Nissan Qashqai – oplev den hos os

1. september 2021

Den tredje generation af Nissan Qashqai er netop nu i vores butikker.
Bilen der er danskernes foretrukne bil, er en meget fin, allround-familiebil.

Der er nu muligt at prøvekøre den helt nye Nissan Qashqai i Autocentralen Kolding. Opskriften på en sikker succes fastholdes: mere udstyr, øget komfort, bedre køreegenskaber og brændstoftsforbrug – og stadig til meget konkurrencedygtige priser. Se hvor du kan prøvekøre bilen her.

Nissan Qashqai er verdens mest solgte crossover, og i Danmark har den været danskernes darling igennem flere år. Så lige nu findes der mere end 37.000 Qashqai’s på de danske veje. Nu starter forsalget på 3. generation af den populære crossover. Og med forbedringer, der tager udgangspunkt i tilbagemeldinger fra mange af de fem mio brugere, der er i verden, er den nye Qashqai optimeret på alle fronter.

Samme størrelse med bedre plads

Den nye Qashqai bygges på en helt ny platform, der gør det muligt at fastholde det kompakte ydre med kun marginal forøgelse af de ydre dimensioner, men samtidig øger kabine og bagagerumspladsen. De gode køreegenskaber i byen og på landvejen fastholdes, men der er mere bredde i kabinen, bedre ind- og udstigning bag samt markant større og dybere bagagerum (+74 liter). Og med brug af mere letvægtsmateriale sikres samtidig en bedre brændstofsøkonomi. Herudover skal nævnes, at anhængervægten bliver op til 1.800 kg.

Bilen ligner nogenlunde sig selv – dog er akselafstanden øget med 2 cm som giver mere plads ombord. Bilen føles derved en del større end den forrige model, både som passager på forsædet og bagsædet. Selvom bilen kun er øget med 2 cm er det lykkedes Nissan at gøre karrosseriet 60 kg lettere ved brug af kunststoffer og aluminium.

Kabineforbedringer, ny teknologi og mere sikkerhed

I kabinen på den nye Qashqai er der også sket meget nyt. Blandt andet kan nævnes: bedre sædejustering, mulighed for massage i forsæderne, ratvarme, opgraderet kabinemateriale. Af ny teknologi kan nævnes: head up display i forruden med skiltegenkendelse og navigationsvisning. Digital multimeter skærm, der kan tilpasses efter behov samt nyt opdateret “ProPilot” førerassistentsystem, med opdateret adaptiv fart- og vognbaneholde. Og sidst men ikke mindst forventes fem stjerner i EuroNCAP sikkerhedstest.

Helt nye elektrificerede motorer

Den nye Nissan Qashqai kommer med to nye elektrificerede drivliner. En 1.3 liters mild hybrid motor med enten 140 hk, to-hjulstræk og manuelt gear eller 158 hk med to- eller fire-hjulstræk og Xtronic aut. gear. I starten af næste år kommer en helt ny, unik Nissan e-POWER serie-hybrid motor med 190hk, som vi vender tilbage til senere.

Se de fede detaljer i bilen nedenfor 👇

Luksus til konkurrencedygtige priser

Tredje generation Qashqai er altså opdateret til fingerspidserne. Dog uden at miste de karakteristiske træk, som har tiltrukket så mange kunder gennem årene. Og priserne vil stadig være meget attraktive. Den meget højtudstyret nye Nissan Qashqai Visia 140 hk starter ved kr. 274.980 og den topudstyrede Tekna+ 2WD udgave med alt, hvad hjertet begærer, holder sig stadig under kr. 400.000 (399.990). Særligt skal det nævnes, at den nye Nissan Qashqai som standard vil indeholde alle nye sikkerhedsteknologier som f.eks. aut. nødbremse – også for fodgængere og cyklister, vejkrydsassistent, intelligent fartpilot (forudser to biler frem), nødbremse når der bakkes, trailerstabilisering, parkeringssensor bag, fuld LED forlygter og meget mere.

Du kan nu prøvekøre den nye Nissan Qashqai. Og alle priser og udstyr kan ses på nissan.dk på dette link.