Autocentralen etablerer Volkswagen Erhvervscenter i Vejen

31. oktober 2022
Autocentralen etablerer Volkswagen Erhvervscenter i Vejen

AUTOCENTRALEN – Et af de største bilhuse i Vejen – Autocentralen – kan nu kalde sig Volkswagen Erhvervscenter. Det betyder, at håndværkere, virksomheder og andre erhvervsfolk med fordel kan lægge vejen forbi Vestermarksvej 1.

Der bliver rørt godt og grundigt i gryderne hos Autocentralen Vejen. Bilhuset er i forvejen autoriseret Volkswagen-forhandler samt Skoda-værksted, og det er bare et par uger siden, at muligheden for at blive autoriseret Seat-værksted åbnede sig.

Nu er det 25 år ”unge” bilhus blevet udvalgt som Volkswagen Erhvervscenter, og det giver næsten sig selv, at det medfører en række fordele for især erhvervslivet i og omkring Vejen.

– Det er helt klart en fjer i hatten for os, for det er kutyme, at det udelukkende er Volkswagen-forretninger i de større byer, der får mulighed for at blive Erhvervscenter. Vi har i forvejen fire andre i Autocentralen-koncernen, så det spiller sikkert også ind i beslutningen. Men det er bestemt en cadeau til os i Vejen, og en blåstempling af, at vi har mange erhvervskunder, fortæller Søren Havn Rasmussen, der er filialchef i Autocentralen Vejen.

Det nyeste skud på stammen inden for VW-varebiler

Udvidelsen i bilhuset betyder, at der er kommet markant flere erhvervsbiler og kassevogne på matriklen – og det på trods af, at der i den seneste tid har været en del udfordringer med levering af nye biler. Det er heldigvis blevet bedre.

Transporter med over 70 år på bagen

– Volkswagen har jo været stærke inden for kassevogne i årevis. Faktisk er det over 70 år siden, at den første Transporter så dagens lys, så der er tale om en ret langtidsholdbar model. Det er fortsat en af de mest populære varebiler både i ind- og udland, fortæller Søren Havn Rasmussen. Du kan læse meget mere om Transporterens historie her.

Også den store Volkswagen Crafter er et attraktivt køretøj, som kan leveres i nærmest utallige udgaver og varianter. Forlænget udgave, høj udgave, med lad eller anden alternativ opbygning. Der er masser af muligheder.

– Desuden er der jo også den kompakte Volkswagen Caddy, som er en super agil varebil, der har overraskende godt med plads i varerummet. Og så kører den glimrende, påpeger filialchefen.

Volkswagen har over 70 års erfaring med Transporter-modellen

Med det nye tiltag har områdets erhvervskunder gode muligheder for at lande nogle af de stærkeste samarbejdsaftaler og skarpeste leasingløsninger, når det drejer sig om varebiler.

Vigtigt at være optimalt klædt på

– Vores service- og samarbejdsaftaler er nogle af de stærkeste på markedet, og det handler blandt andet om, at vi har Volkswagen-importøren i ryggen. Desuden har vi i Autocentralen vores egen afdeling inden for erhvervsleasing, så vi er yderst konkurrencedygtige, erkender Søren Havn Rasmussen.

Der er blevet knoklet godt og grundigt den seneste tid, så Volkswagen Erhvervscenter-skiltene kunne få lov at komme op på facaden.

– Det kræver jo både, at vi har rammerne på vores værksted til at kunne håndtere de helt store kassevogne. Men vi skal også have styr på de særlige moms- og afgiftsregler, som gælder for erhvervsbiler. Gule plader, papegøjeplader og så videre. Det er vigtigt, at vi er klædt optimalt på, så vi kan hjælpe erhvervskunderne i Vejen og omegn, forklarer Søren Havn Rasmussen.

Det er ligeledes et krav, at erhvervskunder kan komme hurtigt til, hvis der mod forventning skulle opstå behov for service eller reparation. Det er dyrt at undvære bilen, hvis det reelt er det vigtigste arbejdsredskab for kunden.