Auto:Konto

Med en Auto:Konto hos Autocentralen kan du få din bil repareret med det samme, få nye vinterhjul, lækkert ekstraudstyr eller få repareret din bil.

Auto:Konto til værkstedsregningerne

Nogle udskyder reparationer på bilen og det årlige servicetjek eller trækker dækskifte til sidste øjeblik. Auto:Konto giver dig råd til at få ordnet bilen med det samme – og til samme pris som kontantprisen.

Med en Auto:Konto hos Autocentralen kan du få din bil repareret med det samme, få nye vinterhjul, lækkert ekstraudstyr eller få repareret din bil.

Nogle vælger udskyder reparationer på bilen og det årlige servicetjek eller trækker dækskifte til sidste øjeblik. Auto:Konto giver dig råd til at få ordnet bilen med det samme – og til samme pris som kontantprisen.

Fordele ved en Auto:Konto

Med den populære konto, kan du få foretaget reparationer, servicetjek m.m. rettidigt og dele udgiften op i 10 lige store dele.

Det unikke er at du ikke betaler renter, gebyrer og der er ingen udbetaling eller ekstra omkostninger. Der er ingen binding og du kan altid indfri din konto.

Få mere køreglæde og undgå økonomiske rutcheture

Med et Auto:Konto hos Autocentralen  kan du låne fra 500 kr. op til 40.000 kr. Samtidig bliver du automatisk forhåndsgodkendt til 10.000 kr. ekstra oven i det godkendte beløb. En slags ’buffer’ til ekstraudgifter. En Auto:Konto eller værkstedskonto dækker service, reparationer, vinter-/sommerdæk og ekstraudstyr.

Kontakt en af vores 8 afdelinger og hør, hvordan du bliver godt kørende.

Book tid

Autoriseret værksted

Autocentralen er autoriseret forhandler for Honda, Hyundai, Nissan, Citroën, SKODA, Volkswagen og SEAT. Desuden service værksted for Honda, Nissan, Citroën, SKODA, Volkswagen, SEAT, Hyundai og Opel. Vi er desuden Audi-servicepartner.