Prismatch

Autoriseret service skal ikke koste ekstra hos Autocentralen

– Derfor tilbyder vi prismatch

Når det gælder service eller reparationer af din bil, så skal det ikke koste dig mere at passe godt på din bil eller gå ud over kvaliteten. Derfor tilbyder Autocentralen prismatch på flere af vores brands i alle vores 7 butikker. Det vil sige, at vi som din by’s eneste autoriseret servicepartner matcher prisen på et tilsvarende service hos et lokalt uautoriseret værksted. På den måde får du tryghed, da det er specialuddannede teknikere i netop din bil, som tager sig af den. Og takket være Autocentralen’s prismatch får du den bedste service, til den bedste pris.

Book tid til service

Sådan fungerer prismatch

Præsenter dit alternative tilbud for en autoriseret servicepartner før dit næste service, så matcher vi prisen, hvis tilbuddet:

 • Er på skrift.
 • Ikke er mere end 14 dage gammelt.
 • Er indhentet max. 40 km. fra det valgte autoriserede værksted.
 • Indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og norm.
 • Er baseret på originale reservedele og anbefalede væsker/olier.

Altid inkluderet i din pris

Hos Autocentralen er din bil i sikre hænder. Vi følger fabrikantens forskrifter, og holder dig orienteret under hele processen med vores servicecam.

 • Arbejde udført af eksperter i din bil
 • Originale reservedele
 • Specialudviklet værktøj til alle modeller
 • Elektronisk fejlfinder
 • Hurtig og effektivt arbejde
 • Autoriseret stempel i bilens servicebog

Gratis Vejhjælp. Det manglede da bare.

Når vi servicerer din bil med jævne mellemrum og sikrer, at den er i perfekt form, så er vi naturligvis også klar, hvis det utænkelige skulle ske, og din bil ikke vil køre. Det manglede da bare! Derfor får du gratis vejhjælp, så længe du har fået udført dit seneste store Serviceeftersyn hos os. Vejhjælp dækker naturligvis også, når din bil er helt ny. Og skulle du køre rundt i en ældre bil, vi ikke har set på længe, så lad os give den et stort Serviceeftersyn. Bagefter er din bil igen dækket af Vejhjælp. Gratis vejhjælp gælder VW, SEAT, CUPRA, ŠKODA og Audi.

Undgå værditab i din bil

Når du får serviceret din bil hos en autoriseret servicepartner, medvirker du til, at du får mest muligt for din bil, når du engang skal sælge den. Et servicehæfte med autoriserede signering fortæller nemlig den næste køber, at du har passet godt på din bil.

Yderligere service

- Lånebil

Du får mulighed for at låne en velplejet og moderne Volkswagen, mens din egen er på værksted. Det koster ikke alverden og gør det meget lettere at undvære bilen. Er du heldig, får du en lånebil med ekstra hestekræfter eller måske en nyere model!

- Express Service

Vi kan nå meget på halvanden time, fx at skifte udstødningen, få ordnet bremserne eller andre småreparationer. Så er det noget hurtigt, du skal have klaret, kan du vælge vores Express Service. Du behøver ikke engang bestille tid. Bare kom forbi. Vi har læsestof, kaffe og Wi-Fi klar til ventetiden.

- Hente bringe-service?

Vi henter gerne din bil på dit arbejde eller derhjemme. Og sørger for, at den kommer på værksted og tilbage igen efter service. Du kan selvfølgelig også kombinere med en lånebil, som vi bringer derhen, hvor du har brug for den. Uanset hvilken løsning du vælger, er det alle pengene værd at slippe for besværet.

- Eksklusiv service

Vi kan også tilbyde en kombination af Hente bringe-service og en passende lånebil, der også inkluderer bilvask og indvendig rengøring af din Volkswagen. Den slags service kan man hurtigt blive afhængig af.

KONTAKT

Kom og oplev vores elbiler i en af vores 7 afdelinger, eller kontakt os for nærmere info og spørgsmål.

Autocentralen Kolding Dieselvej

AUTOCENTRALEN
KOLDING – DIESELVEJ

Dieselvej 2 – 4, 6000 Kolding

Autocentralen Esbjerg

AUTOCENTRALEN
ESBJERG

Skagerrakvej 4, 6715 Esbjerg N

Autocentralen Horsens

AUTOCENTRALEN
HORSENS

Vejlevej 151, 8700 Horsens

Autocentralen Haderslev

AUTOCENTRALEN
Haderslev

Hirsevej 1, 6100 Haderslev

Autocentralen Vejen

AUTOCENTRALEN
VEJEN

Vestermarksvej 1, 6600 Vejen

Autocentralen Vejle SKODA VW SEAT CUPRA

AUTOCENTRALEN
VEJLE

Bugattivej 4, 7100 Vejle

Autocentralen Kolding Egtved Allé

AUTOCENTRALEN
Kolding – Egtved Allé

Egtved Allé, 6000 Kolding

Betingelser: Vi matcher ikke prisen med tilbagevirkende kraft. I nogle tilfælde matcher vi også prisen på specielle operationer alt efter arbejdets karakter, bilens alder, mm men altså med forbehold for f.eks. skift af tandrem, kompressor, frontrude. Gælder ikke tilbud som er omfattet kampagner