Privatleasing

Fordelene ved privatleasing er bl.a., at du har en fin mulighed for at skifte bil oftere. Hvis du er typen, der har svært ved at binde dig til én bil, kan du skifte efter endt leasingperiode.

I modsætning til at købe din bil, skal du ikke bekymre dig om værditab i din leasingperiode. Faktisk giver privatleasing dig et dejligt gennemskueligt bilbudget, fordi din leasingaftale inkluderer både månedlig ydelse samt service og reparationsaftale.

Vælg bilmærke for privatleasingtilbud

Cupra

Hvilke fordele er der ved privatleasing?

Ved privatleasing får du et gennemskueligt bilbudget med en fast lav månedlig ydelse, hvori der er inkluderet service- og reparationsaftale. Derudover skal du ikke bekymre dig om værditab på bilen, da du efter leasingperioden blot aflevere bilen tilbage til forhandleren.

Her finder du altid de mest aktuelle leasing-tilbud fra Citroën, Hyundai, Nissan, Honda, SKODA, SEAT og Volkswagen. Ønsker du leasingtilbud på andre end de viste biler er du velkommen til at kontakte din nærmeste Autocentralen.
Så skræddersyr vi den perfekte løsning ud fra dit bilvalg, kørselsmønster, ønske til månedlig ydelse og udbetaling samt varighed.

Hvad koster det at lease en bil?

Prisen for at lease afhænger naturligvis af dit behov. Hvor stor skal bilen være og hvor længe skal du bruge den, og alt afhængig af bilmærke, er der også forskel på udbetaling

Skal du bruge en lille, praktisk bil – fx. bil nr. 2 i en periode eller skal du have den helt store model, der kan rumme hele familien?

Kig forbi en af vores afdelinger og lad os finde den bil der passer bedst til dit og familiens behov.

Regler for leasing af biler

Reglerne for leasing afhænger af din leasingaftale, som kan variere lidt afhængigt af model. Du kan dog som udgangspunkt regne med flg. regler:

  • Udover den månedlige ydelse, vil der også være en udbetaling.
  • Leasingaftalen inkluderer et antal kilometer
  • Der betales for ekstra kilometer
  • Løbende service og reparation er inkluderet
  • Du betaler for eventuelle skader
  • Der er fabriksgaranti på bilen i hele din leasingperiode.

Sidst men ikke mindst har vi endnu en regel hos Autocentralen
– nemlig den, at vi altid giver dig det bedste leasingtilbud, vi kan.