Honda forhandler

Hos Autocentralen på Egtved Allé i Kolding har vi forhandlet og serviceret Honda siden 1996.
Vi brænder for mærket og vi kender alt til bilerne. Vores personale giver dig den bedste rådgivning, så du får den bil, der passer bedst til netop dit behov.

Det kan være den flotte, nye Jazz, med ekstremt fleksible Magic Seats – en kompakt bil der kombinerer masser af flot stil med praktiske muligheder. Eller få fuld køreglæde med den ne Civic som både fås i 4-dørs og 5- dørs model. Her får du et sporty design og markante linier samtidig med fantastisk komfort og kvalitet i kabinen. Er du til lidt større biler, så er den populære lille SUV, HR-V, måske sagen? En bil med flot design, godt overblik fra kabinen og mange muligheder. Honda CR-V er den mest solgte SUV i verden og byder på et flot ydre design samtidighed med at du får godt overblik fra kabinen, masser af benplads, rummelighed, frihed og fleksibilitet.

Du finder Honda på Egtved Allé i Kolding.

 

Både Honda forhandler og autoriseret værksted

Når du køber din nye eller brugte Honda hos os, vil vi meget gerne se dig igen.

Vi vil meget gerne sikre os, at din Honda altid er i den bedste stand. Du skal ikke bare lave et godt køb – du skal også blive godt kørende længe. Det sørger vi for på vores autoriserede Honda værksted på Egtved Allé i Kolding. Din nye Honda giver dig automatisk besked, når din bil har brug for serviceeftersyn og lign. Så er det bare at ringe eller skrive til os – så sørger vi for at du kommer hurtigt på vejen igen og fortsat bliver godt kørende.

Senest nyheder fra Honda

Summer Sale.

21. juni 2019
Kom til SUMMER SALE hos Autocentralen og find din favorit blandt bedre, brugte biler. Lige nu er det ekstra attraktivt at handle brugt bil. Gå op opdagelse i vores store...
Læs mere

Crazy Car Sale 2019.

19. marts 2019

Er du klar til at gøre en CRAZY god handel? Få CRAZY lav rente ved finansiering, skøre priser på brugte biler og MEGET mere… Vi…

Læs mere

Honda CR-V Hybrid.

20. februar 2019

Verdens mest populære SUV fås nu som HYBRID. Lydløs, elegant, økonomisk, sporty, rummelig og kraftfuld. Det er blot nogle af de ord, der bliver brugt…

Læs mere

Honda modeller

Honda

Honda Civic 5 dørs

Fra 219.000 kr.

Honda Civic 4 dørs

Fra kr. 260.000

Honda CR-V

Fra 329.000 kr.

Honda HR-V

Fra 262.000 kr.

Honda Jazz

Fra 159.000 kr.

Honda CR-V Hybrid

Fra 429.000 kr.

KONTAKT

Kom og oplev vores store udvalg af nye Honda i vores Honda afdeling på Egtved Allé i Kolding eller oplev vores store udvalg af nyere brugte Honda som du kan gå på opdagelse iblandt både udenfor og indenfor under tag.
Kontakt os for nærmere info og spørgsmål.

AUTOCENTRALEN
KOLDING – EGTVED ALLÉ

Egtved Allé, 6000 Kolding

BOOK HONDA PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige den Honda model du ønsker og som passer bedst til netop dit kørselsbehov. Vælg blot ønsket dato og model nedenfor, så vender vi tilbage med en bekræftelse og glæder os til at byde dig velkommen.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY