VW Privatleasing – rekordlav udbetaling

4. juni 2020

Privatlease din nye Golf Variant eller Sportsvan

Med privatleasing kan du glemme alt om værditab og bekymringer omkring gensalg af bilen. Lad os sammensætte leasingaftalen, så den passer til netop dit behov. Lige nu kan du lease Golf Variant og Sportsvan fra kun 3.299 kr./md. – med en udbetaling på kun 5.000 kr. Din leasingaftale er altid inkl. Service- og Reparationsabonnement.

Golf Variant

Har du brug for plads til både benene, børnene og baggagen? Med Golf Variant er der ikke længere noget, der hedder for meget bagage. En række fleksible funktioner sikrer dig nemlig en bagagerumsvolumen på hele 1.600 l. Du får naturligvis også alt den komfort og køreglæde, som Golf Variant er kendt for.

1,5 TSI Comfortline Connect
Udbetaling kun 5.000 kr
Md. ydelse fra kun 3.299 kr.

Priser er gældende til og med 30. juni 2020. Samlede omk. (36 mdr. hvor intet andet er angivet) 123.764 kr. 17,9 km/l. 128 CO2-udslip pr. km. Alle de viste biler er med DK-pakke og metallak (gælder ikke Turmeric Gul Metallic). DK pakke til Trendline og Comfortline (Parkeringssensorer for og bag, el-klapbare sidespejle samt lys og syn pakke). DK pakke til Highline (Parkeringssensorer for og bag, el-klapbare sidespejle samt bakkamera). Kontakt venligst din forhandler, som kan skræddersy et tilbud til dig – fx med andet ekstraudstyr. De oplyste leasingydelser er baseret på 36 måneder, og den månedlige ydelse er baseret på fast rente. Der er mulighed for tilkøb af ekstra km pr. år. Privatleasingpriser er baseret på fast rente, inkl. moms, Service- og Reparationsabonnement (ekskl. dækaftale) og lånebil ved service. Positiv kreditgodkendelse kræves. Ekskl. forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger).

 

Golf Sportsvan

Med sin rummelige kabine, fleksible bagagerum og imponerende niveau af standardudstyr er Golf Sportsvan indbegrebet af komfort og store oplevelser. Glæd dig til høj indstigning, ekstra højt til loftet og suverænt overblik hele vejen.

1,5 TSI Comfortline PLUS
Udbetaling kun 5.000 kr
Md. ydelse fra kun 3.299 kr.

Samlede omk. (36 mdr. hvor intet andet er angivet) 123.764 kr. 16,9 km/l. 133 CO2-udslip pr. km. Priser er gældende til og med 30. juni 2020. Golf Sportsvan kan kun bestilles fra lager. Alle de viste biler er med DK-pakke og metallak. Kontakt venligst din forhandler, som kan skræddersy et tilbud til dig – fx med andet ekstraudstyr. De oplyste leasingydelser er baseret på 36 måneder, og den månedlige ydelse er baseret på fast rente. Der er mulighed for tilkøb af ekstra km pr. år. Privatleasingpriser er baseret på fast rente, inkl. moms, Service- og Reparationsabonnement (ekskl. dækaftale) og lånebil ved service. Positiv kreditgodkendelse kræves. Ekskl. forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger).