autocentralen
Værksted Autrocentralen

Derfor skal du vælge et autoriseret værksted!

Ønsker du det bedste for din bil? Skal den altid yde sit bedste og have køreegenskaber der matcher det den havde, da du først kørte i den? Så er det en god ide at vælge et af vores autoriserede værksteder.

I alle nyere biler er der en masse ting der skal kontrolleres og tjekkes blandt andet køreegenskaber, miljøforurening og brændstofbrug. Samtidig kommer nyere biler også med forskellige computere der hele tiden skal opdateres. På vores autoriserede værksteder har vi de nødvendige maskiner for at kunne kommunikerer med computerne i din bil, og dermed diagnoser evt. fejl i bilen.

Det handler ikke længere kun om god køreegenskab, når vi taler om biler. Fokus handler nu også om den software der følger med i bilen. Vores udstyr, som kun autoriseret værksteder har adgang til, kan lynhurtigt en diagnoser og sørge for at få tilbyde den nyeste version af styresystemet, så din bil så den hele tiden har den mest opdateret version.

Et autoriseret værksted tilbyder uddannede mekaniker, special udstyr som ingen andre kan bruge, kvalitet på det højeste niveau, autoriseret stempel i bogen, brugen af originale reservedele og sikkerheden i udførslen af arbejdet.

Fordele ved et autoriseret værksted!

Det findes en lang række fordele ved at vælge et autoriseret værksted. Vi har her samlet de allervigtigste:

 • Som autoriseret værksted, har vi kendskab til eventuelle fejl og kendetegn specifik vedrørende din bilmodel.
  Det betyder at du får en hurtigere fejlsøgen og reparation, og dermed er din bil kortere tid på værksted.
 • Autoriseret værksted bruger kun det nyeste værktøj og godkendte testudstyr, som producenten kræver. Det betyder du altid er bedst stillet i forhold til garanti, da vi altid følger producentens forskrifter.
 • Mekanikeren kender din bil ud og ind, da personen har arbejdet med samme type mange gange, kan denne mekaniker være hurtigere færdig med din bil. Ofte hænger tiden brugt på værkstedet sammen med prisen på et service. Derfor kan sparet tid ofte betyde lavere pris på et service, da mekanikeren kender din bil ud og ind.
 • Teknikkere og mekanikere på et autoriseret værksted har altid den nyeste viden og er uddannet i netop din bil. Dermed kan du være sikker på, at dokumentationen er i orden ved garantisager, hvor bilproducenten vil se beviser.

Auto:Konto til værkstedsregningerne

Auto:Konto giver dig råd til at få ordnet bilen med det samme – og til samme pris som kontantprisen. Få foretaget reparationer, servicetjek m.m. på bilen rettidigt og del udgiften op i 10 lige store dele. Du ikke betaler renter, gebyrer & der er ingen udbetaling eller ekstra omkostninger. Læs mere om Auto:Konto her.

Hvad koster bilservice?

Prisen på bilservice kan variere, alt efter mærke og type af service. På bilværksted siden kan du læse mere om vores priser på forskellige bilmærker. Uanset hvad du skal have serviceret eller repareret på din bil, matcher vi den laveste pris på alt vores værkstedsarbejde. Desuden har vi specialuddannede fagfolk på værkstedet, så din bil er i gode hænder. Det er vores filosofi altid at tale med dig om, hvad du gerne vil have serviceret på din bil, samt at aftale pris, inden vi går i gang med bilservicen. På den måde sikrer vi, at du går fra vores værksted med en god fornemmelse i maven og kan hente en bil i god stand.

Hvor ofte skal en bil til service?

Det afhænger blandt andet af bilmærke og alder, hvornår din bil skal til service. Er der en garanti på bilen, er det vigtigt, at du overholder bilproducentens krav til service, hvis du vil beholde garantien. Kontakt gerne os, hvis du er i tvivl, om din bil trænger til et serviceeftersyn. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og du kan nemt booke et serviceeftersyn i vores bookingsystem herunder.

Book online nu, så sender vi straks bekræftelse per e-mail, og den endelige bekræftelse inkl. prisoverslag inden for 4 timer (i hverdagene).