Hyundai Haderslev

I den flotte udstilling på Hirsevej finder du Hyundai Haderslev. Vi har et stort udvalg af nye og nyere, brugte Hyundai.

Hyundais modelpallette spænder bredt uanset om du er på udkig efter en lille pendlerbil, såsom i10 eller i20, en større familie-/firmabil, såsom i30 og i40, en høj bil med let indstigning, som KONA eller en SUV, som Tucson.

Kig forbi eller book en prøvetur nedenfor – så finder vi sammen den bil, der passer bedst til jeres ønske og kørselsbehov.

Velkommen til Hyundai Haderslev.

KONTAKT

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring en ny eller brugt Hyundai, så kig endelig forbi på Hirsevej i Haderslev
eller kontakt os på tlf. 74 52 36 50.

Autocentralen Haderslev
Hirsevej 1
6100 Haderslev
 74 52 36 50
Se åbningstider

 

BOOK PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige netop den Hyundai model du ønsker.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Hyundai i Haderslev

Autocentralen er din autoriserede Hyundai forhandler Haderslev med autoriset værksted. Du finder Hyundai i Haderslev på hjørnet af Hirsevej.

Hyundai værksted

Når Hyundai Haderslev modtager din bil på vores værksteder, så vil vi gøre at for, at du kommer hurtigt på vejen igen, uanset om din bil har brug for et årligt serviceeftersyn, om bilens aircondition anlæg skal tjekkes eller om der er kommet buler i bilen.

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning

Hyundai tilbyder Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning på næste samtlige modeller. Så kør alt det du vil – fabriksgarantien dækker i 5 år. Uanset hvor mange kilometer, du kører.

Læs meget mere om Hyundai her.