OPEL Vejle

Velkommen til Opel Vejle – områdets måske største bilforhandler med både nye og brugte biler under ét tag.

På Bugattivej kan du gå på opdagelse i vores flotte udstilling af både nye og brugte Opel biler. Vi er autoriseret Opel forhandler og autoriseret Opel service værksted.

Ønsker du at købe din nye Opel, så har vi attraktive finansieringstilbud klar til dig. Måske vil du også høre nærmere omkring muligheden for at lease din nye bil til attraktive månedlige ydelser.

Uanset hvilket kørselsbehov du eller din familie har – så finder vi sammen den Opel, der passer bedt til jeres behov.

Opel Karl

Fra 93.980 kr.

Opel Corsa

Fra 130.980 kr.

Opel Adam

Fra 162.980 kr.

Opel Astra

Fra 191.980 kr.

Opel Insignia Grand Sport

Fra 303.980 kr.

Opel Crossland X

Fra 178.980 kr.

Opel Zafira

Fra 273.980 kr.

Opel Mokka

Fra 218.980 kr.

Opel Grandland X

Fra 278.980 kr.

KONTAKT

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring en ny eller brugt Opel, så skriv endelig eller kontakt os på tlf. 75 82 82 55.

Autocentralen Vejle
Bugattivej 4
7100 Vejle
75 82 82 55
Se åbningstider

 

BOOK PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige netop den Opel model du ønsker.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :

Opel i Vejle

Autocentralen er din autoriserede Opel forhandler Vejle med autoriset Opel værksted. Du finder Opel i Vejle på Bugattivej 4 tæt på afkørsel 61.

 

Udstyr til din Opel

Mange vælger at forlænge bilens levetid og beskytte den mod rustangreb, og får derfor foretaget en behandling af bilens undervogn. Dermed forhindres den rustdannelse, som ofte opstår pga. det danske våde klima.
Vi tilbyder også en grundig rens af bilens benzin eller dieselmotor. Fordelen ved dette er en renere udstødning, bedre acceleration og bedre brændstoføkonomi.

Er dækkene ved at være nedslidste eller trænger bilen til nye, flotte fælge – så kontakt os og få et skarpt tilbud på komplette hjul til din Opel.

Du er ligeledes meget velkommen til at kigge forbi Opel Vejle på Bugattivej og opleve det store udvalg af originalt tilbehør og lækkert Opel merchandise.

Læs mere om Opel her.