BOOK VÆRKSTEDSBESØG TIL BIL

Autocentralen er autoriseret bilværksted for Citroën, Honda, Hyundai, Nissan, Opel, Skoda , SEAT og VW – samt Audi servicepartner i Kolding, Esbjerg og Horsens.
Vi servicerer naturligvis alle bilmærker.
Book tid på dit foretrukne værksted nedenfor.

Auto:Konto til værkstedsregningerne

Auto:Konto giver dig råd til at få ordnet bilen med det samme – og til samme pris som kontantprisen. Få foretaget reparationer, servicetjek m.m. på bilen rettidigt og del udgiften op i 10 lige store dele. Du ikke betaler renter, gebyrer & der er ingen udbetaling eller ekstra omkostninger. Læs mere om Auto:Konto her.

Hvad koster bilservice?

Prisen på bilservice kan variere, alt efter mærke og type af service. På bilværksted siden kan du læse mere om vores priser på forskellige bilmærker. Uanset hvad du skal have serviceret eller repareret på din bil, matcher vi den laveste pris på alt vores værkstedsarbejde. Desuden har vi specialuddannede fagfolk på værkstedet, så din bil er i gode hænder. Det er vores filosofi altid at tale med dig om, hvad du gerne vil have serviceret på din bil, samt at aftale pris, inden vi går i gang med bilservicen. På den måde sikrer vi, at du går fra vores værksted med en god fornemmelse i maven og kan hente en bil i god stand.

Hvor ofte skal en bil til service?

Det afhænger blandt andet af bilmærke og alder, hvornår din bil skal til service. Er der en garanti på bilen, er det vigtigt, at du overholder bilproducentens krav til service, hvis du vil beholde garantien. Kontakt gerne os, hvis du er i tvivl, om din bil trænger til et serviceeftersyn. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og du kan nemt booke et serviceeftersyn i vores bookingsystem herunder.

Book online nu, så sender vi straks bekræftelse per e-mail, og den endelige bekræftelse inkl. prisoverslag inden for 4 timer (i hverdagene).