Bilkoncern går all in på Vinter Festival i Vejle

8. januar 2024
Vinter Festival i Vejle

AUTOCENTRALEN – I den kommende weekend – lørdag og søndag den 13.-14. januar – ser et nyt tiltag dagens lys hos Autocentralen i Vejle. Bilhuset står således bag Vejle Vinter Festival, der gerne skulle blive en fast tradition i januar.

Vanen tro fejrer mange bilhuse det nye år med Åbent Hus og en række skarpe tilbud på biler, men hos Autocentralen på Bugattivej har de valgt at gå et niveau op.

– Vi vil gerne vise, at vi er så meget mere end en bilforretning, og derfor har sætter vi gang i et helt nyt tiltag, som vi kalder for Vinter Festival. Selvfølgelig handler det også om at skabe opmærksomhed omkring vores biler, men der kommer altså til at ske en hel del heroppe, fortæller Michael Rand, der er filialchef hos Autocentralen Vejle.

Vinter Festival i Vejle - Michael Rand

Vinter Festival, der altså foregår lørdag og søndag den 13.-14. januar i de meget rummelige lokaler på Bugattivej 4, sætter således fokus på outdoor, skiferie og forskellige vintersysler. Ski-entusiasten Thomas Uhrskov vil både lørdag og søndag ødsle ud af sine erfaringer og oplevelser.

Mange udstillere er på plads

– Han har for nylig haft en Volkswagen California Camper med på skiferie, og dermed er der jo en helt klar relevans til vores bilhus, idet Autocentralen Vejle er områdets eneste California Center, påpeger Michael Rand.

Flere aktører stiller op ved Vinter Festival – blandt andet Fun Sport og Eventyr Sport, der vil udstille og demonstrere ski- og outdoor-udstyr. Og de mere bil-relevante partnere Continental og Clever er med, når dørene begge dage slås op mellem klokken 10 og 16.

– Ud over de mange kampagner og tilbud, som vi kører på vores fire bilmærker, så bliver der også forskellige konkurrencer. Man kan blandt andet vinde en skiferie med Højmark Rejser, og det er vel at mærke en ferie, der så foregår i en Volkswagen California, fortæller Michael Rand.

Se mere om, hvad der konkret sker ved Vinter Festival hos Autocentralen Vejle her.

Vinter Festival hos Autocentralen