Honda Kolding

Sæt dig bag rattet i en Honda og oplev ren køreglæde.
Honda er designet, så det passer til dig og dit liv. Bilerne er udstyret med et hav af fleksible løsninger, der gør hverdagen lidt nemmere og køreglæden større.

En bil er en større investering, derfor tilbyder vi dig muligheden for at finansiere din nye Honda eller privatlease bilen hos os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Honda Kolding.

 

KONTAKT

Autocentralen Kolding Egtved Allé

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring en ny eller brugt Honda, så kig endelig forbi på Egtved Allé.
Du kan også kontakte os på tlf. 75 50 12 00.

Autocentralen – Kolding Egtved Allé
Egtved Allé 1
6000 Kolding
75 50 12 00

 

BOOK PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige netop den Honda model du ønsker.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Honda i Kolding

Autocentralen er din lokale Honda forhandler Kolding og byder dig indenfor i flotte lokaler på Egtved Allé lige ved siden af Elgiganten.

3 års Honda vejassistance

Honda vejhjælp tilbydes alle nye Honda solgt i Danmark i 3 år fra første indregistreringsdato.
Med Honda vejassistance reparerers alle mindre skader på stedet. Er skaden større, så bugseres bilen til nærmeste autoriserede forhandler og du bliver tilbudt udlejningsbil.
Læs meget mere om Honda vejhjælp her – vi henviser i alle tilfælde til informationerne på Hondas hjemmeside.

Honda modelprogram

Uanset om du er til Honda Civic – med 4 eller 5 døre, til den sporty Civic Type R, den nye Jazz eller den store eller lille SUV, HR-V og CR-V, så får du en lækker bil hvor driftsikkerhed og kørekomfort står højt på listen. I vores Nissan afdeling på Egtved Allé tilbyder vi dig prøveture i vores store udvalg, så du finder den bil, der passer bedst til dig og din familie. Vi køreglæder os til at byde dig velkommen.

Læs meget mere om Honda her.