Servicerådgiver fra Autocentralen vinder fornem Audi-pris

29. april 2022

AUTOCENTRALEN: Nicolai Jørgensen fra Autocentralen vinder fornem Audi-pris. Han er netop blevet kåret som en af landets bedste Audi-rådgivere og den bedste til at gennemgå værkstedsarbejdet med kunderne. Det skete ved det nyligt afholdte Audi Days i Aarhus, hvor det vellidte premium brand fejrede sine mange dedikerede medarbejdere.

– Det handler nok mest om at investere tid til hver eneste kunde, uanset hvor travlt, der er.

Sådan forklarer servicerådgiver Nicolai Jørgensen, der i Audi Danmark-regi netop er blevet kåret som den dygtigste i kategorien ”Gennemgang af faktura/arbejde med kunden”.

Det skete i forbindelse med det årlige Audi Days, der løb af stablen i Aarhus forleden. Her blev samtlige kolleger fra de andre autoriserede Audi-værksteder sat til vægs af den sympatiske servicerådgiver fra Autocentralen Kolding.

– Det ligger jo nærmest i min titel, at det her handler om at yde en ordentlig service. Man bliver blandt andet vurderet på, hvor god man er til at gennemgå fakturaen over for kunden, og hvor tilfreds den enkelte Audi-ejer er med indsatsen, fortæller Nicolai Jørgensen.

Vigtigt at være personlig

Han peger ligeledes på, at det er vigtigt, at hver eneste opgave bliver fulgt til dørs, og at kunderne helt konkret føler, at de forlader bilhuset med en god fornemmelse og forståelse for, hvad deres bil har været udsat for.

Autocentralen på Dieselvej i Kolding er autoriseret Audi-partner.

– Det er sjældent sådan, at et værkstedsbesøg ligefrem hilses hjerteligt velkommen, så derfor er det vigtigt, at vi forklarer kunden, hvad de enkelte indgreb handler om. Ligesom vi altid tager en snak med kunden, såfremt der dukker noget uventet op i forbindelse med et Audi-service. Og så har jeg gjort meget ud af at være meget personlig i mine kunderelationer, det er meget vigtigt, understreger Nicolai Jørgensen, der ud over æren og en Audi-pokal blev begavet med en flaske champagne.

Servicechef Tommy Thorsgaard fra Autocentralen er naturligvis mere end tilfreds med servicerådgiverens sejr ved Audi Days.

– Vi arbejder benhårdt for at skabe vedvarende kundetilfredshed i alle vores afdelinger. Det er virkelig et skulderklap, når det så bliver bemærket og belønnet fra importørens side, fortæller Tommy Thorsgaard.

FAKTA OM AUTOCENTRALEN:
Autocentralen.com er en af Syd- og Sønderjyllands største bilkoncerner med syv bilhuse, der er fordelt i seks af de største byer i landsdelen: Horsens, Vejle, Kolding, Haderslev, Vejen og Esbjerg. Endvidere driver Autocentralen.com en leasing-afdeling i København samt Auto:Design, der leverer indretning og foliering af køretøjer. Koncernen er autoriseret forhandler af Citroën, Honda, Hyundai og Nissan samt Semler-mærkerne Cupra, Seat, Skoda og Volkswagen. Endvidere er Autocentralen.com autoriseret serviceværksted for Audi og Opel.
Samlet er der tæt på 400 medarbejdere i Autocentralen.com, som oprindeligt er grundlagt i 1976 med udgangspunkt i Kolding af Knud Majgaard Jensen. Koncernen ejes og drives fortsat af grundlæggeren sammen med sønnerne Palle og Anders Lindskov Jensen, der er henholdsvis salgsdirektør og administrerende direktør i Autocentralen.com.
Der omsættes årligt i omegnen af 12.000 nye og nyere brugte person- og varebiler i de syv bilhuse i Syd- og Sønderjylland.