VW præsenterer langdistancekrydser med suveræn motorkraft

18. maj 2023
Volkswagen ID.7 er på vej

VOLKSWAGEN – Det er ikke mange uger siden, at Volkswagen præsenterede den nye ID.7 – en luksuriøs elbil i den øvre mellemklasse. Den mest dynamiske modelvariant følger nu efter i sensommeren, hvor ID.7 GTX har verdenspremiere.

Forventningerne er naturligvis store til næste ID-model i rækken – Volkswagen ID.7, som vi tidligere har omtalt her på sitet. Nu løfter producenten så småt sløret for en særlig variant, nemlig Volkswagen ID.7 GTX, der bliver den tredje GTX-model i familien. Den bliver vist frem ved IAA-bilmessen i München fra den 5. til den 10. september.

Det bliver den mest dynamiske modelvariant. Den er udstyret med den seneste generation af 100 procent elektriske ID.-drivlinjer, et firhjulstræk med to elmotorer samt en stribe af sportslige designelementer. Alt det er med til at understrege, at Volkswagen ID.7 GTX er en højtydende langdistancekrydser.

 

Dette er det nærmeste, vi kommer GTX på foto

Sort og rød står for GTX – og i interiøret giver detaljer som de røde GTX-kontrastsyninger på sæder, instrumentpanel og døre en følelse af høj kvalitet og diskret sportsappeal.

Et dynamisk og markant designudtryk

Det udvendige design er derimod præget af designelementer i højglanssort. Sammen med den sorte taglakering, der er standard, og de mørklagte vinduer, bidrager disse stiltræk til at give den kommende Volkswagen ID.7 GTX et dynamisk og markant designudtryk.

Ligesom på GTX-versionerne af Volkswagen ID.4 og ID.5, så er Volkswagen ID.7 GTX udstyret med det intelligente dualmotor-firhjulstræk, som bliver reguleret via køreprofilindstillingerne i bilens infotainmentsystem.

Denne software, som er udviklet internt af Volkswagen, har altid til formål at opnå den optimale kombination af effektivitet, dynamik og stabilitet. Bilens køreprofilindstillinger styrer ikke kun den elektriske drivlinje, men også alle kontrolsystemer til bremser, styretøj og undervogn afhængigt af, om føreren af bilen har valgt comfort, normal, sport eller individual i køreprofilindstillingerne.

Et smukt fartøj - den kommende Volkswagen ID. 7

Volkswagen ID.7 GTX’s undervogn og styretøj er blevet fundamentalt forbedret og tilbyder en større spændvidde mellem komfort og sportslighed takket være muligheden for valg af køreprofil. Dette understreger bilens status som flagskibet i hele den efterhånden store ID.-familie.

Den sporty GTX-serie har været en del af Volkswagens portefølje i to år nu og nyder stor succes salgsmæssigt. De sportslige versioner af ID.-modellerne kombinerer elektrisk mobilitet, suveræn motorkraft og intelligent sportslighed. Deres sporty design understreger også modellernes særlige karakter og giver GTX-modellerne høj genkendelsesværdi.