Volkswagen ID.3

15. september 2021

Årets Bil i Danmark 2021, VW ID.3, kan nu fås fra 250.000 kr. Her får du en velkørende og velfungerende elbil, der kan stille mange familiers behov.

Man kan i øvrigt nu tilkøbe en masse udstyr i en række pakker med f.eks. varmepumpe, nøglefri adgang og headup-display.

Bilen sælges altid med en servicepakke inkluderet, så man ikke får yderligere udgifter til service og reparationer i de første fem år eller 100.000 km. Det trækker i sig selv økonomien i så gunstig en retning, at VW ID.3 sammen med Nissan Leaf er de billigste biler at eje i denne klasse.

Pladsforholdene imponerer, og komforten og køreegenskaberne er på et overraskende højt niveau. Affjedringen er bedre end i udgaven med det store batteri, og i byen brillerer ID.3 med en rekord-lille venderadius, hvilket er rart både ved u-vendinger og manøvrer i p-huse.

Book en prøvetur
Vil du selv opleve og prøvekøre den nye ID.3, kan du bestille en prøvekørsel af den 100% elektriske ID.3. Det bliver ikke meget nemmere. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal opleve den nye ID.3. De eneste du skal gøre er at kontakte os lige her.

ID.3 genkender dig, så snart du nærmer dig bilen med bilnøglen, hvis bilen er udstyret med låse- og startsystemet ”Keyless Advanced” (ekstraudstyr). De stilfulde LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr) lyser op et kort øjeblik, som om de blinker til dig, og får nærmest ID.3 til at virke menneskelig. ID.Light i kabinen giver dig straks en fornemmelse af at være velkommen. Når du starter bilen, kommer der en diskret lyd, der giver lyst til straks at køre afsted. Så snart du forlader din ID.3, siger ID.Light farvel med en afskedshilsen i form af lystegn.

AR-head-up-displayet (ekstraudstyr) overfører nyttige informationer direkte til synsfeltet i forruden og hjælper dig dermed med at køre mere afslappet. Det viser dig eksempelvis, hvordan du skal dreje fra. Projiceringen på ruden og de ting, der sker på asfalten, ser nærmest ud til at smelte sammen til en helhed. For mere kørekomfort hver eneste dag. Det kan du se på billedet nedenfor 👇

Rækkevidderekord: 531 kilometer på én opladning

Den nye Volkswagen ID.3 med 58 kWh batteri har sat sin første rækkevidderekord: På blot en enkelt batteriopladning tilbagelagde den nemlig en strækning på 531 kilometer fra Zwickau til Schaffhausen (Schweiz). Den officielle rækkevidde for det pågældende batteri er i følge WLTP sat til 420 kilometer.

Bilen var en serieproduceret ID.3 1ST Pro. Ruten til Schweiz gik udelukkende via offentlige veje og motorveje, og føreren af denne ID.3 var schweizeren Felix ”Hypermiler” Egolf. Det såkaldte ”hypermiling” er et koncept, som har sin oprindelse i USA, og som beskæftiger sig med maksimalt opnåelig effektiv, besparende kørsel med serieproducerede biler.

Rekordkøreturen fandt sted på 44 % motorvej og 56 % landevej. Gennemsnitshastigheden lå på 56 km/t. Alt i alt brugte Felix Egolf ca. 9 timer på at køre fra Zwickau til Schaffhausen.

Vil du sidde bag rattet i din egen elektriske ID.3, så kan du nu bestille et uforpligtende tilbud på præcis den ID.3, som passer til dine behov. ID.3 fås i batteristørrelserne 45 kWh, 58 kWh og 77 kWh med priser startende fra kr. 249.995,-*. Og så er ID.3 altid inkl. Service- og Reparationsabonnement, som du kan læse mere om her.

Ved at bestille får du et uforpligtende tilbud på en ID.3, så du kan komme et skridt tættere på at sidde bag rattet i din helt nye ID.3. Det koster ikke noget at bestille et uforpligtende tilbud på ID.3. Når du har lavet din bestilling af et tilbud, vil vi i samarbejde med dig finde den ID.3, som passer til dine ønsker, når det endelige tilbud udarbejdes. Den endelige bestilling af din ønskede ID.3 træder først i kraft, når du har underskrevet aftalen med din forhandler.

*ID.3. Forbrug: 151 Wh/km. Rækkevidde 347 km. Forbruget kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Halvårlig ejerafgift kr. 330,-.

ID.3 kommer i 3 forskellige batteristørrelser:

  • 45 kWh med en rækkevidde op til 347 km
  • 58 kWh med en rækkevidde op til 422 km
  • 77 kWh med en rækkevidde op til 550 km

Kontakt os på her, så hjælper vi dig videre til din drømmebil