Volkswagen e-Up er tilbage i Danmark

1. juni 2021

Den niende mest solgte elbil i 2020 i Danmark er atter tilbage på markedet. Volkswagen e-Up er efter et stykke tid grundet leveringsstrategiske årsager nu tilbage. E-Up har en pris på 159.995 kroner, hvilket gør den til en af de billigste på markedet.

Designet på e-Up ligner den “normale” VW Up. Dog ligger der under kølerhjelmen en 83 hk og 212 Nm stærk elmotor, der gør at e-Up accelererer fra 0-100 km/ på blot 11,9 sekunder. Bilen er begrænset til en topfart på 130 km/t så den sikrer flere kilometer pr. opladning.

Rækkevidden på den nye e-Up er op til 260 kilometer. Batteriet kan oplades fra 0-80% på kun 60 minutter.

Hvis du ønsker frihed med din nye e-Up, kan du med Clever for kun 749 kr./md. oplade din bil på alle Clevers ladestationer. Ønsker du dertil en Clever ladeboks til hjemmet, kommer Clever også at installere den for dig.

Ved køb af en Volkswagen e-Up får du bakkamera, fartpilot, el-opvarmet forrude, klimaanlæg og regncensor. Derudover har bilen 3 køreprofiler. Standard, Eco og Eco+, som alle kan aktiveres på instrumentordet.
Hvis man aktiverer Eco mode, reduceres topfarten til 115 km/t og aircondition anlægget slukkes. Ved Eco+ reduceres topfarten til 90 km/t, men samtidig øges rækkevidden yderligere.

Kontakt din lokale Autocentralen forhandler og forhør dig omkring en prøvetur. Vi forventer levering af VW e-Up i løbet af juli måned.

E-Up er beviset på, at en lille bil kan klare store ting – og dét med et friskt og minimalistisk design. En af årsagerne til, at bilen præsterer, som den gør, er dens dynamiske elmotor. På lang afstand kan man genkende bilen på dens front med blå pynteliste og integreret Volkswagen logo samt på de iøjnefaldende LED-lygter med C-signatur.

Hold øje med VW e-Up på vores produktside.