4 hjulsudmåling / sporing

Sporing af bilens hjul

4 hjuls udmåling / sporing

Udmåling af bilens undervogn/styretøj

Udmåling af din bils undervogn/styretøj

Står dine hjul ikke vinkelret og parallelt med hinanden er de formentligt ikke sporet korrekt, og du risikerer, at du slider unødigt på dækkene, du får en øget brændstoføkonomi og kørselskomforten bliver forringet.

Eller har bilen eksempelvis påkørt en høj kantsten og du oplever, at bilen trækker siden, er svært at styre eller dækkene slides skævt – så kan det være tegn på, at bilen undervogn/styretøj skal justeres.

Men der er heldigvis hjælp at hente.

Vi har det nyeste udstyr til udmåling af bilens undervogn/styretøj og sørger for at undervognen/styretøjet har den korrekte vinkel i forhold til bilproducentens specifikationer.

Gratis 4 hjuls udmåling

Har du bilen til service hos os, så tilbyder vi en gratis 4 hjuls udmåling af din bil, hvor vi tester din bils undervogn/styretøj.

Viser det sig, at bilen er sporet forkert og at dele skal skiftes, så kontakter vi dig og du bestemmer om du ønsker at få udmålt/sporet bilen, så den igen kører optimalt.

Book tid

Autoriseret forhandler og værksted

Autocentralen er autoriseret autoforhandler for Honda, Nissan, Citröen, Skoda, Volksvagen og SEAT og autoriseret serviceværksted for Honda, Nissan, Citroën, SKODA, Volkswagen og SEAT. Vi er desuden Audi-servicepartner i Kolding, Esbjerg og Horsens.

Hvis uheldet er ude

Bliver din bil påkørt, har du frit værkstedsvalg. Dit forsikrings­selskab kan have en mening omkring valg af værksted, men du tager beslutningen. Forsikringen dækker uanset dit valg. Vi hjælper dig fra skaden er sket, til skadesanmeldelse og kontakt til taksator. Har du brug for en bil i repationsperioden, så kan vi ved de fleste skader stille en gratis lånebil til rådighed.