Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 blev den mest solgte elbil i Danmark i 2021. Elektriske præstationer, du vil være vild med. Og intuitiv betjeningskomfort,
der gør alting nemt. ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

Volkswagen ID.4 - Kvinde der lader
Pris fra
384.995 kr. 
Elektrisk rækkevidde op til 525 km.
Lynopladning op til
80% på 38 minutter
Trækkraft op til
1400 kg
Bagagerumsvolumen
543 – 1.575 l.

Den 100% elektriske SUV ID.4 fra Volkswagen

Volkswagen ID.4 er en elektrisk crossover SUV, der er designet til at være både miljøvenlig og kraftfuld. Med en rækkevidde på op til 500 km og en effektiv motor, er ID.4 ideel for dig, der ønsker at køre elektrisk uden at gå på kompromis med komfort og ydelse.

Indenfor komfort og teknologi er ID.4 fuldt udstyret med bl.a. trådløs Apple CarPlay og Android Auto, samt et avanceret infotainment-system, der gør køreturen så behagelig og enkel som muligt. Volkswagen ID.4 er også udstyret med en række sikkerhedsfunktioner, såsom automatisk nødbremsning og blindvinkelalarm, for at give dig en sikker og tryg køreoplevelse. Det er også værd at nævne, at ID.4 er en af de mest miljøvenlige SUVer på markedet. Med et CO2-udslip på kun 0 g/km, vil du kunne køre længere og med mindre miljøpåvirkning end nogensinde før.

Volkswagen ID.4 - Set bagfra

Den næste generation finder deres egen vej

Et helt nyt pladskoncept, elektriske præstationer, der begejstrer, og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt. Volkswagen ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

Oplev den populære elektriske SUV ID.4 hos Autocentralen. Leveringstiden er kort afhængigt af udstyr, og du kan privatlease til attraktive priser.

Læs de seneste nyheder

Fordele ved en Volkswagen ID.4

 • Service- og Reparationsabonnement i 5 år/ 100.000 km. er inkluderet
  Ingen udgifter til service i 5 år/100.000 km. Foruden service og inspektion dækker abonnementet bl.a. skift af viskerblade. Læs mere her.
 • Garanti på batteriets energiindhold i 8 år/ 160.000 km 
  For ID.4 garanteres, at batteriet kan opretholde minimum 70 % af energiindholdet i 8 år/160.000 km.
 • Varmepumpe gør ID.4 energieffektiv og forlænger rækkevidden
  ID.4 Pro kommer med en varmepumpe, som både er godt for din komfort og for bilens rækkevidde. Du bruger nemlig ikke bilens batteri til at varme kabinen op og kan i stedet glæde dig over en forlænget rækkevidde.

Highlight

ID.4 anhængertræk

Gearet til dit gear
Kræver din hobby, at du har meget udstyr med? Det klarer ID.4 nemt: Anhængertrækket, der fås som ekstraudstyr, er konstrueret til en anhængervægt på 1.200 kg. Når du ikke lige har brug for anhængertrækket, kan du i en håndevending klappe det ind under stødfangeren, så det ikke længere er synligt.

ID.4 bliver ladet op

El bringer dig videre
Om morgenen gælder det den rolige køretur hen på kontoret, og efter fyraften går det med fuld oppakning på weekendtur. Med ID.4 er det ikke noget problem. ID.4 Pro Performance har en WLTP-rækkevidde på op til 525 kilometer, samt en samlet ydelse på op til 204 hk.

ID.4 CSS oplader

Komplet eldrevet køreglæde: ID.4
Volkswagen ID.4 tilbyder dig det, som du har brug for til en komfortabel styring af opladningen. På den måde er den nærmeste ladestation inden for rækkevidde med kun et enkelt tryk med fingeren.

Volkswagen ID.4 GTX

Fra 0 til 100 km/t på 6,2 sek. – med ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre elektrisk. Oplev sportslige præstationer i den firehjulstrukne version af ID.4 med fuldt elektrisk drivlinje og lang rækkevidde. ID.4 GTX: sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og elektrisk som en ID.

GTX-modelrækken er skabt til at gå nye veje. Takket være dualmotor-firehjulstrækket, som består af to elmotorer, kan den trække bag- og forhjulene på skov- og markveje via 1-trins-gearkassen. For at forbedre vejgrebet og vognbaneføringen er drivlinjen udstyret med den GTX-typiske køreindstilling ”Traction”, som giver godt vejgreb på løst eller glat underlag. Derudover kan en GTX-model klare en markant højere anhængervægt og levere bedre præstationer på ferieturen takket være firehjulstrækket.

Læs mere om ID.4 GTX

ID.4 GTX bagfra
ID.4 håndtag lys
ID.4 headlight

Funktion i sin smukkeste form

En urban SUV med et storladent designkoncept og en vendediameter som en lille bil: ID.4 viser, hvor attraktivt det kan være at køre i en elbil. Med formfuldendte 19” eller som ekstraudstyr 20” til 21” letmetalfælge, en tagræling til ekstra bagage, planforsænkede dørhåndtag for en bedre aerodynamik, som ekstraudstyr 3D-LED-baglygter med dynamisk blinklys og et andet helt specielt highlight; nemlig lyslinjen (ekstraudstyr), der foran og bagpå er ført hen til det nydesignede Volkswagen logo.

Med den udvendige Style-pakke giver ID.4 dig masser af muligheder for også at stråle udadtil – fx med din yndlingsfarve. Som noget særligt grænser metallakken, der fås som ekstraudstyr efter dit valg, op til et tag i sort kontrastfarve med sølvfarvet tagramme og C-stolpe. Det giver bilen en farvesignatur, der leger med kontrasterne. Præcis som ID.4 selv gør det.

Udstyrsvariant

Volkswagen ID.4 kommer i flere versioner, de 2 mest bestilte varianter ses nedenfor. Få et hurtigt overblik her eller byg din bil her.

ID.4 Pro
ID.4 GTX

ID.4 Pro fra kr. 384.995,-
– Model: 174 hk
– Batterikapacitet: 77 kWh / 82 kWh
– Rækkevidde: 527 km
– Ladetid (DC 10-80%): 29 min

Inkl. udstyr:

 • 135 kW DC opladning
 • 19″ letmetalfælge Hamar
 • Ambientebelysning i 10 farver
 • Wireless App-Connect
 • Climatronic klimaanlæg med 2 zoner og Air Care
 • Infotainmentsystem med 10″ touchskærm
 • Parkeringssensorer
 • Varmepumpe inkl. thermostyring af batteriet
 • Forrude opvarmelig og infrarød reflekterende
 • Meget mere udstyr som du kan finde her.

ID.4 GTX fra kr. 449.995,-
– Model: 299 hk
– Batterikapacitet: 77 kWh / 82 kWh
– Rækkevidde: 497 km
– Ladetid (DC 10-80%): 36 min

Inkl. udstyr:

 • 20″ letmetalfælge Ystad
 • LED Matrix forlygter IQ.Light
 • LED baglygter med 3D effekt og dynamisk blinklys
 • Dynamic Light Assist
 • Ambientebelysning imellem forlygterne
 • Tonede ruder bag med 65% lysabsorbering
 • Ambientebelysning i 30 farver
 • Fuldlakering af kofangere og sideskørter
 • Tag i sort
 • Meget mere udstyr som du kan finde her.

Book en prøvetur

Er du blevet fristet af en Volkswagen? Book en prøvetur her:

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Nyheder fra Volkswagen

Der tages forbehold for prisændringer, udstyr, tekster og modeller der kan skiftes uden forbehold.