VÆRKSTED

På vores værksted står vores dygtige og specialuddannede fagfolk klar til at give dig og din bil branchens bedste service. Og det er selvfølgelig uanset, om du kommer som privatkunde eller erhvervskunde, og om du har købt din bil hos os eller andre steder.

Vi ved, at når du kører ind gennem porten til værkstedet, så vil du kunne mærke, at vi elsker biler. Også din.

Se også vores Autoværksted Kolding og Autoværksted Haderslev

Book service

SERVICEPRISER

Uanset om du bestiller et autoriseret service, et basis service eller et SERVICE 5+ på vores værksted, så matcher vi laveste pris på al værkstedsarbejde.

SE SERVICEPRISER

Værkstedsydelser

AUTORISERET SERVICE

Service med prismatch til dig med et stort kørselsbehov

Du er måske landevejskriger, pendler eller noget helt tredje. Uanset hvad, så skal du naturligvis være sikker på, at det hele kører som det skal. AUTORISERET SERVICE er vores absolut bedste bud på service i særklasse.

Læs mere
Book service

BASIS SERVICE

Service med prismatch til dig med et mindre kørselsbehov

Bruger du din bil til små byture mere end til pendling, kan du med fordel vælge BASIS SERVICE. Alt er tilpasset, så du får den skarpeste pris – selvfølgelig med prismatch på både timepriser og reservedele.

Læs mere her
Book service

SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE

3 pakker med meget mere køreglæde

Service skal være så enkelt for dig som muligt. Derfor har vi sammensat tre servicepakker som gør dit liv som bilist lidt nemmere. Du skal blot vælge, hvilken der passer til dig og dit behov og køre glad videre

Læs mere her

NÅR SKADEN ER SKET

Skadescenter og pladeværksted

Hos Autocentralen har vi et stort professionelt pladeværksted der hjælper dig på vej uanset om der er tale om stenslag, buler eller større skader på din bil.
Har du været ude for et uheld med bilen og bilen er lettere beskadiget, så kontakter du blot Autocentralen og aftaler tid for reparation af skaden.
Er der tale om en større skade, så kontakter du blot selskabet hvor du har vejhjælp og beder dem køre på dit nærmeste Autocentralen værksted.
Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og hjælper med at få papirarbejdet udfyldt korrekt.

Læs mere her
Book skade-reparation
Kontakt

REPARATION AF STENSLAG

Få udbedret stenslag inden hele ruden skal udskiftes.
Ofte kan du få udbedret stenslag hos os, gennem dit forsikringsselskab – helt uden selvrisiko.

Læs mere her
Book tid
Kontakt

SOMMER- OG VINTERDÆK

Dine dæk er den eneste kontakt til vejbanen, derfor er det vigtigt, at bilens dæk passer til dit kørselsmønster og at dækkene passer til årstiden.

Hos os oplever du et stort udvalg af sommer- og vinterdæk, der passer til netop din bil og vi forhandler udelukkende de bedste dækmærker på markedet – til årstidens bedste priser.

Læs mere om dæk
Kontakt

HOTEL:PLUS DÆKHOTEL

Hotel:Plus dækhotel er til dig der gerne vil slippe for besværet med både hjulskifte og opbevaring af dine dæk. Hos Autocentralen kan du få skiftet og opbevaret dine sommer- og vinterhjul på vores dækhotel.

Læs mere om Hotel:Plus
Kontakt

AIRCONDITION SERVICE

Med et serviceeftersyn på dit aircondition- eller klimaanlæg undgår du farlige bakterier i kabinen og sikrer at aircondition anlægget fungerer optimalt, og køler som det skal. Utætheder skal tætnes og måske er der brug for efterfyldning af kølevæske.

Både aircondition- og klimaanlæg taber kølemiddel med tiden. Ved at få foretaget et serviceeftersyn af bilens aircondition eller klimaanlæg sikrer du, at køleevnen ikke nedsættes.

Læs mere om Aircondition Service
Book Tid

BRÆNDSTOF- OG INDSUGNINGSRENS

Med brændstof- og indsugningsrens får du en renere udstødning, bedre acceleration og bedre brændstoføkonomi. Husk at vi renser både benzin og diesel motorer.

Læs mere om Brændstof- og indsugningsrens
Book Tid

UNDERVOGNSBEHANDLING

Forlæng bilens levetid og beskyt mod rustangreb. Kontakt en af vores syv afdelinger for en pris på undervognsbehandling på netop din bil eller book tid nedenfor.

Læs mere om undervognsbehandling
Book Tid

LAKFORSEGLING

Bilernes lak er i dag vandbaseret og ikke altid hærdet til at modstå det danske vejr og nedfald. Lakken lever naturligvis op til de krav fabrikken stiller, og på nye biler vil bilen være omfattet af lak garanti. Lakgaranti dækker dog ikke udefrakommende slid. Nedfald såsom harpiks, metalstøv, fugleklatter skader bilens lak og med en lakforsegling vil din lak bedre kunne modstå dette. Derfor passer du bedst på din bil, hvis den får foretaget en lakforsegling.

Læs mere om lakforsegling
Book Tid

4 HJULSUDMÅLING / SPORING

Står dine hjul ikke vinkelret og parallelt med hinanden er de formentligt ikke sporet korrekt, og du risikerer, at du slider unødigt på dækkene, en øget brændstoføkonomi og kørselskomforten bliver forringet. Men der er heldigvis hjælp at hente.

Læs mere om 4 hjulsudmåling/sporing
Book Tid

Fordele

AUTO:KONTO (0% RENTE + 0 KR. GEBYR)

En AUTO:KONTO hos Autocentralen dækker service, reparationer, vinter-/sommerdæk og ekstraudstyr. Mange udskyder reparationer på bilen og det årlige servicetjek, eller trækker dækskifte til sidste øjeblik. AUTO:KONTO giver dig råd til at få ordnet bilen med det samme – og til samme pris som kontantprisen. Du betaler ingen rente, ingen gebyr og ingen udbetaling.

Læs mere om Auto:Konto
Kontakt

VEJHJÆLP

Flere af vores importører tilbyder vejhjælp til din bil. Betingelserne for at få vejhjælp er forskellige, derfor henviser vi i alle tilfælde til informationerne på importørernes hjemmesider.

Læs meget mere her
Kontakt

PRISMATCH

Skulle du mod forventning finde et værksted, der kan give dig et tilbud med en lavere pris, så vil vi til enhver tid matche denne pris under disse simple forudsætninger.

Læs meget mere her
Kontakt

KULANCEMULIGHED

Hos Autocentralen har vi sammen med vores importører mulighed for i særlige tilfælde at tilbyde dig en kompensationsmulighed, hvis der opstår en skade på din bil, som ikke er omfattet garanti eller reklamationsret. Denne kan helt eller delvist dække reparationer, der ligger efter garantiperiodens dækning. Kulance er ikke en ret – men en velvilje fra Autocentralen eller vores importører side, som vi i nogle tilfælde kan give til vores loyale værkstedskunder.

Læs meget mere her
Book tid på værkstedetBook autoriseret service

Udstyrspakker

BESKYTTELSESPAKKER

Pas ekstra godt på din bil med beskyttelsespakker der giver en optimal beskyttelse mod vejr & vind – og sikrer nem vedligeholdelse af din bil.

Læs mere om Udstyrspakker
Kontakt

Autocentralen er lig med autoriseret værksted

Autocentralen er autoriseret serviceværksted for Honda, Hyundai, Nissan, Cupra, Seat, Skoda og Volkswagen – og så er vi Audi servicepartner.

Vores mekanikere er altid opdateret omkring den nyeste teknologi på bilerne, så uanset hvilken udfordring du kommer med, så glæder vi os til at fikse det.

Vil du bare have et biltjek?

Hvorfor kun køre på værksted, når bilen rasler? Eller når en lampe lyser?

Du vil ofte kunne undgå de store værkstedsregninger, hvis du får et simpelt tjek af din bil. Det kan være lige efter vintersæsonen, eller lige inden du kører afsted på bilferien. Et olieskift eller et tandremskift kan også være sundt at få gjort, inden det for alvor bliver nødvendigt.

Værkstedspriser du kan stole på

Hos os laver vi aldrig en service eller en reparation, uden at vi på forhånd har afstemt med dig, hvad du ønsker at få lavet – og ikke mindst hvad det koster.

Skulle vi opdage en uforudset fejl eller noget, som kræver opmærksomhed eller reparation, vil vi altid kontakte dig inden vi går i gang med en udbedring. Du kommer derfor ikke til at betale for noget, som du ikke i forvejen har godkendt. Vi bryder os nemlig heller ikke om uforudsete udgifter.

Det er desuden vigtigt, at du synes du har fået den rigtige pris, så vi matcher selvfølgelig altid laveste pris på al værkstedsarbejde.

Bestil dit serviceeftersyn hos os

Skal vi kigge på din bil, og sikre at den er sund og rask, så ring til os med det samme og bestil bilservice.

Vi ved, at din bil er dit (måske) kæreste eje, og at du skal bruge den, for at hverdagen fungerer. Derfor gør vi vores allerbedste for at finde en tid, der passer ind i dit program.

Har du spørgsmål forud for din booking, eller ønsker du at vide mere om eventuelle udfordringer med din bil, så ring endelig til os.

Vi er her for at hjælpe dig med at sikre, at din bil er pålidelig, sikker og kører som den skal.