Se den nye VW ID.Buzz Cargo som ambulance

21. september 2022
VW ID.Buzz Cargo som ambulance

VOLKSWAGEN – Forleden blev den fine Volkswagen ID.Buzz Cargo kåret som International Van of the Year 2023. Nu har koncernen bag modellen lavet et par koncept-udgaver, så du blandt andet kan se ID.Buzz Cargo som ambulance

I disse dage er der Transportmesse i Hannover – en af de største bilmesser på europæisk grund, når det drejer sig om vare- og lastbiler samt udstyr og tilbehør til transportbranchen.

Vi har tidligere omtalt, at Volkswagen ID.Buzz Cargo på samme messe blev kåret som International Van of the Year 2023 – og koncernen bag har da heller ikke været sene til at skabe endnu mere opmærksomhed omkring den fine varebil, der forventes at blive lidt af en bestseller, når den lander i de danske VW-bilhuse. Det sker forventeligt i begyndelsen af 2023.

Nye koncept-udgaver af VW ID.Buzz Cargo

Det er eksempelvis muligt at se en række forskelligt opbyggede varebiler såsom en tysk ambulance, en hollandsk taxa og en udgave af Cargo-modellen med monteret alu-kasse.

Volkswagen har skabt et unikt køretøj

Udgaven med alu-kasse rummer 6 kubikmeter, hvilket er en forøgelse med 2 kubikmeter i forhold til standardudgaven af VW ID.Buzz Cargo. Men om denne udgave bliver en option herhjemme, det er det desværre for tidligt at sige noget om.

På den store Hannover-messe vises også en udgave med køl samt en model med opbygning, som er målrettet hårde hvidevarer-reparatører. Formentlig blot som et eksempel på, hvordan en varebil fra Volkswagen kan indrettes mest fordelagtigt.

Se billederne af de forskellige VW ID.Buzz Cargo-modeller herunder.

2023-Volkswagen-ID-Buzz-concepts-3
2023-Volkswagen-ID-Buzz-concepts-4
2023-Volkswagen-ID-Buzz-concepts-5