Glad gæst vinder hovedpræmie ved Vinterfestival

5. februar 2024
VinterFestivalVinder

AUTOCENTRALEN – En skirejse for hele familien samt en fed Volkswagen California som transportmiddel under hele turen. Det er den hovedpræmie, som Janni Husballe Rude har vundet ved Autocentralens Vinterfestival 2024.

I januar løb et helt nyt tiltag af stablen hos Autocentralen i Vejle i form af Vinterfestival. Det blev et velbesøgt arrangement, der over en weekend formåede at samlede langt over 1000 gæster fra nær og fjern.

– Det er jo altid lidt spændende, når man går i markedet med en ny form for arrangement, så vi var da lidt nervøse, erkender Michael Rand, der er filialchef hos Autocentralen Vejle.

VinterFestival i Vejle

Lørdag og søndag den 13.-14. januar havde han og de mange kolleger knoklet for at omdanne Vejles største bilhus til en vaskeægte vinterfestival med halmballer, grantræer, pølsebod, kaffebar og en række forskellige udstillere – og enhver form for præstationsangst kunne heldigvis hurtigt pakkes væk.

Vinder den store skiferierejse

– Det var jo i den samme weekend, som en vis Kong Frederik skulle krones, og vi havde nok forventet, at det ville gøre et stort indhug i antallet af besøgende især om søndagen. Men det så ud til, at kroning og vinterfestival sagtens kunne kombineres, for vi havde et fint besøg, forklarer Michael Rand, der sender en helt særlig tak til de 26 kunder, som valgte at købe en ny eller en nyere brugt bil netop i dén weekend.

De mange gæster blev mødt af smagsprøver, foredrag og forskellige produkt-demonstrationer – og så var der selvfølgelig også mulighed for at prøvekøre nogle af de mange fine biler. Endelig var der også en lang række præmier, som man kunne vinde.

Vinter Festival i Vejle - Michael Rand

– Hovedpræmien var en skirejse med Højmark Rejser til Østrig, hvor vinderen så får lov at køre derned i vores Volkswagen California. Der har vi nu trukket en vinder, og det bliver Janni Husballe Rude, som nu skal have familien med sydpå. Så stort tillykke til hende, lykønsker Michael Rand.