Kolding autoværksted

Hos Autocentralen autoværksted på Egtved Allé i Kolding giver vores dygtige og specialuddannede Honda, Citroën og Nissan teknikere dig og din bil den bedste service. Vi ligger centralt lige over for Kolding Storcenter. Book en tid herunder.

Book værkstedsbesøg

Dit lokale autoriserede værksted

Autocentralen på Egtved Allé er dit lokale autoriserede værksted Kolding af Citroën, Honda og Nissan.

Citroën autoværksted – Kolding, Egtved Allé

Autocentralen er dit lokale autoriserede Citroën værksted og byder dig indenfor i flotte lokaler på Egtved Allé i 6000 Kolding – lige overfor Kolding Storcenter.

Uanset om du ønsker et autoriseret service eftersyn af din bil, et basis eftersyn eller et Citroën 5+, så er det muligt hos os og vi vejleder gerne hvilket service der passer bedt til dit kørselsbehov og din bils alder. Læs mere om dine muligheder og priser på reparation her.

Honda autoværksted – Kolding, Egtved Allé

Når din Honda skal på værksted i 6000 Kolding henvender du dig blot ved indskrivningen og overlader trygt din bil til vores dygtige Honda mekanikere.

I de flotte lokaler på Egtved Allé 6000 Kolding er vi både Honda forhandler & autoriseret værksted. Mens din bil er på værksted kan du gå på opdagelse i den flotte udstilling og se de nyeste modeller. Vi tilbyder også meget gerne en prøvetur, mens du venter på at din bil bliver klar til at komme på landevejen igen.

Prisen for et service eftersyn på din Honda afhænger meget af bilens størrelse, km såvel som kørselshistorik samt selvfølgelig hvilket service bilen selv melder at skal have udført. I alle tilfælde er vi dig behjælpelige med en pris inden vi går i gang.

Husk at forudsætningen for at opretholde bilens fabriksgaranti, er at du får udført eftersyn til tiden.

Nissan værksted – Kolding, Egtved Allé

Foruden vores dygtige Citroën og Honda mekanikere – står vores ligeså dygtige Nissan mekanikere klar til at tage sig godt af din bil når den skal på værksted i forbindelse med eftersyn, olieskift, skade eller lign.

Find priser på hhv. Autoriseret service, basis og Nissan 3+.

Lånecykel – værkstedsbesøg i Kolding

Når den fire-hjulede er på autoværksted, så har du mulighed for helt gratis hurtigt at komme på vejen igen på en to-hjulet. Vi tilbyder en nemlig en gratis at lånecykel mens din bil er på værksted. Vi har cykelhjelm, så du sikkert og hurtigt kan komme

Kaffe på kanden & arbejdsro

Ønsker du at vente hos os mens din bil er på værksted, så tilbyder vi dig kaffe på kanden og arbejdsro i vores hyggelige venterum i den flotte og lyse udstilling.

Fordele i Kolding

Hos Autocentralen 6000 Kolding oplever du en række fordele ved at benytte vores autoværksted.

Kulancemulighed

Hos Autocentralen i Kolding har vi sammen med vores importører mulighed for i særlige tilfælde at tilbyde dig en kompensationsmulighed, hvis der opstår en skade på din bil, som ikke er omfattet garanti eller reklamationsret.

Denne kan helt eller delvist dække reparationer, der ligger efter garantiperiodens dækning. Kulance er ikke en ret – men en velvilje fra Autocentralen eller vores importører side, som vi i nogle tilfælde kan give til vores loyale autoværksted kunder.

Prismatch

Uanset om du bestiller et autoriseret eftersyn eller et basis, på vores autoværksted, så tilbyder vi laveste pris på al værkstedsarbejde.

Læs mere om prismatch på vores autoværksted her.

Auto:Konto

Mange udskyder reparationer på bilen og det årlige tjek, eller trækker dækskifte til sidste øjeblik. AUTO:KONTO giver dig råd til at få ordnet bilen med det samme – og til samme pris som kontantprisen. Du betaler ingen rente, ingen gebyr og ingen udbetaling. Læs mere her.

Servicepakker

Det skal være så enkelt for dig som muligt at få en reparation. Derfor tilbyder vi tre sammensatte servicepakker hos Autocentralen Kolding og –aftaler som gør dit liv som bilist lidt nemmere. Du skal blot vælge, hvilken der passer til dig og dit behov og køre glad videre.

Du kan læse meget mere om pakkerne her.

Sommer- & vinterdæk

Dine dæk er den eneste kontakt til vejbanen, derfor er det vigtigt, at bilens dæk passer til dit kørselsmønster og at dækkene passer til årstiden.

Vi tilbyder dig et stort udvalg af vinter- og sommerdæk, der passer til netop din bil og vi forhandler udelukkende de bedste mærker på markedet – til årstidens bedste priser.

Hotel:Plus

Vil du gerne slippe for både hjulskifte og opbevaring af dine sommer- eller vinterhjul, så er Hotel:Plus dækhotel løsningen. Vi skifer din hjul når du går den nye årstid melder sin ankomst og opbevarer dine sommer- eller vinterhjul på vores dækhotel.

Skadescenter & pladeværksted

Har din bil været udsat for stenslag, bilka-buler eller større skader, så tilbyder vi at vores dygtige pladesmede tager sig kærligt at din bil.

Vi samarbejder med ALLE forsikringsselskaber og og hjælper med at papirarbejdet bliver udfyldt korrekt – det gør det let for dig, når skaden er sket.

Book en tid herunder og lad os hjælpe med din bil.

KONTAKT

Autocentralen Kolding Egtved Allé

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring besøg på vores værksted, så kig endelig forbi på Egtved Allé Kolding.
Du kan også kontakte os på tlf. 75 50 12 00.

Autocentralen – Kolding Egtved Allé
Egtved Allé 1
6000 Kolding
75 50 12 00

 

BOOK VÆRKSTEDSBESØG

Book nemt og enkelt en tid på værkstedet.