OPEL Kolding

Opel Kolding er din lokale Opel forhandler med autoriseret Opel værksted.

På Fynsvej oplever du altid et stort udvalg af nye Opel modeller og i vores store lagerhal, kan du gå op oplevelse i et stort udvalg af nyere, brugte Opel.

Går du med overvejelser omkring køb eller leasing af din næste Opel, så læg vejen forbi Opel Kolding Syd og mød hele Opel familien.

Uanset om du har brug for en lille pendlerbil, en større firmabil eller en offroader med nem indstigning, så hjælper vi dig godt på vej.

Du er meget velkommen til at prøvekøre vores store udvalg af Opel og sammen finder vi den bil, der passer bedst til dit eller familiens behov.

Velkommen til Opel Kolding – din lokale Opel forhandler.

Opel Karl

Fra 93.980 kr.

Opel Corsa

Fra 130.980 kr.

Opel Adam

Fra 162.980 kr.

Opel Astra

Fra 191.980 kr.

Opel Insignia Grand Sport

Fra 303.980 kr.

Opel Crossland X

Fra 178.980 kr.

Opel Zafira

Fra 273.980 kr.

Opel Mokka

Fra 218.980 kr.

Opel Grandland X

Fra 278.980 kr.

KONTAKT

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring en ny eller brugt Opel, så kig endelig forbi på Fynsvej. Du kan også kontakte os på tlf. 75 52 01 44.

Autocentralen Kolding – Fynsvej
Fynsvej 21-25
6000 Kolding
75 52 01 44
Se åbningstider

 

BOOK PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige netop den Opel model du ønsker.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :

Opel Kolding Syd

Autocentralen er din autoriserede Opel forhandler Kolding med autoriset Opel værksted. Du finder os på Fynsvej 21-25 tæt ved banegården i Kolding.

 

Udstyr til din Opel

Vi hjælper dig uanset om din Opel trænger til serviceeftersyn, om du skal have tjekket aircondition anlægget eller hvis bilens lamper begynder at lyse.

Og har du lyst til lækre, nye fælge, så har vi et stort udvalg der passer til netop din model. Går ferien sydpå med campingvognen eller skal du blot afsted på containerpladsen med en lille trailer – så har du flere muligheder for fast eller aftageligt træk til din Opel.

Kig forbi og oplev det store udvalg af originalt Opel tilbehør og lækkert merchandise.

Læs meget mere om Opel her.