Dennis fra Horsens er dansk mester i Skoda

8. april 2024
Dennis Risager AC Horsens Skoda-mester

AUTOCENTRALEN – Du kan blive dansk mester i håndbold, tennis og skak. Men vidste du godt, at det også er muligt at blive dansk mester i Skoda Challenge? Sådan en er reservedelsrådgiver Dennis Risager fra Autocentralen i Horsens netop blevet!

For et år siden var det Simon Hauge Hansen fra Autocentralen i Vejle, der som reservedelsrådgiver blev dansk mester ved Skoda Challenge.

Nu har Dennis Risager fra Autocentralen i Horsens så sørget for, at mesterskabet forbliver i Autocentralen-regi.

– Det har været endnu en fantastisk oplevelse at være med til, fortæller Dennis Risager, der har været en del af Autocentralen-holdet i et lille års tid.

Dennis Risager AC Horsens Skoda-mester 2019

Det er anden gang, at den skarpe reservedelsrådgiver vinder Skoda-mesterskabet, for tilbage i 2019 (foto herover) kunne han nemlig træde øverst på podiet for første gang. Han har også to andenpladser, så der er virkelig tale om en stabil indsats.

Er sikret en billet til Skoda-VM

Der konkurreres inden for fem kategorier ved Skoda Challenge. Ud over bedste reservedelsrådgiver er det kategorierne bedste højvoltsekspert, bedste servicetekniker, bedste servicerådgiver og bedste salgsrådgiver.

– Jeg har jo arbejdet med VAG-mærkerne (Audi, Cupra, Seat, Skoda og Volkswagen, red.) i mange år, og det er virkelig noget, som jeg brænder for. Og de her mesterskaber er selvfølgelig med til at holde mig helt skarp, forklarer 32-årige Dennis Risager.

Dennis Risager AC Horsens Skoda-mester 2

Med førstepladsen følger også en invitation til den internationale udgave af Skoda Challenge, som i år kommer til at foregå i Spanien – nærmere betegnet til september.

Selve mesterskabet er en form for eksamen, hvor deltagerne bliver testet i en række forskellige områder. Det handler blandt andet om kendskab til Skodas produkter, rådgivning af kunder i forhold til valg af reservedele samt ens evne til at håndtere udfordringer.

Mere end 60 autoriserede Skoda-værksteder

At vinde det danske Skoda-mesterskab er ikke bare lige – for alene herhjemme er der på den gode side af 60 autoriserede Skoda-serviceværksteder – og formentlig endnu flere dedikerede og hårdtarbejdende servicerådgivere.

Han ser frem til VM-turneringen, hvor han – ud over at deltage i den individuelle konkurrence – også er med på landsholdet, der i alt består af fem deltagere – en fra hver kategori.

– Der er ingen tvivl om, at konkurrencen bliver hård, men heldigvis var det jo mig, at trak det længste strå, så det er helt perfekt, understreger Dennis Risager.

Fra Autocentralen lyder et stort tillykke til servicerådgiveren fra Horsens.

Dennis Risager AC Horsens Skoda-mester 2024

Facts om Autocentralen:

Autocentralen er en af landets største bilkoncerner med en række bilhuse i henholdsvis Syd- og Sønderjylland samt i København. Autocentralen driver en erhvervsleasing-afdeling, tyverisikringsfirmaet Arcasafe samt er medejer af DKT Auto A/S, der leverer indretning, opbygning og foliering af køretøjer.

Koncernen er autoriseret forhandler af Honda og Nissan samt Semler-mærkerne Cupra, Seat, Skoda og Volkswagen. Autocentralen er desuden Audi Servicepartner i Esbjerg, Horsens og Kolding. Flexleasingselskabet Granturismo Cars er ligeledes en del af Autocentralen-familien.

Samlet er der tæt på 450 medarbejdere i Autocentralen, som er grundlagt i 1976 med udgangspunkt i Kolding af Knud Majgaard Jensen. Koncernen ejes og drives fortsat af grundlæggeren sammen med sønnerne Palle og Anders Lindskov Jensen, der er henholdsvis salgsdirektør og administrerende direktør i Autocentralen.