Køb en elektrisk VW og få gratis strøm i et halvt år

6. januar 2023
Køb en ID. 4 eller ID. 5 fra Volkswagen

VOLKSWAGEN – Der er åbent hus hos Autocentralen, og hvis du vælger at investere sparekronerne i en Volkswagen ID. 4 eller ID. 5, så får du gratis strøm i et halvt år samt en ladeboks i privaten.

De to første weekender i januar – henholdsvis den 7.-8. og 14.-15. – byder på masser af benhårde tilbud hos Autocentralen.

Ud over en særdeles skarp variabel rente på 1,99 procent ved finansiering, så tilbyder Autocentralen også et helt særligt tilbud, som nok skal få dig i stødet.

– Hvis du køber en af de to populære elbiler fra Volkswagen, enten ID. 4 eller ID. 5, så får du et halvt års forbrug af strøm til bilen med i købet. Og du får endda også en ladeboks monteret derhjemme, fortæller Palle Jensen, der er salgsdirektør i Autocentralen-koncernen.

Alle taler nemlig om elpriserne, men det er åbenbart kun Volkswagen og Autocentralen, der – i samarbejde med Clever – gør noget ved dem. Du kan læse mere om tilbuddet her.

Fem VW-bilhuse i Syd- og Sønderjylland

Volkswagen ID. 4 blev den næstmest solgte elbil i Danmark i 2022, mens Volkswagen ID. 5 blev nummer fire. Samlet set er Volkswagen det bedst sælgende bilmærke – både når det drejer sig om konventionelt drevne biler og elbiler. Det kan du læse mere om her.

Tilbuddet er en del af det, som Volkswagen kalder Købers Marked, der er VW’s “take” på nytårskur og åbent hus. Autocentralen forhandler Volkswagen i fem af koncernens syv bilhuse: Horsens, Vejle, Kolding, Vejen og Esbjerg.  Alle afdelinger har åbent i begge weekender i det nævnte tidsrum.

Ud over det skarpe tilbud om at få et halvt års gratis opladning med, i forbindelse med køb af ID. 4 eller ID. 5, så kan man i de to Åbent Hus-weekender også benytte sig af et yderst attraktivt finansieringstilbud, hvor den variable rente er helt nede på 1,99 procent.

Volkswagen ID.4 - Sort model

– Det gælder både ved finansiering af nye og nyere brugte biler, og det er en skarp rentesats. Vi tror på, at mange kunder kan se en idé i at springe til nu, fordi den her form for finansiering sikrer en høj grad af stabilitet i budgettet, fortæller Palle Jensen.

Kig ind i det elektriske “rugbrød”

Det er nemlig lykkedes at få et eksemplar af Årets Bil i Danmark 2023 ud i de respektive Volkswagen-bilhuse – Volkswagen ID. Buzz.

– Vi har store forventninger til den bil. Den har fået fem flotte stjerner i EuroNCap, den har vundet en lang række priser, og så har ID. Buzz fået mange roser med på vejen fra motorjournalister og testkørere. Så vi glæder os, understreger Palle Jensen.

Den nye Volkswagen ID. Buzz er kørt ind i udstillingen, og her vil det være muligt at få det spektakulære rugbrød helt ind under huden. I løbet af kort tid vil det også være muligt at prøvekøre modellen, når den første bliver indregistreret. Volkswagen ID. Buzz koster 489.995 kroner.

Endelig tilbyder Volkswagen også særlige DK-pakker til T-Cross, T-Roc og Taigo, som er ensbetydende med ekstra udstyr for mellem 9800 og 20.800 kroner uden merpris.

Volkswagen ID.Buzz er Årets Bil i Danmark 2023.