Se billederne: Da Granturismo Cars og Joachim Stender tog vest på

7. maj 2024
Granturismo Event Esbjerg 21

GRANTURISMO CARS – Der var masser af “fede øser”, da Autocentralen og datterselskabet Granturismo Cars forleden lagde asfalt til et stort biltræf i Esbjerg. Joachim Stender, der især er kan for sine bilvideoer på YouTube, kiggede nærmere på de mange modeller, der havde valgt at lægge vejen forbi i det glimrende forårsvejr.

Der var fest og farver og masser af hestekræfter, da Granturismo Cars’ Joakim Stender havde inviteret til Graturismo-træf hos Autocentralen Esbjerg. Op imod et par hundrede biler – og deres ejere – havde forleden taget imod opfordringen om at vise køretøjet frem.

Selv om der reelt først var entré fra klokken 17.30, så begyndte de første “slæder” at komme rullende fra omkring klokken 16 – og en time senere strømmede det ind med både deltagerbiler og gæster.

Det vurderes, at der samlet set var omkring 1500 bilglade kvinder og mænd samlet til arrangementet, der naturligvis blev afviklet efter forudgående aftale med politiet og andre offentlige myndigheder.

Granturismo Event Esbjerg 16 x

Biltræffet foregik på arealerne ved byens store bilhus, der til daglig er autoriseret forhandler af Cupra, Seat, Skoda og Volkswagen.

Omkring 1500 gæster og knap 200 deltagerbiler

Der blev kåret en vinderbil i fem forskellige kategorier: den dyreste, den flotteste, den billigste og den klammeste – og så den bil, der havde den fedeste lyd. Og den del var lagt i hænderne på Youtube-fænomenet Joachim Stender.

Det var anden gang, at Autocentralen og datterselskabet Granturismo Cars stablede et event på benene af denne type – og der hersker næppe tvivl om, at succesen vil blive gentaget på et tidspunkt.

Arrangementet blev skyllet ned med en grillpølse fra Slagter Theilgaard, og en række udstillere havde ligeledes fundet vej til Autocentralen-arrangementet. Også politiet var til stede med en af deres motorcykler, som ligeledes blev vist frem.

Se billeder fra det velbesøgte arrangement herunder:

Facts om Autocentralen:

Autocentralen er en af landets største bilkoncerner med en række bilhuse i henholdsvis Syd- og Sønderjylland samt i København. Autocentralen driver en erhvervsleasing-afdeling, tyverisikringsfirmaet Arcasafe samt er medejer af DKT Auto A/S, der leverer indretning, opbygning og foliering af køretøjer. Flexleasingselskabet Granturismo Cars er ligeledes en del af Autocentralen-familien.

Koncernen er autoriseret forhandler af Honda og Nissan samt Semler-mærkerne Cupra, Seat, Skoda og Volkswagen. Autocentralen er desuden Audi Servicepartner i Esbjerg, Horsens og Kolding.

Samlet er der tæt på 450 medarbejdere i Autocentralen, som er grundlagt i 1976 med udgangspunkt i Kolding af Knud Majgaard Jensen. Koncernen ejes og drives fortsat af grundlæggeren sammen med sønnerne Palle og Anders Lindskov Jensen, der er henholdsvis salgsdirektør og administrerende direktør i Autocentralen. Læs mere her.