Volkswagen Multivan

11. oktober 2021

Endelig er den her – Den nye Volkswagen Multivan og den kan prebookes lige her.

Volkswagen har forenet fortiden med nutiden, og Multivan har endnu mere indvendig plads, selvom bilen er gjort mindre og mere byvenlig.

Den nye Multivan er en multifunktionel bil, som kan tilpasses til utallige forskellige behov. Derfor er den blevet komplet nytænkt både udvendigt og indvendigt, naturligvis uden at miste Multivan-DNA’et. For med en ny Multivan handler det altid om multifunktionalitet, anvendelighed i dagligdagen, kvalitet i topklasse og innovative funktioner. Over 20 forskellige assistentsystemer (ekstraudstyr) gør den nye Multivan endnu mere sikker. Hertil kommer en lang række highlights: fra det nye panoramaglassoltag (ekstraudstyr) til den første plug-in-hybriddrivlinje og et nytænkt kabinekoncept, som løfter multifunktionaliteten i Multivan til et nyt niveau.

Eksteriør – et udvendigt blikfang

Rent visuelt følger den nye Multivan sine forgængere med det klare, tidløse design – men fortolker det traditionelle design på en ny måde. Den klassiske tofarvede lakering (ekstraudstyr) understreges på den nye Multivan af en kromliste, som strækker sig fra midt mellem forlygterne til bagenden.

LED-Matrix-forlygter med IQ.Light

De nye LED-Matrix-forlygter med IQ.Light (ekstraudstyr) og LED-dagskørelys er ikke kun et æstetisk highlight, som gør den nye Multivan genkendelig allerede på lang afstand, men de er også ekstra intelligente. For lysstyringen registrerer kørselssituationen og skifter interaktivt fra nærlys til fjernlys. Derudover giver de en optimal oplysning af vejen, da LED-Matrix forlygterne også omfatter Dynamic Light Assist, som er et permanent fjernlys.

Interiør – En eksklusiv effekt i kabinen

Det indvendige design er præget af eksklusive materialer, som løfter den nye Multivan op på personbilsniveau. Det optimerede, frit svævende instrumentpanel med de digitale displays virker minimalistisk og eksklusivt. Både multifunktionslæderrat og det automatiske DSG-gear er standard i den nye Multivan. Derudover kan kabinen i den nye Multivan indstilles helt efter din smag. For med ambientebelysningen (ekstraudstyr) i flere farver kan du selv bestemme, hvilke farver din kabine skal stråle i.

Hybrid eller turbobenzinmotor?

Ud over DSG-gear, med shift-by-wire teknologien som standard, kommer den nye Multivan også i en plug-in-hybriddrivlinje, som gør, at du kan nyde en helt ny Multivan-køreoplevelse. Med Multivan eHybrid kan du køre lokalt CO2-frit og næsten lydløst gennem byen. I den forbindelse er rækkevidden fra det 13 kWh store litium-ion-batteri udviklet på en sådan måde, at du kan køre dine gennemsnitlige daglige strækninger rent elektrisk. I den nye Multivan eHybrid er systemydelsen for elmotoren plus turbobenzinmotoren (TSI) på 218 hk. Du kan nyde den nye kørefornemmelse – med en helt ny Multivan-kørekomfort og køreegenskaber på højeste niveau.

Bevægelse bliver til dynamik

Den nye Multivan byder på forbedrede køreegenskaber med dynamisk kørekomfort på øverste niveau. Man kan vælge mellem kort (4,98 m) og lang version (5,18 m) begge med en lavere udvendig højde på ca. 1,90 m – samtidig med en uforandret kabinehøjde indvendigt Panoramaglassoltaget (ekstraudstyr) giver ikke kun en øget pladsfornemmelse i den nye Multivan, men også en reel forøgelse af kabinehøjden. Den maksimale bagagerumsvolumen i modeller med panoramaglassoltag og i lang version ligger på 4.053 l (læsset op til taget og frem til bag første sæderække), mens bagagerumsvolumenen bag tredje sæderække i bagagerummet er på 763 l (469 l i kort version). Mens de udvendige mål er en anelse smallere, er kabinen indvendigt alligevel blevet bredere. Dermed har den nye Multivan også nogle klare styrker i byen – og kan især i kombination med de talrige førerassistentsystemer, nemt manøvreres gennem storbyens mylder som en ægte personbil.

Stor bil der er velegnet til byen

Den nye Multivan byder på forbedrede køreegenskaber med dynamisk kørekomfort på øverste niveau. Man kan vælge mellem kort (4,98 m) og lang version (5,18 m) begge med en lavere udvendig højde på ca. 1,90 m – samtidig med en uforandret kabinehøjde indvendigt Panoramaglassoltaget (ekstraudstyr) giver ikke kun en øget pladsfornemmelse i den nye Multivan, men også en reel forøgelse af kabinehøjden. Den maksimale bagagerumsvolumen i modeller med panoramaglassoltag og i lang version ligger på 4.053 l, mens bagagerumsvolumenen bag tredje sæderække i bagagerummet er på 763 l (469 l i kort version). Mens de udvendige mål er en anelse smallere, er kabinen indvendigt alligevel blevet bredere. Bilen kan dermed nemt manøvres rundt i byen.

En af de store styrker i den nye Multivan er de klapbare enkeltsæder bagi, som nemt kan tages ud. Det er nu endnu lettere at udføre de forskellige placeringer af sæderne. Uanset om du ønsker en placering over for hinanden med multifunktionsbordet (ekstraudstyr) i midten, alle sæder i kørselsretningen eller helt uden sæder til transport af store genstande – sædernes placering kan ændres med nogle få justeringer. Takket være enkeltsædesystemet kan du nu også afmontere sæderne i kun den ene side – så der er plads til både personer og større genstande som fx cykler. Derudover har vi sparet ca. 25 % af vægten med det nye sædekoncept. Endnu en speciel detalje: De yderste sæder i passagerkabinen fås for første gang med varme – så har bagsædepassagererne det også dejligt varmt på de kolde vinterdage.

Nu kommer VW Multivan også med soltag

Det ekstrastore, todelte panoramaglassoltag (ekstraudstyr) er en absolut nyhed i den nye Multivan. Den giver endnu mere pladsfornemmelse og let forøget reel kabinehøjde. Ydermere bliver kabinen badet i lys om dagen og uforglemmelige øjeblikke under stjernehimlen om natten. En special belægning på det laminerede sikkerhedsglas reducerer desuden varmestrålingen med 78%. For passagerne i passagerkabinen betyder det, at de bare kan læne sig tilbage og nyde køreturen.

Stor midterkonsol
Sæderne i den nye Multivan er som enkeltsædesystem blevet konstrueret helt forfra – og naturligvis også når det gælder komforten. For vores AGR-certificerede komfortsæder (ekstraudstyr) fås med memory- og massagefunktion. De mange forskellige opbevaringsmuligheder udgør endnu et komforthighlight i kabinen. Uanset om det er i førerkabinen, i dørene, under sæderne eller i multifunktionsbordet, der benyttes som midterkonsol, er der sørget for, at du kan holde orden i den nye Multivan.

Bliv Connected med den nye Multivan

Car2X (ekstraudstyr) giver mulighed for kommunikation med andre biler og den opkoblede infrastruktur, samt advare tidligt mod fx farer. Du får derudover masser af teknologisk komfort med den induktive opladning til din smartphone, internetadgang og en lang række USB-C-porte i førerkabinen og passagerkabinen. Og så bliver dagligdagen nemmere med de mobile onlinetjenester (standardudstyr) fra We Connect og We Connect Plus. Digital Cockpit med det 10,25” store farvedisplay, head-up-displayet (ekstraudstyr), den standardmonterede vejskiltegenkendelse og infotainmentsystemet med det standardmonterede 10” store farvedisplay sørger for topmoderne infotainment. Lydsystemet fra Harman Kardon (ekstraudstyr) med 14 effektfulde højttalere, løfter bilens kabine og lyd til et nyt niveau. Hertil kommer mobile onlinetjenester, som får verdenspremiere i den nye Multivan. Med den innovative digitalisering hæver vi betjeningen, ergonomien og omfanget af funktioner til et helt nyt niveau – Smart Home i Multivan.

Du kan se alt om bilen i videoen nedenfor 👇

Forbedret sikkerhed på højt niveau

Din nye Multivan er ikke blot ekstra komfortabel og opkoblet – men også ekstra sikker. De nye LED-Matrix-forlygter med IQ.Light (ekstraudstyr), fjernlysregulering og drejelys oplyser nemlig kørebanen endnu bedre – fordi de er særligt intelligente og agerer forudseende.  Hertil kommer en lang række assistent- og sikkerhedssystemer på højeste niveau. I alt er der over 20 forskellige systemer. Den 360-graders omgivelsesvisning Area View, som kan give udsyn hele vejen rundt om bilen i fugleperspektiv, får premiere i den nye Multivan. Det løfter også sikkerheden til et nyt niveau, når du skal parkere.

Kunne du tænke dig at høre mere om Volkswagen Multivan, så kontakt os her.