VW-importør om elbiler: Vi holder priserne i ro

20. januar 2023
Volkswagen ID. Buzz

AUTOCENTRALEN – Danmarks største bilimportør, Semler, som står bag importen af blandt andet elbilerne fra Skoda, Volkswagen og Cupra, vil ignorere Teslas kraftige prisnedsættelser og ikke justere priserne.

Der har været en vis grad af uro på markedet for elbiler, efter den amerikanske producent af Tesla-biler forleden prisregulerede en del af sine elbiler i nedadgående retning.

Men hos Selmer Mobility Import, der – ud over at være Danmarks største bilkoncern – blandt andet står bag importen af elbiler fra Cupra, Skoda og Volkswagen, rystes der ikke på hånden.

– Vi fører en stabil markeds- og prisstrategi – og det får den seneste ændring af konkurrencesituationen os ikke til at ændre på, fortæller Lars Kornelius, der er administrerende direktør i Semler Mobility Import.

Udtalelserne faldt ved Semlers årlige nytårskur for de danske motorjournalister, hvor den administrerende direktør rent undtagelsesvis var blevet hentet ind for at kommentere på prisbomben.

ŠKODA Enyaq iV grøn

Kundernes behandles godt og loyalt

– Vores kunder har et etableret forhandler- og servicepartnernetværk i ryggen, som står til rådighed med blandt andet specialuddannet personale, personlig rådgivning og vejledning, og det giver tryghed omkring bilkøbet. Når vores kunder føler sig godt og loyalt behandlet, giver det en kundetilfredshed, og det er vigtigt for Semler Gruppen, understreger Lars Kornelius.

Autocentralen er en af landets største selvstændige forhandlere af Semler Mobilitys bilmærker herhjemme, og her er meldingen den samme.

– Vi kigger ikke så meget på, hvad konkurrenterne gør. Vores biler har en pris, der blandt meget andet matcher kvalitet, komfort og køreglæde, og det bliver ikke påvirket af, at andre bilmærker regulerer deres priser, fortæller Palle Jensen, der er salgsdirektør i Autocentralen.

Læs mere på Bilbasens nyhedsblog eller i Motormagasinet.

Volkswagen ID.5 GTX