Autocentralen går totalt brugtbils-amok

11. januar 2024

AUTOCENTRALEN – Der er masser af varer på hylderne, når Autocentralens otte bilhuse i den kommende weekend slår portene op til Åbent Hus fra kl. 11 til 16. Bilforretningerne går simpelthen brugtbils-amok.

Det nye år er skudt i gang med stil, og hos Autocentralen fejres 2024 med et brag af et Åbent Hus-arrangement lørdag og søndag den 13.-14. januar fra klokken 11 til 16.

Samtlige otte bilhuse i Autocentralen går i den weekend brugtvogns-amok, forstået på den måde, at forretningerne er pakket med mere end 500 nyere brugte person- og varebiler.

Alle biler er naturligvis iklædt en super attraktiv pris – for biler har det altså bedst med at komme ud at køre.

Der er naturligvis også en lang række nytårstilbud på de nye biler – fra Skoda, Seat og Cupra over Nissan og Volkswagen til Honda og Hyundai.

Uanset om der skal købes kontant, finansieres eller leases, så sidder Autocentralens dygtige sælgere klar til at gøre deres ypperste for, at du kan gøre den bedste handel hos os.

Spar 60.000 kroner på prisvindende el-rugbrød

Samtidig med, at vi er klar til at sælge dig en ny eller en nyere brugt bil, så vil vi også gerne købe din nuværende bil.

Og har du brug for at få en indikation af, hvor meget dén er værd, så er du mere end velkommen til at gøre brug af vores bilvurdering, som du finder her.

På sitet skal du blot indtaste din bils registreringsnummer, og så kan du nærmest med det samme se, hvad din brugte bil er værd.

Skoda Octavia kan blive Årets Brugtbil 2024

Efter vurderingen tilbyder vi en gratis og uforpligtende gennemgang af din bil sammen med en af vores kompetente og certificerede rådgivere.

Så kan du samtidig få sat et ansigt på os, så det føles trygt og sikkert for dig at sælge din bil.

Sammen gennemgår vi din bil og ser, om vurderingsprisen skal justeres en smule op eller ned, afhængig af bilens stand og udstyr.

Som sagt er der også mange nytårstilbud på nye biler.

Spar over 40.000 kroner på klassisk Skoda-model

Hos Skoda kan du for eksempel spare over 40.000 kroner på den moderne klassiker Skoda Octavia Style.

Den koster lige nu fra henholdsvis 299.995 kroner for Octavia Coupé 1.5 TSI 150 hk Style og 314.995 kroner for Octavia Combi 1.5 TSI 150 hk Style.

Også Seat og Cupra har gyldne tilbud, ligesom Volkswagen har skruet op for udstyret og ned på priserne på flere elektriske ID-modeller.

Find flere nytårstilbud på Autocentralens “nytårs-site”.

Vinter Festival i Vejle - Michael Rand

I Vejle-filialen er der om muligt skruet endnu mere op for ambitionerne, idet man her har sat gang i en Vinter Festival, der gerne skal gå hen og blive en fast tradition. Det kan du læse mere om her.