Virtu Cycling bliver godt kørende med nyt partnerskab

1. marts 2019

Virtu Cycling bliver godt kørende med nyt partnerskab.

Pressemeddelelse:
Autocentralen leverer fem Skoda’er til cykelholdene Team Waoo og Team Virtu Cycling som en del af et nyt partnerskab med cykelkoncernen Virtu Cycling Group. Det sydjyske bilhus ser stort potentiale i både cykelholdet og koncernens businessnetværk.

Virtu Cycling Group og Autocentralen indleder et nyt partnerskab. Partnerskabet sikrer, at cykelkoncernens to cykelhold, Team Waoo og Team Virtu Cycling, får fem nye teambiler, mens Autocentralen bliver synlige på bilerne og på cykelholdenes trøjer og får adgang til Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk, Virtu Business Club.

Adgangen til businessnetværket er den væsentlige begrundelse for, at Autocentralen indleder samarbejdet med Virtu, men bilhusets vicedirektør lægger heller ikke skjul på, at det handler om kærlighed til cykelsport. Og så bliver Virtu-projektet ikke mindre interessant af Tour de France-starten i Danmark i 2021.

”Vi ser et kæmpe potentiale i Virtu Business Club, der med sine mere end 400 virksomheder er et spændende og attraktivt netværk, som vi glæder os til at bidrage aktivt til. Samtidig er det også et spændende cykelprojekt, som Virtu har gang i med begge cykelholdene, så en del af vores beslutning er bestemt også taget med hjertet,” siger Autocentralens vicedirektør, Morten Bøhm Jørgensen, og tilføjer:

”Vi lever af at sælge biler, så vi glæder os selvfølgelig også over at få vist nogle af vores biler frem. Skoda er i forvejen meget synlige indenfor cykelsport, så derfor var det oplagt at levere Octavia’er som Virtus teambiler.”

Ud over de fem Skoda’er leverer Autocentralen også en Nissan Qashqai og en VW Crafter til brug for cykelkoncernen, og hos Virtu glæder man sig over udsigten til at blive godt kørende.

”Jeg er glad for det nye samarbejde med Autocentralen og byder dem velkommen på holdet. For et cykelhold er der mange elementer i at kunne levere resultater, og derfor glæder jeg mig over, at Team Waoo og Team Virtu Cycling nu bliver opgraderet på teambilerne, så vi også der har det bedste af det bedste,” siger Christian Poulsen, Team Manager for Team Waoo og Team Virtu Cycling.

For mere information: 
Morten Bøhm Jørgensen, Vicedirektør, Autocentralen, mobil: 24 48 74 99

Christian Poulsen, Team Manager, Team Waoo og Team Virtu Cycling., mobil: 25 24 65 38