Volkswagen Multivan opnår topkarakter hos EuroNCap

14. juni 2022
Den nye Multivan har fået en fremragende bedømmelse fra EuroNCap,

VOLKSWAGEN – Den nye Volkswagen Multivan overbeviser i Euro NCAP’s krævende testprogram i kategorierne kollisionssikkerhed samt assistentsystemernes funktionalitet. Multivan opnår topkarakteren “fem stjerner” og får en fremragende samlet bedømmelse.

Den nye Volkswagen Multivan, der blev præsenteret i 2021, har fået en succesfuld start og mange lovprisninger med på vejen, og nu har den med sine sikkerhedsmæssige kvaliteter også overbevist Euro NCap’s eksperter.

I dette års tredje runde af Euro NCAP-tests har den eftertragtede nye MPV klaret sig rigtig godt, hvad angår kollisionssikkerhed og assistentsystemer, og har derfor opnået bedømmelsen “fem stjerner”.

Det svarer til en fremragende samlet karakter for kollisionssikkerhed og viser, at Volkswagen Multivan er udstyret med omfattende assistentsystemer til forebyggelse af ulykker.

Den nye Multivan er ekstremt fleksibelt indrettet.

Den nye Multivan er som standard udstyret med en frontairbag til henholdsvis føreren og forsædepassageren, en centerairbag og sideairbags i cockpittet samt gardinairbags helt ned til tredje sæderække. Med denne kombination af airbags tilpasset karrosseriet opbygning opnår Multivan et resultat på 90 procent af det maksimalt opnåelige antal point for passagerbeskyttelse for voksne.

Multivan er også børnenes bil

I kategorien beskyttelse af børn, som især er vigtig i en MPV, blev den lange række af muligheder for montering af børnesæder desuden vurderet. I denne kategori opnår den nye Multivan et resultat på 89 procent.

Multivan er udstyret med omfattende assistentsystemer til forebyggelse af ulykker.

Ud over beskyttelse af personerne i bilen og af såkaldte bløde trafikanter ved kollision lægger Euro NCAP også stor vægt på forebyggelse af ulykker.

I den nye Volkswagen Multivan er der i alt mere end 25 assistentsystemer til rådighed, der ligeledes formåede at overbevise Euro NCAPs eksperter i forbindelse med testene med det resultat, at Multivan opnåede 87 procent af det maksimalt opnåelige antal point i bedømmelsen “Safety Assist”.

Du kan finde detaljerede informationer og læse den samlede test på EuroNCaps hjemmeside. Vil du vide mere om den nye Volkswagen Multivan, så kontakt en af Autocentralens fem Volkswagen-bilhuse.

Den nye Volkswagen Multivan overbeviser i Euro NCAP’s krævende testprogram.