Velkommen i vores autoværksted

Her står vores dygtige og specialuddannede fagfolk klar til at give dig og din bil branchens bedste service. Og det er selvfølgelig uanset, om du kommer som privatkunde eller erhvervskunde, og om du har købt din bil hos os eller et af de andre steder i branchen.

Vi ved, at når du kører ind gennem porten til værkstedet, så vil du kunne mærke, at vi elsker biler. Også din.

BOOK BASIS SERVICE

Service med prisgaranti til dig med et mindre kørselsbehov

Bruger du din bil til små byture mere end til pendling, kan du med fordel vælge BASIS SERVICE. Alt er tilpasset, så du får den skarpeste pris – selvfølgelig med prisgaranti på både timepriser og reservedele.

Vælger du Basis Service får du lige præcis det, der skal til, for at du bliver godt kørende. Og selvom det lyder billigt er vores mekanikere stadig lige dygtige og sørger selvfølgelig for, at din bil er fuldt ud lovlig og kører som den skal.

 • Kun de mest nødvendige dele skiftes
 • Reservedele af god kvalitet
 • Personlig vedligeholdelsesplan tilpasset din økonomi
 • Prisgaranti på værkstedspriser og reservedele

Priser fra 1095 kr.

BOOK AUTORISERET SERVICE

Service med prisgaranti til dig med et stort kørselsbehov

Du er måske landevejskriger, pendler eller noget helt tredje. Uanset hvad, så skal du naturligvis være sikker på, at det hele kører som det skal. AUTORISERET SERVICE er vores absolut bedste bud på service i særklasse. 

Hvis kun det bedste er godt nok til dig og din bil bør du vælge AUTORISERET SERVICE. Her får du autoriserede reservedele, og service præcis efter fabrikantens forskrifter. Og som ekstra bonus, er der stadig prisgaranti på både timepriser og reservedele.

 • Service udført efter fabrikantens forskrifter
 • 100% brug af originale reservedele
 • Opretholdelse af bilens garanti
 • Gratis vejhjælp ved nedbrud
 • Prisgaranti på værkstedspriser og reservedele

Priser fra 1295 kr.

SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE

100% budgetsikkerhed og køreglæde på den lange bane med en ALL INCLUSIVE service- og reparationsaftale

Autocentralen overtager samtlige forpligtelser og afholder alle service- og reparationsomkostninger på din bil i den aftalte periode. Du får 100% budgetsikkerhed for en fast lav månedlig ydelse.

Hvis du ligesom os elsker nul bekymringer, bør du tegne en service- og reparationsaftale på din bil. Vi skræddersyr en aftale til dig, der afspejler dit normale kørselsbehov – som kan være alt fra 10.000-50.000 km årligt. Aftaleperioden bestemmer du, og aftalen kan tegnes fra 12-72 måneder. Men du skal skynde dig, for du kan kun tegne en ALL INCLUSIVE aftale, inden for ét år fra bilens første registreringsdato.

 • Ingen uforudsete udgifter på din bil
 • Udskiftning af alle sliddele med originale reservedele
 • Gratis udskiftning af pærer og viskerblade
 • Gratis påfyldning af motorolie, sprinkler- og kølervæske
 • Gratis syn og kørsel til syn
 • Service og softwareopdatering efter fabrikkens forskrifter

NÅR SKADEN ER SKET

Skadescenter og pladeværksted

Hos Autocentralen har vi et stort professionelt pladeværksted der hjælper dig på vej uanset om der er tale om stenslag, buler eller større skader på din bil.

1. Kontakt Autocentralen
Har du været ude for et uheld med bilen og bilen er lettere beskadiget, så kontakter du blot Autocentralen og aftaler tid for reparation af skaden.
Er der tale om en større skade, så kontakter du blot selskabet hvor du har vejhjælp og beder dem køre på dit nærmeste Autocentralen værksted.

2. Vi hjælper med alt det praktiske
Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og hjælper med at få papirarbejdet udfyldt korrekt

3. Specialuddannede pladesmede
På vores værksted er din bil i trygge hænder – uanset bilmærke. Vores dygtige pladesmede bliver løbende uddannet og arbejdet bliver udført i vores vanlige kvalitet, så din bil hurtigt bliver som før igen.

4. Gratis lånebil
Ved skader har du naturligvis gratis lånebil* inkl. 100 km. pr. dag, indtil din bil er klar igen. Du afholder kun udgifterne til brændstof.
*Tilkøb af obligatorisk frikøb af selvrisiko kr. 99 pr. dag.

Når uheldet er ude, så husk at notere….
Når uheldet er ude – og en anden part er involveret – så husk at notere følgende på modparten:

 • Bilens reg.nr.
 • Førerens navn
 • Førerens adresse
 • Førerens postnummer & by
 • Dato for uheld
 • Sted for uheldet
Book skade.reparation
Kontakt

VEJHJÆLP

Flere af vores importører tilbyder vejhjælp til din bil. Betingelserne for at få vejhjælp er forskellige, derfor henviser vi i alle tilfælde til informationerne på importørernes hjemmesider.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte dit nærmeste Autocentralen værksted i Kolding, Vejle, Vejen, Haderslev, Esbjerg eller Horsens.

Kontakt

AUTO:KONTO

En AUTO:KONTO hos Autocentralen dækker service, reparationer, vinter-/sommerdæk og ekstraudstyr.

Mange udskyder reparationer på bilen og det årlige servicetjek, eller trækker dækskifte til sidste øjeblik. AUTO:KONTO giver dig råd til at få ordnet bilen med det samme – og til samme pris som kontantprisen.

Fordele ved en AUTO:KONTO:
• Ingen rente, gebyr eller udbetaling
• Ingen ekstra omkostninger eller binding
• Del udgifterne op i 10 eller 20 mdr.
• Bliv forhåndsgodkendt til 10.000 kr. ekstra
• Du kan altid indfri din AUTO:KONTO

Få mere køreglæde og undgå økonomiske rutcheture.
Med et AUTO:KONTO  kan du låne fra 500 kr. op til 40.000 kr. Samtidig bliver du automatisk forhåndsgodkendt til 10.000 kr. ekstra oven i det godkendte beløb. En slags ’buffer’ til ekstraudgifter.

Kontakt en af vores 8 afdelinger og hør, hvordan du bliver godt kørende med en AUTO:KONTO – det er nemt at ansøge og du får svar med det samme!

Kontakt

REPARATION AF STENSLAG

Få udbedret stenslag inden hele ruden skal udskiftes. Ofte kan du få udbedret stenslag hos os, gennem dit forsikringsselskab – helt uden selvrisiko.

REPARATION AF STENSLAG
KUN KR. 299
(næste stenslag kr. 149)

Book Tid

AIRCONDITION SERVICE

Med et serviceeftersyn på dit aircondition- eller klimaanlæg undgår du farlige bakterier i kabinen og sikrer at aircondition anlægget fungerer optimalt, og køler som det skal. Utætheder skal tætnes og måske er der brug for efterfyldning af kølevæske.

Både aircondition- og klimaanlæg taber kølemiddel med tiden. Ved at få foretaget et serviceeftersyn af bilens aircondition eller klimaanlæg sikrer du, at køleevnen ikke nedsættes.

Vidste du – at dit aircondition anlæg også skal bruges om vinteren?
Airconditionanlægget er særdeles velegnet på kolde vintermorgener, når ruderne er duggede og luften i kabinen er fugtig.

Uanset om det er vinter eller sommer, så anbefales det, at du bruger dit airconditionanlæg eller klimaanlæg mindst 2 gange om ugen. Hvis dette ikke sker, så risikerer man, at pakningerne bliver utætte eller at stemplerne sætter sig fast.

Vi anbefaler, at du får foretaget et tjek af dit aircondition- eller klimaanlæg hvert 2. år for at holde det så effektivt som muligt.

AIRCONDITION SERVICE
KUN KR. 795
inkl. sporemiddel og olie (gælder R134)

Book Tid

SYSTEMRENS AF MOTOR

Med systemrens får du en renere udstødning, bedre acceleration og bedre brændstoføkonomi. Husk at vi renser både benzin og diesel motorer.

SYSTEMRENS
KUN KR. 595

Book Tid

UNDERVOGNSBEHANDLING

Forlæng bilens levetid og beskyt mod rustangreb. Kontakt en af vores 8 afdelinger for en pris på undervognsbehandling på netop din bil eller book tid direkte her.

UNDERVOGNSBEHANDLING
FRA KUN 3.400

Book Tid

SERVICEPRISER

Uanset om du bestiller et autoriseret eller et basis service, matcher vi laveste pris på al værkstedsarbejde. Du kan se service priserne ved at klikke på bilmærkerne forneden.

Information omkring service på din Skoda finder du her:

Kolding
Esbjerg
Horsens

Information omkring service på din Volkswagen finder du her:

Kolding
Esbjerg
Horsens

Autoriseret værksted

Autocentralen er autoriseret serviceværksted for Citroën, DS, Honda, Hyundai, Nissan, Opel, SKODA og Volkswagen – og så er vi Audi servicepartner.

Vores mekanikere er altid opdateret omkring den nyeste teknologi på bilerne, så uanset hvilken udfordring du kommer med, så glæder vi os til at fikse det.

Vil du bare have et biltjek?

Hvorfor kun køre på værksted, når bilen rasler? Eller når en lampe lyser?

Du vil ofte kunne undgå de store værkstedsregninger, hvis du får et simpelt tjek af din bil. Det kan være lige efter vintersæsonen, eller lige inden du kører afsted på bilferien. Et olieskift eller et tandremskift kan også være sundt at få gjort, inden det for alvor bliver nødvendigt.

Værkstedspriser du kan stole på

Hos os laver vi aldrig en service eller en reparation, uden at vi på forhånd har afstemt med dig, hvad du ønsker at få lavet – og ikke mindst hvad det koster.

Skulle vi opdage en uforudset fejl eller noget, som kræver opmærksomhed eller reparation, vil vi altid kontakte dig inden vi går i gang med en udbedring. Du kommer derfor ikke til at betale for noget, som du ikke i forvejen har godkendt. Vi bryder os nemlig heller ikke om uforudsete udgifter.

Det er desuden vigtigt, at du synes du har fået den rigtige pris, så vi matcher selvfølgelig altid laveste pris på al værkstedsarbejde.

Bestil dit serviceeftersyn hos os

Skal vi kigge på din bil, og sikre at den er sund og rask, så ring til os med det samme og bestil bilservice.

Vi ved, at din bil er dit (måske) kæreste eje, og at du skal bruge den, for at hverdagen fungerer. Derfor gør vi vores allerbedste for at finde en tid, der passer ind i dit program.

Har du spørgsmål forud for din booking, eller ønsker du at vide mere om eventuelle udfordringer med din bil, så ring endelig til os.

Vi er her for at hjælpe dig med at sikre, at din bil er pålidelig, sikker og kører som den skal.