Autocentralen klar til 2024 med masser af skarpe nytårstilbud

29. december 2023
Volkswagen ID.4 - et godt bud på Årets Brugtbil 2024

AUTOCENTRALEN – Der er virkelig fart på bilbranchen for tiden, og det afspejler sig blandt andet i de mange skarpe nytårstilbud og priser, som lanceres i forbindelse med de to Åbent Hus-weekender i begyndelsen af januar, hvor samtlige otte Autocentralen-bilhuse slår dørene op.

Vanen tro holder Autocentralens bilhuse Åbent Hus i de to første weekender i det nye år – den 6.-7. og 13.-14. januar.

Kært barn har mange navne, og hvor det hos nogle bilmærker ”blot” kaldes Nytårskur, så bruger Volkswagen begrebet ”Købers Marked”, mens Seat og Skoda kalder Åbent Hus-arrangementerne for henholdsvis ”Drive-in Days” og ”Kampagnedage”.

Uanset titlen, så er det helt sikkert, at der i dén grad er noget at køre efter, for bilbranchen er inde i en periode, hvor importørerne for alvor har skærpet kampen om kunderne.

Privatleasing VW ID Buzz

Hos Volkswagen, som Autocentralen forhandler i seks af sine bilhuse, er der især fokus på den brede portefølje af elektriske bilmodeller – fra indgangsmodellen VW ID.3 over det beundringsværdige rugbrød VW ID.Buzz til den nyeste aktør i klassen for firmabiler VW ID.7.

Spar 60.000 kroner på prisvindende el-rugbrød

Volkswagen ID.3 blev oprindeligt introduceret til en skarp pris på 319.995 kroner, men i forbindelse med ”Fast Start” er den billigste variant nu kommet helt ned i 299.995 kroner. Og det er vel at mærke for den helt nye generation af den storsælgende elbil.

Volkswagen T-Roc privatleasing 1

– Går man efter en ID.Buzz, så er der også her penge at spare. Den billigste variant fås nu for bare 429.995 kroner, hvilket er en besparelse på hele 60.000 kroner. Samtidig har vi også fået mulighed for at sammensætte en særligt udstyrstung udgave af Volkswagen ID.4 i den særlig Style-variant, fortæller Michael Rand, der er filialchef hos Autocentralen i Vejle.

Den særlige ID.4 Style koster 379.995 kroner, men inkluderet i den pris er blandt andet elektrisk betjent bagklap, 19 tommer alufælge samt de særlige IQ.Light matrix-LED-forlygter.

– Vi har også en række skarpe tilbud på privatleasing. Et eksempel er Volkswagen Polo Life, som kan privatleases for 2999 kroner per måned med 5000 kroner i udbetaling. Eller den noget større Volkswagen T-Roc Style Edition, der koster 3499 kroner om måneden, ligeledes med en udbetaling på 5000 kroner, forklarer Michael Rand.

Se flere skarpe nytårstilbud fra Volkswagen her.

Klassisk Skoda-model er sat markant ned

Hos søstermærket Skoda, som Autocentralen forhandler i fire bilhuse, er der fokus på den moderne klassiker Skoda Octavia Style, som koster henholdsvis fra 299.995 kroner for Octavia Coupé 1.5 TSI 150 hk Style og 314.995 kroner for Octavia Combi 1.5 TSI 150 hk Style.

Efter kampagnens udløb vil prisen være henholdsvis 349.595 og 363.995 kroner, så der er altså mange penge at spare.

Skoda Enyaq - et godt bud på Årets Brugtbil 2024

Modellen kan også privatleases til en skarp pris, der hedder 3999 kroner om måneden med en udbetaling på 14.995 kroner.

– Vi har ligeledes introduktion af en helt ny modelvariant af den yderst populære Skoda Enyaq elbil i et særligt 85 Premium trim. Den model har en rækkevidde på op til 558 kilometer, og priserne begynder ved 419.995 kroner. Den billigste variant koster 369.995 kroner, så det er altså meget bil, man får for pengene, påpeger filialchefen.

Se flere skarpe nytårstilbud fra Skoda her.

Populær Cupra kan privatleases billigt

Også hos de to andre mærker fra Volkswagen-gruppen, Cupra og Seat, er der en hel del at komme efter.

Den højt skattede Seat Ibiza er således nedsat med over 29.000 kroner, så den fås fra blot 169.990 kroner.

Modellen kan også privatleases for bare 2495 kroner om måneden ved en udbetaling på 4995 kroner. Se flere skarpe nytårstilbud fra Seat her.

Cupra Formentor nytårskur

Privatleasing er også et hit hos Cupra, der tilbyder den populære Formentor fra 3995 kroner om måneden ved en udbetaling på 7495 kroner.

– Der er virkelig mange forskellige muligheder for at få supermeget ”value for money” i forbindelse med de to åbent hus-weekender. Vi satser virkelig på, at der bliver travlt i vores bilhuse, pointerer Michael Rand.

Se flere skarpe nytårstilbud fra Cupra her.

Autocentralen forhandler også Nissan, Honda og Hyundai – og også her er der god grund til at lægge vejen forbi det lokale bilhus.

Eksempelvis kører Hyundai en række særligt skarpe nytårstilbud på de to populære elbiler Hyundai Ioniq5 og Ioniq6. Dem kan du læse mere om her.

Hyundai Ioniq nytårskur