Volkswagen ID.7 klar til Åbent Hus med ny skarp pris

28. november 2023
Volkswagen ID.7 fås fra 450.000 kroner

VOLKSWAGEN – Søndag den 3. december holder Autocentralens seks Volkswagen-bilhuse Åbent Hus på den elegante og længe ventede Volkswagen ID.7. Oven i hatten bliver den store elbil endnu billigere end ventet, idet prisen er sat ned til 449.995,- kroner.

Den er blevet kåret som Årets Firmabil i Danmark 2024. Den er med i finalen og en af favoritterne ved Årets Bil i Danmark 2024. Og på søndag lander den så, den nye elegante elektriske Volkswagen ID.7, som har været imødeset længe med store forventninger.

Fra klokken 11 til 16 holdes der åbent hus i Autocentralens seks Volkswagen-bilhuse (som du finder her) – og selv om der er mange andre skarpe tilbud fra Volkswagen, så er det på søndag Volkswagen ID.7, som der er rettet fuld opmærksomhed imod.

VW ID.7 er en stor elbil i firmasegmentet

Den store elbil bliver rost af anmelderne, der allerede har fået lov at tage en prøvetur i Volkswagen ID.7. Blandt andet skriver FDM, at den sjette bil i ID-familien er: “…en enorm elbil med masser af plads og mange nye tekniske løsninger…”.

De roser også modellen for rækkevidden og de mange unikke egenskaber.

Prisen justeret ned lige inden lancering

Volkswagen ID.7 havde allerede fået en skarp prissætning, men den danske importør har altså haft mulighed for at gøre bilen endnu mere attraktiv i markedet, ved at justere prisen ned til 449.995 kroner for den udgave, der hedder Pro.

Beskatningsgrundlaget, der er jo vigtigt i forhold til leasing, er også sat ned, og rammer nu 419.995 kroner.

For de knap 450.000 kroner får man en ekstremt rummelig Volkswagen ID.7 med 286 hestekræfter og et batteri på 77 kWh (netto) – hvilket altså resulterer i en rækkevidde ifølge WLTP på intet mindre end 618 kilometer.

ID.7 er Volkswagens nye elektriske topmodel

Der er som sagt introduktion af den nye Volkswagen ID.7 hos alle Autocentralens Volkswagen-bilhuse på søndag den 3. december fra klokken 11 til 16.

Tirsdag den 28. november afgøres Årets Bil i Danmark 2024 – her er der store chancer for, at netop Volkswagen ID.7 trækker sig sejrrigt ud af konkurrencen. Du kan se resultatet af kåringen her på sitet.

Da Volkswagen ID.7 for nylig blev kåret som Årets Firmabil i Danmark 2024, gav et af jurymedlemmerne – Lars Bundgaard fra Business Danmark – bilen følgende ord med på vejen:

“Volkswagens nye ID.7 overbeviser med sin komfort og rummelighed. Du har en velfungerende førerplads og ergonomisk optimale sæder, der giver god komfort ved mange timers kørsel.”.

En rummelig og praktisk familiebil

Lars Bundgaard beskrev samtidig bilen som det bedste fra to verdener.

ID.7 har danmarkspremiere søndag den 3. december

At den på den ene side fungerer optimalt som kørende arbejdsplads for firmabilsbrugeren og på den anden side som en rummelig og praktisk familiebil.

“Læg dertil lang rækkevidde og hurtig opladning, og ID.7 står som en meget komplet fuldelektrisk firmabil. Derfor et stor tillykke til Volkswagen med Årets Businessbil 2024-titlen til ID.7.”.

Læs mere om Årets Firmabil her.